Bildirim
Unranked To Dia (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bende sanmıştım Azir'le Luluş'la Dia'ya çıkacak.Neyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elo harbi kanser. Ama Garen oynamak zevkliydi.
Bu arada arkadaşlar o hesap benim değil. -
:D . O quadrayı atmadan 5 dk önce tam olarak şu cümleyi kullandım. Malzahar u sunu bozamıyorum. Arındırdırı sırf onun için almıştım ama basılmıyormuş. Şu herife bir fokus atsanız penta atmayan akaliyi cümle alem ... Orada quadra attıktan sonra qss gitmeye karar verdim zaten.
-
Arkadaşımızın kendi hesabı değil. Unrankedla girebilmesi için bir arkadaştan hesap istedim o da sağolsun o hesabı verdi. Sonuç olarak bi azir olmasada garenle 1.5 k gerçek hasar vurdu. -
Dedim ya. Şu poppynin malzahar u sundan beni kurtarmasını unutmam -
Duo aranıyor. Yüksek lig için hesap ayarlanır. Tek taşımak sıkıntı oluyor. -
Bronz1 hesabım var istersen beraber girebiliriz westte g3 trde plat2 ydim hesaplari sattim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Euw'da dia1'miydin -
Küfürden ve flame den ban yemeden önce evet ne oldu ? Yazın ban yedikten sonra yeni hesap kasmaya kalktım kasamadım sıkıntıdan ölecektim. Arkadaşların hesaplarıyla arada giriyordum. Daha sonra forumdan bi arkadaş ygs çalıştıgı için hesabı kullanmadıgını söyledi bunun üzerine bende rica ettim bana verdi uzun süredir kapalı seçim aram oyunları oynuyordum. Bundan dolayı biraz paslandım ama şampiyon kullanımım ilerledi. Sanırım yeterince açıklayıcı oldum. -
Basit bir soru sordum , savunma mekanizmasına geçmene gerek yoktu. Euw'da Dia1 olabilmişsen burdaki challenger'ların tümüyle baş edebilecek yetenekdesindir o zaman.
Bir tavsiye istiyorsan da , Akali , Ryze ' dan daha çok Renekton , Fizz , Jax , Kassadin gibi heroları açıp onlarla oynamaya çalışmalısın. Ryze taşır eyvallah'ta akali gold 1-2 den sonra pek kurtarmıyor takım sığır ise -
Yok şu asıp kesenler var da onlardan sandım kusura bakma. . Evet oldum muhtemelen şuanda global görevlerde falan sıkıntı çektiğimden dia seviyesinde belki biraz zorlanırım. Kassadin hep oynayamadım bilmiyorum benim tarzıma uymuyor. Jax ile güzel oynarım fizzlede öyle ama fizz şuan hesapta yok akali ile de rahat rahat taşıyorum şuanlık. Plat seviyesinde dahi zorlanacağımı sanmıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
-
Anime izlemem , vayne ve irelia oynamam , avatar diye gidip japonların çizgi film karakterlerini koymam bu bölümdekiler gibi. O yüzden bu kişiler hariç Sataşmıyorum pek
Konuya gelecek olursak Global görevin bi önemi vs. kalmadı. Çoğu oyun max 40.dk'da bittiği ve takımların ilk ejderi 20.dk gibi vakitlerde aldığı için , 1.ejderden sonrasına pek gerek yok. Baronu bıle bazen alma gereği duymuyor takımlar.
Kassadin konusuna gelecek olursak da Asırlık sopa tamamlayana kadar safe kalıp , sonrasında ciddi anlamda ezici bir üstünlük sağlıyorsun. Girmesi kolay çıkması kolay , yakalanması zor , Gank yemesi zor (hatta çoğu kişi Kassadin'in olduğu lane'ye gitmez bile). Jax'ı iyi oynamana gerek yok , 2 W ' ya ölüyor zaten karşı carry'ler. Fizz'de güzel şeyler yaparsın kasamasan bile , geri düşmesi zor , toparlanması kolay bir şampiyon. Tf' de ulti 1-2 kişiye değse bile kazanırsınız o savaşı. 2-3 item bitirince zaten ultisiz komboya ölen adamlar olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 20 Aralık 2015; 17:49:12 >
-
Euw dia 1 tr gold-silverda 2 lose alıyor. Tamam. -
quote:
Euw dia 1 tr gold-silverda 2 lose alıyor. Tamam.
@dommann İşte hocam sizi de yukarıda ki arkadaş gibi birisi sandım başta.
Ki zaten tf mantığımı karakter kullanım şeklimi @Lynxou gördü. Boşuna size çene yormayacağım. Çoğu zaman sizi boş yorumlarla görüyorum. Ve açıkçası 1 defa dahi mantıklı yorum yazdığınızı görmedim. Yaşınızın fazla büyük olduğuna da inanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 20 Aralık 2015; 18:13:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bluetazy.
quote:
Euw dia 1 tr gold-silverda 2 lose alıyor. Tamam.
@dommann İşte hocam sizi de yukarıda ki arkadaş gibi birisi sandım başta.
Ki zaten tf mantığımı karakter kullanım şeklimi @Lynxou gördü. Boşuna size çene yormayacağım. Çoğu zaman sizi boş yorumlarla görüyorum. Ve açıkçası 1 defa dahi mantıklı yorum yazdığınızı görmedim. Yaşınızın fazla büyük olduğuna da inanmıyorum.
Dommann adlı arkadaş vayne,irelia oynayanları aşağılıyor,bu bölümdekileri aşağılıyor,anime izlemiyorum ama onlarıda aşağılıyor ki her insanın kararı kendine.Ancak tr'nin milli herosu olan beyefendinin yengayına biz laf edince durum farklılaşıyor.Tr'de kendi aşağıladığı herolardan daha aşağı bir mevkide bulunan bir heroyu dahi savunmaya çalışıyor,o kadar aşağılıyor,ateş kendisine yaklaştığında ise bir anda yönünü değiştiriyor ve buradan benim suçlu olduğumu çıkarıyorsunuz sırf onun ikiyüzlülüğünü ortaya çıkardım diye...
-
Hayır hayır ben size yazmadım onu şu saçma yorumlarda bulunan arkadaş için yazdım. Mesaj alıntılanmamış onuda düzelttim hemen. Yanlış anlamayın beni. -
Arkadaşlar lütfen uzatmayalım bu konuyu. Rica ediyorum. İkinizde aslında aynı dilde konuşuyorsunuz. -
Lütfen dostum az buçuk tanıyorsundur beni. Öyle kötü karakterli bir insan değilim. Lütfen tartışmayın bende alet olmayayım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X