Şimdi Ara

Upgrade Bug !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +8 e millet item basar item fiyatları ucuzlar bizde item sahibi oluruz
    Binek 7.30 Ld
    Garaj cla 350 , zx10r
  • sanmıorum böle bişi olduğunu olsa fiyatlar düşerdi gittikçe pahalılanıo

Orjinalden alıntı: DARWİNİA

sanmıorum böle bişi olduğunu olsa fiyatlar düşerdi gittikçe pahalılanıo

Orjinalden alıntı: PreDLoNa

cunku bılen cok az yayılmadan fixlenmesini istiyoruz

Açıkla gitsin oyun kapansın batsın Bu oyunun kazandıgı paralar ile türkiyenin dış borçları silinir her köyde 1 tane okul yapılırdı (fazlamı attım)
  • quote:

ARKADASLAR YAPTIM OLMADI VS DIYENLERE SAYGI DUYUYORUM AMA 2 GUNDUR BU OLAYI DENIYORUM VE DUN E1 DE BASTIKLARIMI SAYAYIM SIZEE
    2 ADET +7 MD
    1 ADET +7 ROQUE SHELL
    3 ADET +7 WARRIOR CHITIN

BUNLARI 1 VEYA 1,5 SAAT GIBI BI SUREDE YAPTIM.
    HER ZAMAN OLDUGU GIBI INANMAYANLAR CIKABILIR VE KESINLIKLE HIC BI YORUM YAPMAYACAGIM O ARKADASLAR HAKKINDA,SAYGI DUYUYORUM.

Sen o kadar şey yaptın bizede açıkla bizde yapalım o zman
  • hurafe

Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
    Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
    Akıllı olupta tembel ise ikaz et
    Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
  • olabilirde olmayabilirde.
    ama arkadaşın hatası şurda. KESİN kelimesini kullanıyor.
    Denemek için lov clas elbise ve silah denedim...

Bazıları direk geçti 5 e. ama bazıalrıda 4 e geçerken yandı.
  • ewet beyler bu upgrade bug u GERÇEKTEN VAR... ama normal upgrade yapınca olmuyor... başka bir yolu var bunun.. bende arkadaşa saygı duyuyorum bu yüzden söyleyemiyorum .. ama şu kadarını söyliyim hile forumlarını gezreseniz bulursunuz .. ben oyunu bıraktım o yüzden yapmıyorum...
  • tbl edit ile oluyor daha iyi oyna o tbl ler ile +9 yaparsın

ayrıca bu tip şeyleri ortalığa atıp millete reklam yapma arkadaşım yazık ya o kadar insanın içi gidiyodur madem söylemeyeceksin nasıl oldugunu sus

DIGER ARKADAS ICIN SOLUYORUM ;
    KONUYU ACMA AMACIMI YAZMISTIM YUKARI TEKRAR SOLUYUM AMACIM KIMSEYE BUGU ANLATMAK VEYA YAYMAK DEGIL PM DEN BELKI 20 TANE ISTEYEN WAR 1 TANESINE BILE CVP VERMEDIM.AMACIM BUG YAYILMADAN FIXLENSIN ISTIYORUM SADECE BILENLER BI SIKAYET TICKETI GONDERIRSE EN KISA ZAMANDA FIX LENECEGINE INANIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: BartuC

ewet beyler bu upgrade bug u GERÇEKTEN VAR... ama normal upgrade yapınca olmuyor... başka bir yolu var bunun.. bende arkadaşa saygı duyuyorum bu yüzden söyleyemiyorum .. ama şu kadarını söyliyim hile forumlarını gezreseniz bulursunuz .. ben oyunu bıraktım o yüzden yapmıyorum...

• Aman abicim anvil de bug olmasın çünki adminler nerde hata buluyorsa orayı kapatıyorlar yani tamamen kapatıyorlar birdaha up yapmak için 1232 gün bekleyebiliriz

Şaka bir yana eğer bug varsa daha öncede çıkmış bir bug slot yöntemi ile +6 granti +7 yapamk için reduce falan vardı daha önce ben yapamadım ama böyle olduğunu söyleyen arkadaşlarım var

Olabilir neden olmasın ama ticket a gelince sakının bence anvil kapanırsa knight biter +7 high class itemler zaten pahalı hepten uçar gider bu sefer zaten beramusta high class alınmıyor kapanırsa piyasa hepten kara borsaya düşer

Neyimiz Kurallara Uygun ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackArrow

quote:

ARKADASLAR YAPTIM OLMADI VS DIYENLERE SAYGI DUYUYORUM AMA 2 GUNDUR BU OLAYI DENIYORUM VE DUN E1 DE BASTIKLARIMI SAYAYIM SIZEE
    2 ADET +7 MD
    1 ADET +7 ROQUE SHELL
    3 ADET +7 WARRIOR CHITIN

BUNLARI 1 VEYA 1,5 SAAT GIBI BI SUREDE YAPTIM.
    HER ZAMAN OLDUGU GIBI INANMAYANLAR CIKABILIR VE KESINLIKLE HIC BI YORUM YAPMAYACAGIM O ARKADASLAR HAKKINDA,SAYGI DUYUYORUM.

O No SS No Güven Lafını Nabarım BiLiyon mu ?

O No SS No Güven Lafını Nabarım BiLiyon mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecstacy of Gold -- 21 Şubat 2007; 20:12:11 >

• Kardes +9 a direk basarsan beklemeden hepsi geciomus... bi inanında ortam temizlensin itemden ne bu ya event ustune event... ortam item kaynıo.... bi temizlik olur ferahlar... uniqlerde +5 oluomus diim onlarda temizlensin :D

Biliyom saçmaladım Dc e sinirim bozuldu

ARKADASLAR BUGUN NORMAL UPGRADE YAPMAKLA ILGISI YOK.COK DAHA FARKLI SEYLER YAPARAK OLUYOR.YANAN ITEMLERINIZIN ACISINI BENDEN ALMAYIN
    quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

sallama ziyaa

dün gece 1 gibi

+7 3 tane mace yaktım +3 md yi +4 e bascaktım

YANDI

Madem başka bir yolu var , o yolu paylaş birisiylede ona göre ticket atalım demi ..

• quote:

Orjinalden alıntı: What_if

Aman abicim anvil de bug olmasın çünki adminler nerde hata buluyorsa orayı kapatıyorlar yani tamamen kapatıyorlar birdaha up yapmak için 1232 gün bekleyebiliriz

Şaka bir yana eğer bug varsa daha öncede çıkmış bir bug slot yöntemi ile +6 granti +7 yapamk için reduce falan vardı daha önce ben yapamadım ama böyle olduğunu söyleyen arkadaşlarım var

Olabilir neden olmasın ama ticket a gelince sakının bence anvil kapanırsa knight biter +7 high class itemler zaten pahalı hepten uçar gider bu sefer zaten beramusta high class alınmıyor kapanırsa piyasa hepten kara borsaya düşer

Kapanmasını düşünemiyorum GeL geL +8 CLeaver 21gb + İtem :)

• bn mage cloth pants o +7 bastım magi power bonus
    ne kadara satarım
    yorum pls
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.