Şimdi Ara

Unreal Tournament 3 (360) Bölünmüş Ekran Özelliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox360 versiyonu sanılanın aksine daha fazla harita ve yeni özellikler ile geliyor.
    Epic games UT3'ün en iyi versiyonunu yaptıklarını ima ediyorlar.
    http://www.videogamer.com/news/19-04-2008-8080.html

Ayrıca Gears of War ile ilgili bir sürpriz koymuşlar.
    http://www.n4g.com/xbox360/News-136700.aspx

Split-Screen özelliğinin Ps3'e isteseler bile yapamacayaklarını belirttiler
    http://www.n4g.com/News-136725.aspx

• ne zmn çıkıyor peki xboxa
  • 30 Haziran diyor IGN'de
  • Harika bir haberOyunun Xbox 360'da daha iyi olacağı belliydi zaten daha fazla harita ve split screen ile gelirse muhteşem olur işte Xbox 360 alma sebebplerimden birisi daha
  • xbox 360 a gereken özen ve itina her zamanki gibi yine devam ediyor......teşekkurler epic games ve microsoft ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

xbox 360 a gereken özen ve itina her zamanki gibi yine devam ediyor......teşekkurler epic games ve microsoft ....

ee gökhan teşekkür ettiğine ve adamlarda bu itinayı size gösterdiğine göre orgi alırsınız artık bu oyunu her halde ama yok ya siz malum yerlerden yaparsınız teşekkürünüzü 3ytl borumu
  • Gerçekten çok iyi bir haber Xbox 360 sahipleri için.

Split Screen özelliği çok önemli ve maalesef biz ps3 sahiplerinde yok. Arkadaşımızla evde oynayamıyoruz bu muhteşem oyunu. : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta 5 ray tracing ayarı yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

quote:

xbox 360 a gereken özen ve itina her zamanki gibi yine devam ediyor......teşekkurler epic games ve microsoft ....

ee gökhan teşekkür ettiğine ve adamlarda bu itinayı size gösterdiğine göre orgi alırsınız artık bu oyunu her halde ama yok ya siz malum yerlerden yaparsınız teşekkürünüzü 3ytl borumu

kıskanma nolur çalış seninde olur....

• UT3 PC-PS3 için Time Exclusive. öncelik bu platformlara verildi. Oyun yüzlerce kez bitirildi. 1-2 ufak ek õzellik olacak diye Epic'e tesekkür etmek falan komik. O da olmasa hiç gelmesin daha iyi. PC-PS3 sahipleri oyunun Ek paketini bile indirip bitirdiler. Geçiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 19 Nisan 2008; 19:43:58 >
  • nerdeyse 1 yıl sonra çıkacak bırakında exstra özellik birazda olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Split-Screen özelliğinin Ps3'e isteseler bile yapamacayaklarını belirttiler
    http://www.n4g.com/News-136725.aspx

Duyanda PS3 kaldirmiyo sanir. Adam zaten cikardiklari bi platforma (ps3)simdi ekstra bi ozellik eklemenin cok zor ve masrafli olacagini soylemis.

• oyun asrın sonunda geliyor bide teşekkür ediyorlar canım milletim benim...

xbox intihar komandoları

xbox cihad grubu

hepsine sonsuz teşekkürler...
  • Oyunu ps3 de adam gibi kalitede oynayamadıgımızdan xbox 360 a da daha kalite olacagından dolayı epic ve microsoft a teşekkur ediyorum....extra kalitede oynayamayanlar düşünsün....
  • quote:

Oyunu ps3 de adam gibi kalitede oynayamadıgımızdan xbox 360 a da daha kalite olacagından dolayı epic ve microsoft a teşekkur ediyorum....extra kalitede oynayamayanlar düşünsün....

Gökhan abi UT3,PS3'te kötü değil akisne çok kaliteli Neden bu tür bir düşünceye kapıldın
  • Süper haber gec olsun böyle kaliteli olsun
  • hakkaten ut3 ps3 sanılanın aksine cok cok basarılı..performans kaybı falan yok, unreal enginenin en güzel kuulanıldıgı oyun, geow dahil.grafik olarak cok ugrasılmış bir oyun...xboxa gelen versiyonu illaki daha iyi gelecektir,üstüne geliştirmeler yapılacaktır...oblivision ps3e gec cıktıgı zamanda xbox platformuna göre cok daha iyi gelmiştir örnek olarak...ut3 xbox versiyonu ps3 versiyonuna göre daha iyi gelebilir...split screen olayı cok ilgilendirmiyor beni aslında, evde bir kardesim var oda varsa yoksa pes oynarız ancak karsılıklı...

modlarda geliyormuş galiba xbox versiyonuna bence asıl önemli olan bu split screenden ziyade....gecen ut forumunda birilerinin geow tarzı cover sistemi için calışcagından bahsediyorlardı, epicden tool falan istiyorlardı galiba calışmak için, gelebilir...eger gelirse oyuna acayip bir hava katar....

süper oyun bence, xbox sahipleri kacrmayın derim,tabi daha pc dede oynamadıysanız....

ps3 versiyonunada mok atmayalım, para verip orjinal aldıysanız görüşlerize saygı duyarım aksi halde nederseniz deyin, eleştiriler komik olur....

• quote:

Orjinalden alıntı: hozes

hakkaten ut3 ps3 sanılanın aksine cok cok basarılı..performans kaybı falan yok, unreal enginenin en güzel kuulanıldıgı oyun, geow dahil.grafik olarak cok ugrasılmış bir oyun...xboxa gelen versiyonu illaki daha iyi gelecektir,üstüne geliştirmeler yapılacaktır...oblivision ps3e gec cıktıgı zamanda xbox platformuna göre cok daha iyi gelmiştir örnek olarak...ut3 xbox versiyonu ps3 versiyonuna göre daha iyi gelebilir...split screen olayı cok ilgilendirmiyor beni aslında, evde bir kardesim var oda varsa yoksa pes oynarız ancak karsılıklı...

modlarda geliyormuş galiba xbox versiyonuna bence asıl önemli olan bu split screenden ziyade....gecen ut forumunda birilerinin geow tarzı cover sistemi için calışcagından bahsediyorlardı, epicden tool falan istiyorlardı galiba calışmak için, gelebilir...eger gelirse oyuna acayip bir hava katar....

süper oyun bence, xbox sahipleri kacrmayın derim,tabi daha pc dede oynamadıysanız....

ps3 versiyonunada mok atmayalım, para verip orjinal aldıysanız görüşlerize saygı duyarım aksi halde nederseniz deyin, eleştiriler komik olur....

Katılıyorum

Gökhanım yapma etme UT3ün PS3 versiyonu mükemmel bayıla bayıla oynuyorum hani daha güzeli nasıl yapılır bilemiyorum ama yapılırsa xboxada çekeriz tabi

• İkisini de deneyen biri olarak.

PS3 versiyonu PC versiyonunun çok altında idi.

Bakalım Xboxta nasıl olacak.

Xboxta bu tip oyunlar çok daha başarılı oluyor. UT3 motoru sanki Xbox360 için yapılmış gibi.
  • Alıpta oynayacagım bir oyun degil...
    AMa şuda var, adamların cebi para görecek...PC ve PS3 e bir daha yapmazlar heralde
  • Boşları toplayalım.................
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.