Şimdi Ara

Unranked To Dia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30 lv hesapla an itibariyle iyi bir lige kasıyorum. Burada maçlarımı yayınlıyorum. İlk oyun mid lane akali düşünüyorum. Hedef minimum 10 da 8 yapmak. Bakalım neler olacak.

İlk ss:
     Unranked To Dia

1.Maçım:

Unranked To Dia

2.Maçım:

Unranked To Dia

3.Maçım:

Unranked To Dia

4.Maçım:

Unranked To Dia

Kalan maçlar oynandı. Hayaller poris hayatlar muş oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 21 Aralık 2015; 0:30:59 >

• Hocam, nicki verin. Maçları izleyelim.
  • Pm den atıyorum. Sizi tanıdıgım için normalde paylaşmak istemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 19 Aralık 2015; 23:56:01 >
  • Sadece bu herolarlami oynicaksin?
    Bu arada bende izleyebilirim eger nick verirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nickimi saklamıyorum ''general hanibal'' ekleyebilirsin çok tecrübeli bir oyuncuyum sen lanenini kazan yeter oyunu kazanırız çıkarız beraber diamonda
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Önerim Seviyorsan git paylaş bence.. ifşa coming...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk maç kazanıldı. Lane de efektif olamasam da tf lerde iş yaptım. Sebebi katarina picklenmesiydi. Kataya karşı akali çok geride kalıyor benim için. Bundan dolayı lane aşaması benim için sıkıntılı oldu.

Unranked To Dia
  • 5-10 dk sonra bir maç daha giricem. Ryze-jax-masteryi-katarina yada akali seçimlerinden birisini yapacağım. Öneriye açığım.
  • Bu arada gelen kişiler sadece gold liginde. Hesap bu sezondan. Yani ilk defa rank giriliyor. Rakiplerin böyle gelmesine şaşırdım.
  • Ryze oyunu bekliyorum
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Ryze aldım top lane gidiyorum. Speller tp+flash. Asırlık+gözyaşı+tank düşünüyorum. Forumdan bir arkadaşla duo girdik. Oyun sonu ss le yorum olarak eklerim.
  • Abi yok güvenmeyeceksin kimseye. Adam şöyleydim böyleydim dedi. Bottan oyunu verdik.

Unranked To Dia

İnsan gibi bir allahın kulu varsa oynayabilen girelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Abi yok güvenmeyeceksin kimseye. Adam şöyleydim böyleydim dedi. Bottan oyunu verdik.

Unranked To Dia

İnsan gibi bir allahın kulu varsa oynayabilen girelim.

oyunu benim yüzümden mi verdik yoksa sona yüzünden onu ilk önce kavra hocam

• xfire212 kullanıcısına yanıt
    Duo girdik ve dedim ki euw de dia 1 dim. Aldıgım spell teleport. Takasa girdiğinde sona yerine bana güvenip totem atsan her takasınızı kazandırıcam. Ama yok aklınıza gelmiyor arkadaş anlamıyorum. laneindeki minyonları arada itseydin oyun bu kadar çabuk bitmeyecekti. Sona zaten çöp. Benim gözümde plat elosuna kadar her support çöp. 4 vs 5 düşünürüm oyun başında. Ya skill tutturamazlar ya keşiftaşı yada sup itemı kasmazlar. Ben zaten tek başıma 2 kişilik oynuyordum. Az biraz yazmak yerine oyuna konsantre olsaydınız kazanırdık. Saldırı hızını kasmışsınız. Ulti ile dokunamaz kimse size. Bende zaten tankımsı hale gelmiştim. Her türlü alacağımız oyunu verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Duo girdik ve dedim ki euw de dia 1 dim. Aldıgım spell teleport. Takasa girdiğinde sona yerine bana güvenip totem atsan her takasınızı kazandırıcam. Ama yok aklınıza gelmiyor arkadaş anlamıyorum. laneindeki minyonları arada itseydin oyun bu kadar çabuk bitmeyecekti. Sona zaten çöp. Benim gözümde plat elosuna kadar her support çöp. 4 vs 5 düşünürüm oyun başında. Ya skill tutturamazlar ya keşiftaşı yada sup itemı kasmazlar. Ben zaten tek başıma 2 kişilik oynuyordum. Az biraz yazmak yerine oyuna konsantre olsaydınız kazanırdık. Saldırı hızını kasmışsınız. Ulti ile dokunamaz kimse size. Bende zaten tankımsı hale gelmiştim. Her türlü alacağımız oyunu verdik.

Sona atmıyorum arka çalıya totemi bende korumak için arkaya attım adam ludan çıkıyor abi beni korucak bir şeyler çıksa hepsini tek tek toplucaz zaten sen kastın late kalsa azcık kazancaz ya mid le junglla ne demeli adamlar tam bir salak bide beni kötülüyorlar vi biraz daha gang gelse öne geçicem biraz adamı ezicem olurmu ama mideki presine kastırcak kastırıyım derken naitlusu la zed kastı ve kaybetik bende suç varsa çok azdır sende hiç yoktu ama yapıcak bir şey yok yasuo gördün minyonlar kule alıyor adam gitmiş solo itiriyor

• Muhteşem oyuncularla devam ediyorum. Arkadaşlar oyun şu geçen 2-3 ayda dahi çok değişmiş. Öncesinde çok güzel oldugunu söylemiyorum ama oyun çakılıyor. Ya imkansız hale gelmiş tek başına taşımak. O kadar yönetsem de takımı 1 defa adam gibi tf yaptırtamadım. İnsanlar hem flamer hem de aşırı kötüler. Hayır bilerek soruyorum kim ne istiyor diye. Sup hariç taşıyacam resmen ama resmen taşıtmıyorlar. Trise sordum dedim ki last picksin dostum adc oynayabilecek misin dedim. Tabi tabi oynarım iyiyimdir dedi. Vlad sigara alacakken seçtim yanlışlıkla ama np vladda baya iyiyim dedi. Dedim bak ben çıkayım 5 dk cezayı ben alayım kötüysen dedim yok tutturdu iyiyim diye. Lee desen blue bastı takası kaybetti. Kendi redine gitti rakip jung bastı bu defa yine öldü.

Unranked To Dia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 20 Aralık 2015; 3:19:03 >

• Bende 8 de 2 yaptım ve gold 2 attı. Yarın oynayalım

• Elinde başka bir hesap varsa seninle oynayabilirim.

• Bugün 10 da 8 attım gold 3 verdi. Oyuna yeni başladım zaten. 3 oyun daha winledim 92 LP var bakalım seriyi alıp gold 1 e atacak mı :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.