Şimdi Ara

SILKROAD | ALCHEMY | ITEM BASMAK | UPGRADE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaslar.Dunyada bir sürü Online oyun var ve ıclerınde Upgrade yapımı en zor olan oyun Silkroad online yeri geldiğinde +4 item basamadığımız bile oldu.Diyeceksınız kı sen yeteneksızsın basamıyorsun.Hayır bu sorunu bıtek ben yasamıyorum.Diğer oyunlarda NPC de upgrade ıtemlerı satılırken SRO da kendımız dusuruyoruz.( Diğer bazı oyunlardada MOB dan dusuyor ama ..) Bunu gectım Lucky powder şart.. ( Çoğu oyunda boyle bırsey yok.Olduğu oyunlarda ise bunun gıbı ıtemler +7 den 8 denemek gıbı riskli ve zor ıtemı cok sağlam yapıcak durumlarda kullanılıyor ve NPC falan satılmıyor ITEM MALL den alınıyor.JOYMAX'a topluca msj atsak sızce Bu Alchemy olayını dıle getırsek bızı dınlerlermı ? 10-20 Tane mısırlı ve 4-5 tane Alman arkadsım var msn de onlarla da konustuk bu konuyu onlarda destek verıcek kımbılır onlarında bır suru arkadası vardır.Onlarda msj atarlar.Yanı olumsuz cevap atıcaksanız atmanıza gerek yok bu sadece canımızı sıkan bır durum o yuzaden konu acma gereksınımınde bulundum.Cunku az once 3 tane +7 ıtemım +8 olmadı ve nerdeyse 250 m gold harcadım.Astral stone silkleri hariç.O yuzden Lanet olsun Sro Alchemy.Basanlar nasıl basıyor onlarıda hala anlamıs değilim.Okuduğunuz için Teekkurler.

Not: Ezık bı senmı akıllısın.
    Saçma sapan konu.
    Gerızekalı bı sen dusundun dımı bunu.
    Noob gıt baska oyun oyna o zaman.

Vs vs yorumlar yapıcak olanlar yapmasın ıcınde kalsın yoksa üzülürüm

• hocam +7 ler neyine yetmedi

şaka bir yana sro alchemy sistemi cidden berbat. bunun en büyük nedeni joymax'ın dininin imanın para olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

hocam +7 ler neyine yetmedi

şaka bir yana sro alchemy sistemi cidden berbat. bunun en büyük nedeni joymax'ın dininin imanın para olması
  • destek Yok , ama isteriz dinleyen olmaz
  • quote:

hocam +7 ler neyine yetmedi

doğru +7 neyine yetmiyor +8 ve +9 basmak tamamen şans çok iyi balık lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: CcCVaTaNCcC

destek Yok , ama isteriz dinleyen olmaz

Yınede bı deneyelım biz.
  • Joymax'ın kullanıcı mesaj kutusu nerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakat bence adamlar haklı knight gibi kolay upgrade oyunlarında bir artı basınca 4 attack artıyo silkroadda bu 50-60
  • Keşke 2. +7 yanınca 3.ye basmasaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

Fakat bence adamlar haklı knight gibi kolay upgrade oyunlarında bir artı basınca 4 attack artıyo silkroadda bu 50-60

ma attack rate gıbı olaylar KO da yok.
  • bence şuan gayet iyi ve mantıklı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yesilimsim

bence şuan gayet iyi ve mantıklı..

Nedenlerıde acıklarsan bızde mantığı anlarız.

Bu arada hala bulamadım JOYMAX a atılan msj yerını.
  • Yıllık alınan lucky veya immortal stone parasını öde yaparlar adamalrın işi gücü para
  • yalnız hocam şimdi olay sana has değil ise gene bir haksızlık yok çünkü sadece sende değil herkeste bu olay var dediğin olursa sroda iyice karnavala döner rengarenk silahlar falan onunda bi espirisi kalmaz alchemy zor olucakki basan kişinin bir farkı olucak bana göre sistem iyi şahsen ben 2 tane +9 belki yüzlerce +7 yaptım şans işi astral immortal hatta premium bile yokken +5 den direk +9 yaptım blade imi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

yalnız hocam şimdi olay sana has değil ise gene bir haksızlık yok çünkü sadece sende değil herkeste bu olay var dediğin olursa sroda iyice karnavala döner rengarenk silahlar falan onunda bi espirisi kalmaz alchemy zor olucakki basan kişinin bir farkı olucak bana göre sistem iyi şahsen ben 2 tane +9 belki yüzlerce +7 yaptım şans işi astral immortal hatta premium bile yokken +5 den direk +9 yaptım blade imi mesela

Pekı sen bana da yapıver bı ara ben sana parasını verırım sana KO bılen coktur ordada Upgrade cok kolay değil fakat +7 absmak falan aşırı derecede zor değil ama Player arasındakı fark her yerden bellı oluyor.Zaten SRO nun en buyuk sorunu oyunun ıtem ve lvl a dayanması mesela KO gıbı 40 lvl adam 65 lvl adamı kesemez.Neyse konu dısına cıktım

• quote:

bütün kalbimle katılıyorum sırf bu yüzden bıraktım bu oyunu keske p2p olsada geri gelsem
  • kardeş 1 miyon kişi posta atsa yine bişi olmaz eer böle bişi istiyosan o dedğim 1 milyon kişinin hiç biri pre almasın veya silk almasın böle büyük kayıpları olur belki yaparlar ama insanlar bi upgrade için inan premium almaktan vazgeçmezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr09

quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

yalnız hocam şimdi olay sana has değil ise gene bir haksızlık yok çünkü sadece sende değil herkeste bu olay var dediğin olursa sroda iyice karnavala döner rengarenk silahlar falan onunda bi espirisi kalmaz alchemy zor olucakki basan kişinin bir farkı olucak bana göre sistem iyi şahsen ben 2 tane +9 belki yüzlerce +7 yaptım şans işi astral immortal hatta premium bile yokken +5 den direk +9 yaptım blade imi mesela

Pekı sen bana da yapıver bı ara ben sana parasını verırım sana KO bılen coktur ordada Upgrade cok kolay değil fakat +7 absmak falan aşırı derecede zor değil ama Player arasındakı fark her yerden bellı oluyor.Zaten SRO nun en buyuk sorunu oyunun ıtem ve lvl a dayanması mesela KO gıbı 40 lvl adam 65 lvl adamı kesemez.Neyse konu dısına cıktım

Ama o KO bu SRO farklı olcak o zman özenti olur onun kendine has yanı kalmaz....

• Hepınız cok haklısınız ama benım amacım sadece denemek ya tutarsa misali.Ben 1 mılyon kısıye solımde pre fln almasınlar
  • @Jr09

%100 katılıyorum gerçekten ne oldugu belirsiz bir +basma olayı donuyor ne yaparsan yap eger o silah + tutmuyorsa tutmuyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.