Şimdi Ara

Unranked To Dia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Arkadaşlar lütfen uzatmayalım bu konuyu. Rica ediyorum. İkinizde aslında aynı dilde konuşuyorsunuz.

Beni ligimden aşağılıyor kendiside max dia 3.Ben dia 2'yim neyse ben ilk mesajımı silinsin olarak değiştiriyorum onu şikayet edersen alıntı yapılan tüm mesajlar silinir.
  • KöfteYağmurundakiÇilek kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum kızma bu kadar. Adam bana yukarda ne yazmış benim cevabıma bak. İkinizde bir anlık hiddetle geldiniz buralara. Şikayet etmeyeceğim gerek yok.
  • quote:

Tamam dostum kızma bu kadar. Adam bana yukarda ne yazmış benim cevabıma bak. İkinizde bir anlık hiddetle geldiniz buralara. Şikayet etmeyeceğim gerek yok.

Şikayet etki adminler onu silsin böylece konundaki bu kirlilikte son bulur.Sen etmezsen ben ederim
  • KöfteYağmurundakiÇilek kullanıcısına yanıt
    Ben böyle birşey yapmayacağım siz bilirsiniz gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteYağmurundakiÇilek

quote:

Şikayet etki adminler onu silsin böylece konundaki bu kirlilikte son bulur.Sen etmezsen ben ederim

Bir dakika.
    Sen benim egoist dediğim adamsın.
    Çok yanlış gelmişim ben,pardon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gelip sataşırsa , Bende cevabımı veririm arkadaşın konusunu baltaladık biraz kusura bakma. Senin de bu kafa ile , Diamond 2 olduğuna inanmıyorum. Elle tutulur hiçbir yanın yok , Yorum yapıyorum , gelip maydonoz oluyorsun. Bi insanın önce konuşma tarzına bakarım ki bu da sende belli. O yüzden kaale bile almama gerek olmadığı halde sana insan gibi cevap yazıyorum. Hala bi Thug Life , hala bir laf sokma modundasın. Kendini başka yerlerde daha iyi kanıtlayabilirsin.

@Bluetazy. Sende kusura bakma kardeşim , Durup dururken sataşan insanlara ne dışarı da , ne de burda taviz verdim. Bundan sonra da vermem
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Neyse dostum konu kapandı yeterli bence.
  • West'ten hesabı geçirdim. Vaktinde TR'de gümüşmüşüm hatırlamıyorum. Şu sıra gümüşten çıkmaya uğraşıyorum bu kadar avel sürüsü bir araya nasıl gelmiş anlamıyorum. Adamlar yazışmaktan oyun oynayamıyor. Çok pişmanım geçtiğime. Sana bu macera da başarılar diliyorum.
  • Üstteki arkadaşa yazıyorum trde plat olamayan oyunu çözememiştir bende gold3 um ama cidden çok kötüler var onların arasından kolayca siyrilinabilir

• Dia diye yola çıkıp welcome the turkey ile karşılaşılmış sanırım.

• loooooolli L kullanıcısına yanıt
    Ahh ahhh. Nelerle karsilastim. Adam karsi redi basti öldü dogdu kendi redine gitti karsi jung gelmis yine öldü. Kalkti kamp temizlemeye gitti kamp kalmamis Adam oyun sonuna kadar toplayamadi

• en efsanesi de top ap gankplank
  • o farmlar ne lan tipsiz senin gerçek elon neki road ti daymind yapi10 lowi.
  • West dia 1 mis hahahaha.Hadi oradan 30 dkda 130 cs yapiyorsun bu eloda o kadar oluyor lose aliyorsun.Kendi kendini kandirma birader.Kufurden ban yemismis.Ne zavalli tipler var su oyunda ya..Oyun bu oyun westta dia 1 olsaydinda kimse oha lan helal demeyecekti bunu kafana sok.

• Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Eheheh
  • Mestrant kullanıcısına yanıt
    Ee ? Bu seni ilgilendirir mi ? Ayağını denk al 15 yaşında çocukla konuşmuyorsun. Zavallı mavallı hayırdır. Askerlik arkadaşın mıyım ben senin. Neticeni almayalım aşağı.
  • Bu arkadaş tr platı falan ne west dia1 i tr silver eloda kaç maç kaybetmiş euw dia 1 diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 21 Aralık 2015; 14:46:21 >
  • İnsan aylarca sadece aram oynayinca minyon aliskanligi azaliyor sadece tek koridoru itme arzusu olusuyor. Sebebi tamamen bu. Aylarca kendime ait bir hesabim olmadi. Tr deki arkadaslarimla sadece kapali secim aram girdik geceleri. Aylarca hic tryhard yapmadim. Oyunda unutuveriyorum minyon kasmayi. Ki duo girdigim arkadaslarada soyledim hep ben jung almayayim diye. Cunku aylarca jungle dahi donmedim. Vesaire vesaire ama sunda dogruyum westte d1 dim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

West dia 1 mis hahahaha.Hadi oradan 30 dkda 130 cs yapiyorsun bu eloda o kadar oluyor lose aliyorsun.Kendi kendini kandirma birader.Kufurden ban yemismis.Ne zavalli tipler var su oyunda ya..Oyun bu oyun westta dia 1 olsaydinda kimse oha lan helal demeyecekti bunu kafana sok.

Dedi bronz2

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Demirci

quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

West dia 1 mis hahahaha.Hadi oradan 30 dkda 130 cs yapiyorsun bu eloda o kadar oluyor lose aliyorsun.Kendi kendini kandirma birader.Kufurden ban yemismis.Ne zavalli tipler var su oyunda ya..Oyun bu oyun westta dia 1 olsaydinda kimse oha lan helal demeyecekti bunu kafana sok.

Dedi bronz2

Dia

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.