Şimdi Ara

Upgrade Bug !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Bildiginiz Üzere Hergun Yeni Bir Bug Cıkıyor Artık Bug Ko Nun Bir Parcası Halıne Geldi...
    Ve Şimdide Upgrade Bug Cıktı Hangi İtemı Basarsanız +5 %100 Oluyor İtem Yakmaksızın.Aradan Biraz Zaman Gectikten Sonra Tekrar Denerseniz +6 Hatta +7 Bile Olabiliyor.(Denedim)

Bu Benim Kendi Tahminim Eger Trina Kullanılırsa Belki Cok Rahat +8 Bile Olabılır Fakat Henuz Denemedim.

Ama Bundan Cıkar Saglamadım Kesınlıkle.
    Konuyu Acmamın Sebebı Eger Bunu Bilenler Varsa K2 Ye Bi Ticket Halinde Bunu Sikayet Ederlerse Sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PreDLoNa -- 21 Şubat 2007; 17:10:22 >

• Şikayet etse nolacak ki?Gene k2 nin burdan bi çıkarı vardır
  • K2 Nin Cıkarının Olacagını Sanmıyorum Her Gun Birileri Daha Oyunu Bug , Dupe Vs.. Yuzunden Bırakıyor.
    64 Bugu Cıktıgındada Kımse Bilmiyordu Ve Yapılan Sıkayetler Sonucu +70 Olanların LwL Leri Dusuruldu.

ARKADASLAR LUTFEN PM DEN NASIL YAPILDIGINA DAYIR MESAJ ATMAYIN.MESAJ ATANLARA CVP BILE VERMEYECEGIM.TEK AMACIM SIZLERI BILGILENDIRMEK VE HERGUN DAHA CEKILMEZ HALA GELEN BU OYUNU BOLE BUGLARDAN TEMIZLEMEK ICIN SIZDEN YARDIM ISTEMEM

quote:

Orjinalden alıntı: Çilekesh

Şikayet etse nolacak ki?Gene k2 nin burdan bi çıkarı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PreDLoNa -- 21 Şubat 2007; 17:15:15 >
  • +4 e geçerken chitin yaktım hurafe
  • +5 mi oluyo herşey hayoır olmuyo sabah +3 6tane shellim vardı bastım ve bastım 4tane +4 oldu gene bastım 2tane +5 oldu sonra bastım ikiside yandı nerden oluyo
  • Herkese nasıl yapıldığını acıklarsan ancak o zaman düzeltirler.. yoksa 10 kişi 50 kişi yapmış umursamazlar.. bence
  • bunun sürekli olduğunu sanmıyorum biraz şanslıysan +5 e çok rahat geçirebilirsin itemini bugla pek alakalı gelmedi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Win trade
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bug nerde neden editledin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

+4 e geçerken chitin yaktım hurafe

aci son..tutupda biri sana guvenip degerli bir itemini +7 e deneseydi nolucakti..yalan dolanla gelmeyin $uraya ya..
  • Bence senin şansın açılmış.Eğer dediğin doğruysa bile bu bi bug değildir k2 upgrade olma şansını arttırmıştır
  • ARKADASLAR YAPTIM OLMADI VS DIYENLERE SAYGI DUYUYORUM AMA 2 GUNDUR BU OLAYI DENIYORUM VE DUN E1 DE BASTIKLARIMI SAYAYIM SIZEE
    2 ADET +7 MD
    1 ADET +7 ROQUE SHELL
    3 ADET +7 WARRIOR CHITIN

BUNLARI 1 VEYA 1,5 SAAT GIBI BI SUREDE YAPTIM.
    HER ZAMAN OLDUGU GIBI INANMAYANLAR CIKABILIR VE KESINLIKLE HIC BI YORUM YAPMAYACAGIM O ARKADASLAR HAKKINDA,SAYGI DUYUYORUM.
  • sallama ziyaa

dün gece 1 gibi

+7 3 tane mace yaktım +3 md yi +4 e bascaktım

YANDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: PreDLoNa

ARKADASLAR YAPTIM OLMADI VS DIYENLERE SAYGI DUYUYORUM AMA 2 GUNDUR BU OLAYI DENIYORUM VE DUN E1 DE BASTIKLARIMI SAYAYIM SIZEE
    2 ADET +7 MD
    1 ADET +7 ROQUE SHELL
    3 ADET +7 WARRIOR CHITIN

BUNLARI 1 VEYA 1,5 SAAT GIBI BI SUREDE YAPTIM.
    HER ZAMAN OLDUGU GIBI INANMAYANLAR CIKABILIR VE KESINLIKLE HIC BI YORUM YAPMAYACAGIM O ARKADASLAR HAKKINDA,SAYGI DUYUYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackArrow -- 21 Şubat 2007; 17:27:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

aci son..tutupda biri sana guvenip degerli bir itemini +7 e deneseydi nolucakti..yalan dolanla gelmeyin $uraya ya..

arkadaş +5 %100 oluyor. bug war falan dedi. gerçek olmadığı için +4 e geçerken
    chitin yaktım dedim? ne sorunun war anlamadım .ben ne dedim de bana güvencek...
    yorumu topici açan arkadaşa yapsan ?

• ARKADASLAR BUGUN NORMAL UPGRADE YAPMAKLA ILGISI YOK.COK DAHA FARKLI SEYLER YAPARAK OLUYOR.YANAN ITEMLERINIZIN ACISINI BENDEN ALMAYIN
    quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

sallama ziyaa

dün gece 1 gibi

+7 3 tane mace yaktım +3 md yi +4 e bascaktım

YANDI
  • quote:

quote:

quote:

anlamanda sorun mu var?ben ztn topici acan arkada$a dedim..adam +5e %100 geciyor demi$.. sen +4 e basarken yaktigin icin senden alinti yaptim..hay Allahim ya

• bırakın bu boş işleri..
  • yaw işinmi yok yaww sen sölesene bug nası yapılıo hemde sen kendin şikayet et
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anlamanda sorun mu var?ben ztn topici acan arkada$a dedim..adam +5e %100 geciyor demi$.. sen +4 e basarken yaktigin icin senden alinti yaptim..hay Allahim ya

zzzzzzzz benden alıntı yapınca yanlış anladım.. topici açanın kinden yapsan
    tam züper olurdu neyse özür dilerim

• Kendim Gerekli Ticketi Yazdım Gonderdım Zaten.Bilenlerinde Gondermesini İstıyorum Bugu Anlatıp Yaymak Gıbı Bır Amacim yok
    quote:

Orjinalden alıntı: cemma

yaw işinmi yok yaww sen sölesene bug nası yapılıo hemde sen kendin şikayet et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.