Şimdi Ara

Unreal Engine 4 - Infiltrator tech demo GDC 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unreal Engine 4 - Infiltrator tech demo GDC 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 29 Mart 2013; 20:48:24 >

• Haber konusuna yazdığım mesajı buraya da alıyorum. Hadi taşlayın beni.

quote:

Videodaki renkler çok cafcaflı. Renkler ve grafikler, sanki underground 2'deki renklerin revizyon geçirmiş hali ve Doom 3'teki grafiklerin de yüksek detaylı hali gibi. Bundan böyle bu tür canlı renklere sahip grafikler değil de Tomb Raider'deki ve BF4'teki tarzda grafik ve renkler tutulacaktır diye düşünüyorum.

Motorun kullanılacağı oyunlardaki renkler, umarım burdaki gibi değil de Tomb Raider ve BF4'teki gibi olur. Renkler bir yana, yine Tomb Raider ve BF4'ün son videosundaki ince detay ve partiküller dikkatinizi çekmiştir sanırım. Bu oyunda onu da göremedim. Her ne kadar grafik detayı çok yüksek olsa da, yüksek detayda oynamama rağmen bana göre benzer durum Crysis 3 için de geçerli. Arcade tarzı oluyor yani bu renkler. Artık oyunlar arcade bile olsa, renk ve grafiklerinin reele yakın olması gerektiğini düşünüyorum. Mario gibi klasik tarzlar hariç tabii ki...

Belki de Tomb Raider ve BF4'teki nesnelerin gerçeğine daha yakın çizilmiş olmalarından ve oyun atmosferinin daha reel olmasından dolayı bana öyle gelmişte olabilir. BF4'te nasıl olur bilmiyoruz ama, Tomb Raider'daki mevsimsel değişimler tek kelimeyle mükemmel olmuş.

Şu örnekteki detayların kusursuzluğuna bakar mısınız.

Unreal Engine 4 - Infiltrator tech demo GDC 2013

• çok güzel olmuş.. bunlarda kullanılan bazı teknikler..

For those interested in the technology behind Infiltrator's impressive demonstration, here’s a brief overview of the features on show:

quote:

•New material layering system, which provides unprecedented detail on characters and objects
    •Dynamically lit particles, which can emit and receive light
    •High-quality temporal anti-aliasing, eliminating jagged edges and temporal aliasing
    •Thousands of dynamic lights with tiled deferred shading
    •Adaptive detail levels with artist-programmable tessellation and displacement
    •Millions of particles colliding with the environment using GPU simulation
    •Realistic destructibles, such as walls and floors
    •Physically based materials, lighting and shading
    •Full-scene High Dynamic Range reflections with support for varying glossiness
    •Illuminating Engineering Society (IES) profiles for realistic lighting distributions

• gelecek nesil için harika oyun motorları geliyor, inanın şimdiden heyecan sardı
  • http://www.geforce.com/whats-new/articles/infiltrator-gtx-680-powered-unreal-engine-4-tech-demo-unveiled

Burada videoların tamamı var. Şuan müsait değilim doğrudan paylaşamıyorum. Biriniz paylaşabilirsiniz
  • bu unreal engineden bir cacık olmaz gösterdiklerinin yarısını bile yapamaz ue 3 samaritan demosunuda görmüştük zamanında ama o tech demodaki grafiklere yaklaşan tek bir oyun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 29 Mart 2013; 22:31:50 >
  • adamın sigarayı yakması çok hoşuma gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unreal Engine 4 Genel TOOL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herzaman aynışeý oluyor zaten.. oyunu ele alınca bi bakıyorsun ! Tırt
  • İlkini seyredeli uzun zaman olmuştu. Bunu beğensem de sonrakileri beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

İlkini seyredeli uzun zaman olmuştu. Bunu beğensem de sonrakileri beğenmedim.

Şovlar güzel oluyor da, yapımcılara oyun çıkartırken o izni pek vermiyorlar. baksana uzun zaman oldu diyoruz ama hala bu kalitede yapım yok

Bunlar sanırım oyun motorunun reklam kokan hareketleri MAYKIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 31 Mart 2013; 16:40:02 >
  • unreal tournament 4 çıksında o zaman bakarız
  • Metal Gear Solid 5 oyunundan bir iki video

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.