Şimdi Ara

Upload hızlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yok mu 10mbit yükleme hızı alan bu sağlayıcıda. Adamlar kendi sitesinde vae de Upload hız sınırı yok demiş, burda yetkili vae de 4mbit sınır var, öbürün de sınır yok demiş. Telefonla aradığım da da vae de 50mbit üstü pakette Upload(yükleme) hızı sınırı koymuyoruz dedi. Adamlar heryerde farklı bir şey söylüyor. Turknet kullanıcısı değilim, araştırma yapıyorum ama sağlıklı bilgi alamıyorum bu konu da. Şimdi burdaki yetkili mi yalan söylüyor, telefondakimi. Hepsini kenara koydum 5mbitin üzerinde stabil Upload hızı alan turknet li biri var mı burada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • turknet kullanıyorum 22-23 mbit upload hızım var. Yapa alt yapısında değilseniz turknet dahil kimse size 4 mbit ustu upload vermez normal bir tarifede. sanırsam vodafone fiber de 5 mbit olan bir upload hızı var birde. ama suan hali hazırda eger yapa alt yapısı kapsamındaysanız ve santral mesafeniz makul duzeydeyse 10 mbit ustu upload almanız mumkun. örneğin benim santral mesafem 350 metre.
  • Anladım o zaman telefonda ki arkadaşlar bastıra bastıra yalan söylemekte sakınca görmüyorlar. Bu internet sağlayıcılarının satış departmanları kadar illet bir güruh görmedim hayatımda. Hepsi için geçerli bu arada. Televizyonda beyaz önlük giyip şifalı macun satanlardan sonra ikincilik madalyasını gururla taşıyorlar.
  • ülke muz cumhuriyeti olduğu için firmalar bireysel abonelere sabit internet üzerinden en fazla 5mbps upload satıyor. teknik engel yok, fiberde 100/100 simetrik bile verebilirler ama en fazla 5mbps satıyorlar.

    türknet yapa vdsl olarak bağlanabilen az sayıda şanslı abonesine alabildiği en yüksek upload hızını verebiliyor, vae yani telekom saha dolabı üzerinden sattığı paketlerde ise 35/3 veya 50-75-100/4 paketler satabiliyor. vae telekomun malı olduğu için kimse 4 mbps'den fazla upload veremiyor.
  • Vae'de en fazla 4 verilebiliyor milleni daha fazla vermeye çalışıyordu ama yakın zamanda olacak gibi gözükmüyor daha fazla upload gerekiyorsa Süperbox a bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload lazımsa birkaç seçeneğin var, ilki Türksat'ın simetrik hizmetleri, ikinicisi TürkNet YAPA, üçüncüsü Turkcell Superbox, dördüncüsü ise metro ethernet.
  • Pek fazla seçenek yok. Türknet'in bilgi verenleri zaten taşeron bir nevi yalan makinesi de denilebilir.


    Eğer kurumsal değilsen, upload olayında seçenek fazla değil. Türknet haricinde (100 mbps'e kadar upload) düşük fiyata yüksek upload veren yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.