Şimdi Ara

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
6
Favori
32.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • downloaz sınırı kalktı başımız göğe erdi, upload kalkarsa neler olur düşünemiyorum
  • Hiçbir yere varmayacak bir çalışma. Boşa vakit harcama, bu forumda neler kuruldu yok öyle yapalım yok böyle yapalım hepsi hüsran oldu.
  • 279 liraya türkcellin superboxunu alın sınırsız upload isteyen tayfa.
  • Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

benim net
  • AKK kalksın diye tutturdunuz. mis gibi uydunette kullandıgım tarifem sona erdi.ya akıllı sınırsız diye tam kullandıgım saatlerde hızı dusen sacma bi tarife yada yuksek fiyat verip bi ust pakete gecicem. simdi bide upload cıkarın basımızada rahatlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Kota geldi bazı operatörlere kablo net gibi
    Nasıl yani?
  • Türknet bulunduğun yerdeki mevcut altyapının desteklediği en yüksek hızları veriyor. Ben memnunum. Fakat türk telekomun tekel konumda olması ve ona bağlı olması kötü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Nasıl yani?

Alıntıları Göster
    Akn yerine kotalı tarifeler çıkardılar 200GB 500GB gibi. Son durum ne bilmiyorum lâkin bir ara öyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı oksijen yetersizliği çekenler görüyorum, sanıyorlar ki internet fiyatları akn yüzünden arttı. Ülkede her şeyin fiyatı %50-100 arttı 1 senede, konuşurken biraz düşünün.

Upload hızları artmaz, ticari bir durum, 1 kişi abonelik alıp apartmana dağıtmasın diye, 1 kişi abonelik alıp kendisi isp gibi millete satmasın diye çok düşük upload hızları ile internet paketleri satılıyor.

Bunun çözümü için ucuz ve hızlı fiber internet hizmetinin devlet politikası haline gelmesi gerekiyor. Mesela devlet diyecek ki, 2023 yılında her evde 100/100 internet 50 lira olacak şekilde altyapı yatırımı yapacağız demesi lazım.

• Fiber optik altyapıyı mikrodalga fırınlarla aynı kategoriye sokup radyasyondan zehirlenmeyelim eylemleri yapan tipler başımızda olduğu sürece işimiz zor, ilk önce cahil kafaların değişmesi lazım ki hakettiğimiz hızları alalım

• Sonuna kadar destekliyorum. Bulut depolamanin bu kadar yayginlastigi bu donemde upload hizimizin yerlerde olmasi cok kotu. Umarin yakin zamanda AKN gibi bu da duzeltilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam bu firmalar bizi yolmuş yolmuş ama bir gram dahi yatırım yapmamış deyip hakkı arayacağına niye akn kaldırttınız diyor, memleket zihniyetinin en güzel örneklerini gene bu forumda görüyoruz.
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    ping değerleri iyi değil superbox herkese uygun değil.
  • yok destek mestek sonra fiyatları yine 2 katı uçursunlar bizim ülkemizde böyle olmuyor bu işler. bak akk kalktı fiyatlar ne hale geldi kota geri geldi modernleşeceğimize ilkelleştik.. üstüne

o zaman da kampanya açanlar akk kalktıktan sonra fiyatları gördüler. ama fiyatlar için sesleri o kadar kuvvetli çıkmadı. hatta burada konu açıldı her 2 cevaptan birisi hakaret, hemen hükümet

yanlılığı

suçlaması, akp yaptı etti onlar suçlu iması, millete cahil gerizekalı her türlü laf söz.

artık böyle şeylere en ufakta olsa bir destek vermeyeceğim bu bireysel kararım. çünkü işi bitince gelir durumu iyi olanlar olmayanları sallamıyor bile.

edit: hala bile hakaretler görüyorum amk görende sanacak ki servis operatörleri melek bizi çok seviyorlar. yani fiyatları onlar çıkarmıyorlar iması ulan asıl siz ya malsınız yada o servis

sağlayacılarının çalışanısız. yada hükümeti seçimle deviremeyip burada herşeyi devlete yıkmaya çalışan odunlarsınız. yok böyle bir dünya az kar yapsınlar.. hep çok kazanmanın peşindeler.

bir bim e bak birde migrosa aynı ürünlerin fiyatlarını bir karşılaştır amk bu fark neden bu kadar var? çünkü alan sorgulamayan mallar var parası olunca bakmıyor akıyor çünkü.

artık şu devlet lafını sakız edenler bıktırdınız artık daha mantıklı şeylerle gelin diyeceğim ama o kadar mantık kalmamış tek bildiğiniz yeni hesaplar açıp saçma sapan eleştirilerde bulunmak.

anca kendinizi kandırıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CC7626BB -- 26 Mart 2019; 0:36:49 >

• yeni bir avuntu konusu, kesin gerceklesir

• Sonuna kadar destek veririz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kota kalktı şahane oldu gün içinde iki mbit görsem şükrediyorum aman kalsın upload.

• Parayı bir gün ödemesek kapımıza dayanırlar parasını ödediğimiz halde sınır koyuyorlar bu kapitalist dünya asla paraya doymayacak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.