Şimdi Ara

Unutamıyorum ulan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    15 yaşındayken başlayan bir ilişkim vardı. 15 Ekim 2010'da... 2 yıl 1 ay 1 gün sürdü. 16 Kasım 2012'de bitti. 2 buçuk yılı geçti, 3'e yaklaşıyoruz. Üzerinden çok zaman geçti. Tenini, kokusunu, dudaklarını unuttum ama unutamadığım şeyler var. Bilmiyorum. Ondan sonra sevme yetimi kaybettim. Ciddi ciddi artık sevemiyorum. Hiçbirinize anlatamam içinde bulunduğum durumu. Ama yazarak rahatlamak istiyorum. Çünkü alkol alırken, sigara içerken, şarkılarda o geliyor aklıma. Sonraki 2 sevgilim uğramıyor bile aklımın ucuna. Artık unutmak istiyorum.

Eskilerden varsa hatırlıyordur. Elemanın birisi sevgilim kanser diye konu açıp trollemişti ve sevgilisi hasta olan biri de yorum yapmıştı. Çok beğenildi hatta. O yorum bana ait işte. Belki de çok özel duygular hissettirdiği için, problemli de olsak öyle olduğu için unutamıyorum. Bilmiyorum. Konu buydu:

quote:

Orijinalden alıntı: Leatle Seemps

Evet 5.5 aydır beraberdik 1.5 haftadır başını omuzuma yaslayınca gerçekten saçları yavaş yavaş dökülüyodu. Baş dönmeleri göz kararmaları vardı. Ben fazla şey etmedim ayrılıcaz diye düşünüyodum fakat 3 gün önce kanser olduğu ortaya çıktı ve ayrılamadım. Korkuyorum hastalığa yenik düşer diye. Ne yapmalıyım önerisi olan varmı

Sonradan bakmak isteyenler oldu diye konudan kopyalamıştım. Yorumum da buydu:
    quote:

Eğer sevmiyorsan ayrıl gitsin. Hastalığına falan bakma. Çünkü eğer ona acıdığın için onunla birlikte olduğunu hissederse daha kötü olur.

Ama yok olmaz diyorsan ayrılma. Şerefsizliğin lüzumu yok. (Direkt sana demiyorum).
    Al kızı, en güzel zamanlarınızı yaşayın.
    Yaşın kaç bilmiyorum da, sevişin. Yok diyorsan, bol bol öp dudaklarından. (Ama hayvan gibi değil).
    Boş boş otururken ona güzel laflar söyle.
    Bırak o lanet olası hormonlarını bir kenara, başka kızı düşünme. Ona aşık ol. Sırılsıklam.
    Aşık değil misin? Öyleymiş gibi yap.
    Sevdiğini söyle çokça! Kavga edin ulan! Ben daha çok seviyorum diye kavga edin!
    Şiir yaz kıza. Yazamıyor musun? Saçmala. Emin ol çok sevecektir, rezil olmazsın korkma.
    Şarkı söyle ona. Sesin mi güzel değil? Mıçayım sesine. Ben bu boru gibi sesle Adele - Rolling in the deep bile söyledim. Kahkahalarla bitti şarkı.
    Sürprizler yap ona. Çiçek al. Almam, klasik bir şey bu deme. Çok sevinir.
    Hava güzelse çıkın dışarı gezin. Cafeye restauranta değil, parka, piknik alanlarına. Yatın otlara. Yatın anuna koyim, kirlensin üstünüz.
    Gecenin bir saatine alarm kur, uyan ve kızı ara. Ne oldu diye sorarsa "hiç, sesini özledim sadece" dersin. De!
    Fotoğrafını çek, modellik yaptır. Ve ona çok güzel olduğunu söyle.
    Saçları mı dökülüyor? Sen kazıttır! Kökü sende değil mi lan! Kazıttır! Öp onu tam alnından. Dalga geç kel diye. Sonra kendinle kıyasla, ama hala giderin var diye espri yap! Yap anasını satayım yap!

Yap! Yap da gör bak hayat ne kadar güzelleşiyor! Ama kızdan çok şey bekleme. Kendini ada ulan onun için! Sev ulan sev! Bunu bir süre devam ettir, bak gör gerçekten o kız uygun mu değil mi senin için! Uzatma ve yap! Çünkü ben yaptım. İki yıl bir ay bir gün sadece hasta bir kıza adadım kendimi. Şiirler yazdım, şarkı söyledim. Öptüm, kokladım, saçlarını okşadım, omzuma yatırdım, uyuttum. Yap ulan işte. Gelmiş konu açıyorsun. Git kapısının önüne, seni özledim, sana geldim, pencereye çık de. Soğuk mu yoksa dışarı? Ben karlı havada üşümesin diye montumu verdiğim için donuyordum az daha. Eve döndüğümde parmak uçlarını geç ayaklarımı hissetmiyordum.

Hayaller kurun lan! Öyle ilerleyin ki, aile kurun. Bizim 4 çocuk hayalimiz vardı. (Buraya gülenler olabilir, gülüşünüzü öpeyim sizin!) Birkaç hafta sonra bir testle kısır olduğunu da öğrendik. İki kez intihar etmeye kalktı. Bileklerine dokununca anladım yaralı olduğunu... Bana kendini vermek istedi. Hormonlarımı öpeyim dedim. Kabul etmedim, zarar görmesin, arkadaşlarıyla/ailesiyle problem yaşamasın diye. Şimdi yanıyorum ya karı diye, bir daha gelse yine reddederim. Onun gülüşü yetiyordu, elimi tutunca benim oluyordu lan o!

Sen hala gelmişsin konu açıyorsun ya, sana sadece yazık diyorum.

Geçenlerde konu açtım hatta, ''Kıza yürüdüm [SS'li]'' diye. O yazdığım hiçbir şey! Ne şiirler yazdım, kimseye de göstermedim. Sadece o gülsün, mutlu olsun diye yazılmış 120'nin üzerinde şiir vardı. Ayrıldıktan 1 yıl sonra onun saçını, kokusunu, tenini konu alan şiirlerinin çoğunu sildim. Şimdi 30 tane anca kalmıştır. Bilmiyorum... Bana 15 yaşında şiir yazdırabilecek duygular yaşatan kadını nasıl unuturum bilmiyorum. Unutamıyorum ve ondan sonra da birini sevemiyorum zaten. Sadece biriyle bir ilişkiye başlayacaksam onu sevdiğim yalanını söylüyorum kendime ve buna inanıyorum. Bu şekilde yürüyor ilişkilerim. Başka türlüsü yok. Duygularıma tecavüz edip kaçtı bu kadın. İşin kötüsü, hissettiklerimin kısır olduğunu öğrendim bu sayede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 15 Temmuz 2015; 0:14:57 >

• Tekrar birlikte olma ihtimaliniz yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatına devam et yoksa hayat geçer sen sap gibi kalırsın.
  • Eminim sana unutamazsın demişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmaya calisirsan unutamazdin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Tekrar birlikte olma ihtimaliniz yok mu ?

Hocam o konuya girmek istemiyorum ama yok.
  • Kardeş ne çok lan diyon ben bile o kadar demiyom lan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    oğlum evi özledim lan
    5 ay önce açıldı
    ah be ne zamanlardı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yazmışsında kız hastayken senin için mi ayrıldı

Edit: lan jeton yeni düştü kız ölmüş lan kız ölmüş

Edit2: başın sağolsun mu denir bilmiyorum ama çok acı bir durum ayrıca senin ben düşmanlarını öpeyim sen anladın bu Son kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltelaurids999 -- 15 Temmuz 2015; 0:27:13 >
  • Ego
  • O değilde ben 10-11 yaşlarındaki platoniğimi bile arada hatırlıyorum aramızda hiçbirşey olmadığı halde.Neden unutulmaz bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ulan ahhhh!!!Efkarlandim simdi

• Tamam ulan!

• sonunu okurken başını unuttum

• Acın büyük farkındayım, hatta benzerini bende yaşadım... Yazdıkların çok güzel ve çok içten, seni kaybeden kadın üzülsün ulan!

• Gece gece efkarlandırdın kardeş
  • Bende 1.5 yıl sevdim. Benden sonra hiç kimseyle çıkmadı. Hala da aynı. 1.5 yıl çıktık. 3 yıl geçti. Halada beni seviyor ama ben çok hata yaptım. Keşke geçmişe dönebilsem diyordum.

• Ah ulan hepimiz mi yaraliyiz be

• bi bitmediniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.