Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revolutions

Beyler bu oyun ne zaman piyasaya çıktı ya :) store 2016 diyo konusu daha eski nasıl oluyor :)

Oyun daha önceden ps3 için duyrulmuştu sonra ps4 için yapmaya karar verdiler oyun baya bir değişti falan uzun hikaye. The Last Guardian ya da FFXV gibi uzun hikaye değil de bunun da var mazisi
  • Daha önce oynayıp satmıştım Plus ile vermeleri iyi oldu farklı sonlar için tekrar oynanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    geriye dönuk blm oynama şansin yok hocam. oyunun guzelligi burda. tüm karakterleri kurtarabilir tüm karakterleri öldurebilirsin senin yaptigin secimlere bağli

• Oyunu daha önce makineye arkadaşım indirmiş hesap yok ancak şimdi plus üyeliğim ile oynayabilirmiyim acaba ?

• Türkçe altyazı desteği sadece Tr psn hesaplara mı veriliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Türkçe altyazı desteği sadece Tr psn hesaplara mı veriliyor ?

2. BÖLGE olan tüm psnler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün gece oynadım sardı baya ani şeyler adamı zıplatıyor yerinden grafikler muazzam olmuş

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Hesabım Uk ve ayarlarda dil seçenekleri yok. Muhtemelen sadece Tr psn için geçerli. Gerçi sorun değil İngilizcem var, merak etmiştim sadece.

• Beyler daha önce 1 kere bitirmiştim oyunu şimdi plat için kaç kere daha bitirmek gerekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Hesabım Uk ve ayarlarda dil seçenekleri yok. Muhtemelen sadece Tr psn için geçerli. Gerçi sorun değil İngilizcem var, merak etmiştim sadece.

playstation dilini türkçe yaptığında oyunun da türkçe olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Beyler daha önce 1 kere bitirmiştim oyunu şimdi plat için kaç kere daha bitirmek gerekli?

Ben platin alalı nerdeyse 2 yıl oldu ama toplanabilirler için bir daha baştan oynaman lazım. Gerisini bölüm seçerek yapabiliyordun. Öyle hatırlıyorum...
  • O değil de;

1 yıl önce bitirdiğimde oyunun sonunda Sam ölmüştü içime oturmuştu:) Şimdi onu öldürmeden tekrar bitirmek istiyorum. DS4'ün azizliğine uğramıştım:)

• Arkadasş lanet gitsin şu Mike'ı kurtaracağım diye Sam sürekli ölüyor.Yemin ediyorum nefesimi tutuyorum yine hareket ettin diyor Sam ölüyor çıldıracağım ya.3 dür aynı şey oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

Arkadasş lanet gitsin şu Mike'ı kurtaracağım diye Sam sürekli ölüyor.Yemin ediyorum nefesimi tutuyorum yine hareket ettin diyor Sam ölüyor çıldıracağım ya.3 dür aynı şey oluyor.

Hocam son bölümü diyorsanız orası benide deli etmişti :) en son ds4 ü yere koyup öyle yapmıştım.

• Aynen hocam ya çıldırdım orada.Mesela ben Matti kurtaramadım ama orada seçimlerden dolayı öldü.Sam olayında istediğim sonucu göremememden dolayı 3 defa oynadım sürekli kımıldadın diyor aynı bölümü görmekten kusucam artık.

• Oyun güzeldi tek sıkıntısı kontrolleri normal classic tarz seçmeme rağmen seçimlerde saçma sapan kendi birini seçmesiydi. Kapatıp tekrar açıyordum oyunu sırf o yüzden.

Senaryosu başta normal gençlik dizileri gibi ama sonradan açılıyor.

Sam, Chris ve Matt hayatta kalabildi bende. Başka bir zaman tekrar oynarım artık.

• Ashley, Sam, Chris ve Jess hayatta kaldı. Mike için uğraştım ama ds4'ü sabit tutma işi biraz gözümü korkuttu. 1-2 saklanmadan sonra bıraktım Mike'ı arkada. Yalnız Matt favorimdi. Hepsi ölüp o hayatta kalsa razıydım

• Kıpırdama ekranında kolu kıpırdatmadım yinede kırmızı yandı iki defa oldu. Nefes bile almıyordum sam bu yüzden araya gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 8 Temmuz 2017; 18:31:31 >
  • Bu oyunu ana hesabımda çalıştıramadım ana ekranda kalırken yan hesaptan çalıştırabildim. Hatta silip baştan indirmeme rağmen ana hesapta açılmadı bi türlü.. Sebebi neden olabilir sizce? Ayrıca kayıtlı veri bölümü 0 kb gözüküyor halbuki 6 gb veri gözüküyordu 2 gün önce ne yapmam gerekli arkadaşlar?

• Son bölümde kıpırdamama olayını rahatça gerçekleştirebilmek için ds4ü sabit bir yere koyup öyle oynayın.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.