Şimdi Ara

Ünlüler niye hep kokain içiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünlü olunca böyle bir kuralmı var acaba hep ünlülerle anılıyor bu meret niye başka birşey değilde bunu içiyolar yokmu benden başka merak eden

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ünlülerin Kokain Kullanımı

Kokain, ünlüler arasında yaygın olarak kullanılan bir uyarıcı maddedir. Bunun nedenleri şunlardır:

• Yoğun Program: Ünlüler, sıkı çalışma programları ve uzun gecelerle karşı karşıyadır. Kokain, onlara enerji artışı ve uyanıklık sağlayarak bu taleplere ayak uydurmalarına yardımcı olabilir.
    • Stres: Ünlülük, yoğun medya incelemesi ve kamuoyunun baskısıyla ilişkili önemli stres seviyelerine neden olabilir. Kokain, stresin geçici olarak azaltılmasına yardımcı olabilir.
    • Sosyal Baskı: Ünlüler, kokain kullanan arkadaşları ve meslektaşları tarafından çevrelenebilirler. Sosyal baskı, onları denemeye veya daha sık kullanmaya yöneltebilir.
    • Bağımlılık: Kokain güçlü bir bağımlılık yapan maddedir. Ünlüler, düzenli kullanıma başvurduklarında bağımlı hale gelebilirler.

Kokain kullanımı, "kokain kafası" olarak bilinen bir dizi olumsuz etkiye yol açabilir. Bunlar şunları içerir:

• Ani enerji ve uyanıklık artışı
    • Güçlü öfori hissi
    • Artan özgüven ve yenilmezlik
    • Hızlı kalp atışı ve yüksek tansiyon
    • Terleme ve titreme

Kokain kullanımıyla ilişkili riskler şunlardır:

• Bağımlılık
    • Kalp hastalığı
    • İnme
    • Epilepsi nöbetleri
    • Psikoz

Eğer kokain kullanımıyla ilgili sorun yaşıyorsan, profesyonel yardım almalısın. Kurtulma programları ve destek grupları, bağımlılığın üstesinden gelmene yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ünlü olmadan önce illümematinin anlaşmasında mevcut 6.madde sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ameleliği yok kilo aldırmaz alkol gibi karaciğerini hızlı yıpratmaz kafası zaten ayrı
  • Bonzai mi vursunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

ameleliği yok kilo aldırmaz alkol gibi karaciğerini hızlı yıpratmaz kafası zaten ayrı

fakir bonzaiden sosyete kokainden ölür diyosun ama o kadar paran var ünlüsün yediğin önünde yemediğin arkanda gidip uyuşturucu batağına düşüyorsun bu bana hiç mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake Ramoray

Bonzai mi vursunlar?

İlla birşeyemi vurmaları lazım kardeşim ? Herkesin hayalindeki hayatı yaşıyolar ama rahat batıyor heralde çok parayı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

ameleliği yok kilo aldırmaz alkol gibi karaciğerini hızlı yıpratmaz kafası zaten ayrı

fakir bonzaiden sosyete kokainden ölür diyosun ama o kadar paran var ünlüsün yediğin önünde yemediğin arkanda gidip uyuşturucu batağına düşüyorsun bu bana hiç mantıklı gelmiyor.

yediğin önünde yemediğin arkanda olsa alkolle uğraşır mısın? ne yapsın adamlar 5 kırmızı tuborgla uzun lark mı alsın büfeden o kadar para varken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yediğin önünde yemediğin arkanda olsa alkolle uğraşır mısın? ne yapsın adamlar 5 kırmızı tuborgla uzun lark mı alsın büfeden o kadar para varken

Sen bira ile kokaini aynı kefeyemi koydun şuan benmi yanlış okudum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aralarında öyle elini yüzüne vuracak kadar dağlar kadar fark yok. Uyuşturucu eşit değildir öcü.
    Not: Kullanmayın.

• Şimdi bizim parasız halimizle hayal ettiğimiz neredeyse her şeyi ünlüler para ile yapabiliyor. Her zevki tadıyorlar, haliyle hayatta zevk veren bir şey kalmıyor. O zaman da kendilerini mala vuruyorlar, bu kadar basit.
  • temiz drug. ayrıca uyuşturucu değil uyarıcı. kafası kısa süreli ve yorucu değil iyi hissettiriyor. aratması dışında pek bi eksisi yok kandan kolay çıkar. her yerde her şekilde etiket olmadan kullanılabilir yani ünlü zengin vb için biçilmiş kaftan . öyle kullananlara da uyuşturucu kullanıyomuş gözüyle bakılmasın halka indirgiceksek zengin kahvesi diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

temiz drug. ayrıca uyuşturucu değil uyarıcı. kafası kısa süreli ve yorucu değil iyi hissettiriyor. aratması dışında pek bi eksisi yok kandan kolay çıkar. her yerde her şekilde etiket olmadan kullanılabilir yani ünlü zengin vb için biçilmiş kaftan . öyle kullananlara da uyuşturucu kullanıyomuş gözüyle bakılmasın halka indirgiceksek zengin kahvesi diyebiliriz

Bağımlı olup hayatı kararan insan dolu neresi kahve kardeşim yapma gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake Ramoray

quote:

quote:

quote:

quote:

Aralarında öyle elini yüzüne vuracak kadar dağlar kadar fark yok. Uyuşturucu eşit değildir öcü.
    Not: Kullanmayın.

Baronda geldi

• quote:

quote:

temiz drug. ayrıca uyuşturucu değil uyarıcı. kafası kısa süreli ve yorucu değil iyi hissettiriyor. aratması dışında pek bi eksisi yok kandan kolay çıkar. her yerde her şekilde etiket olmadan kullanılabilir yani ünlü zengin vb için biçilmiş kaftan . öyle kullananlara da uyuşturucu kullanıyomuş gözüyle bakılmasın halka indirgiceksek zengin kahvesi diyebiliriz

Bağımlı olup hayatı kararan insan dolu neresi kahve kardeşim yapma gözünü seveyim

şimdi sana öyle satırlarca anlatamıcam oku öğren işte sormuşsun anlattım tartışma kısmını açmayalım konunun emin ol kahveden farkı yok

• delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Kardeş kafası çok güzel bişey demekki kullanıyolar.. Daha anlatmak isterdim de müptezel damgası + ban yemek istemiyorum :)

• Sigara bile içmedim, şakasına bile olsa ağzıma dahi koymadım, yaş 26.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat battığı için

• yaratıcı oluyorlar odaklanabiliyorlar.

• Napsinlar bonzai mi ceksinler adamlar.

• quote:

quote:

quote:

şimdi sana öyle satırlarca anlatamıcam oku öğren işte sormuşsun anlattım tartışma kısmını açmayalım konunun emin ol kahveden farkı yok

sen nasıl bi şeytansın anlamadım ama, kokain denilen illet insanlıktan çıkartır adamı, tam bir yaratığa dönüşürsün zamanla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.