Şimdi Ara

Ünlüler niye hep kokain içiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Moonel

yaratıcı oluyorlar odaklanabiliyorlar.

evet evet kesinlikle...

yada bizim tabirimizle bedene musallat olan cinlerin kuklası oluyorlar
  • Anlayamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +9 şöhret itemi olduğu için.

La cocaina pa'los pobres

• Ne bileyim ünlü değilim ki hıaaaa

• fakirlerin kokain alacak parası olmadığı için
  • Doları kıvırıp pipet şekline getirirsin. Sonra burundan çekersin. Dünya bi anlığına güzelleşir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahneye çıkacak muzisyenler de (klasik muzikcilerden bahsetmiyorum tabi) daha iyi performans göstermek için kullanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Her şeyi yaşayınca insanlar artık denemedıklerını denemek istiyor niye özellikle koko çünkü kaliteli diğerleri kadar zararlı değil ve kafa kalitesi iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

temiz drug. ayrıca uyuşturucu değil uyarıcı. kafası kısa süreli ve yorucu değil iyi hissettiriyor. aratması dışında pek bi eksisi yok kandan kolay çıkar. her yerde her şekilde etiket olmadan kullanılabilir yani ünlü zengin vb için biçilmiş kaftan . öyle kullananlara da uyuşturucu kullanıyomuş gözüyle bakılmasın halka indirgiceksek zengin kahvesi diyebiliriz

Bağımlı olup hayatı kararan insan dolu neresi kahve kardeşim yapma gözünü seveyim

şimdi sana öyle satırlarca anlatamıcam oku öğren işte sormuşsun anlattım tartışma kısmını açmayalım konunun emin ol kahveden farkı yok

sen nasıl bi şeytansın anlamadım ama, kokain denilen illet insanlıktan çıkartır adamı, tam bir yaratığa dönüşürsün zamanla.

Eroin ve kokain i karıştırdınız bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birinden duymuştum varlıklı mok gibi parası olan biri anlatmış

Hayattan alabileceğim her zevki aldım en son vurdurdum o zevki bile aldım demiş

Yani para mok olunca bazıları bayağı ileri gidebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

temiz drug. ayrıca uyuşturucu değil uyarıcı. kafası kısa süreli ve yorucu değil iyi hissettiriyor. aratması dışında pek bi eksisi yok kandan kolay çıkar. her yerde her şekilde etiket olmadan kullanılabilir yani ünlü zengin vb için biçilmiş kaftan . öyle kullananlara da uyuşturucu kullanıyomuş gözüyle bakılmasın halka indirgiceksek zengin kahvesi diyebiliriz

Bağımlı olup hayatı kararan insan dolu neresi kahve kardeşim yapma gözünü seveyim

şimdi sana öyle satırlarca anlatamıcam oku öğren işte sormuşsun anlattım tartışma kısmını açmayalım konunun emin ol kahveden farkı yok

sen nasıl bi şeytansın anlamadım ama, kokain denilen illet insanlıktan çıkartır adamı, tam bir yaratığa dönüşürsün zamanla.

10 yildir her gun kullanirim bi bagimlilik durumunu gormedim daha. Bir tek ay sonu para sikintisi oluyor o da borcla falan hallediliyor bi sekilde.

Suraya mizah diye not duseyim de sikinti cikmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 13 Mart 2017; 10:36:25 >

• Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    ne guzel anlatmissin canim cekti mayk bana 1kg yolla

• Son iki aydır kullandığım kırmızı reçeyeli (yavaş salınımlı metilfenidat içeren)Concerta 54mg için kafası kokaine benzer yok efendim yasal kokaindir kendileri diye yorumlar var internette ama ilacı aldığım gün ile almadığım gün arasında kafa olarak ciddi farklar yok sadece uyarıcı olduğundan daha enerjik yapıyor ve çok yorucu bir işim olmasına rağmen gec saatlere kadar uyanık tutuyor... bu yüzden haftasonları almıyorum...

Ritalin çekilmesi gibi durumlar yaşamadım...

Ciddi bir yan etkisini de görmedim...

Doktorun reçeteleme sebebi; DEHB teşhisi (dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu)

Denemek için 108mg aldığım da oldu ama kayda değer ciddi bi fark olmadı sadece uyanık kalma sürem uzadı...

Bakalım olmazsa bırakıcam...

Concerta bağımlılık yapar, yoksunluk belirtileri gösterir vs diyenlerin ise ne kadar işkembeden salladığını anlamış bulunuyorum...

Ama kokainden uzak durun... ekonomik temini için hirsizlik ve namussuzluga sevkeder adamı... bu konuda belgeseller izlemistim... hatta bir eroinman ile roportaj yapmistim lise yillarimda... ben zengin cocuguyum ama bunu temin edebilmek icin karisini pazarlayan arkadasim var demisti... Allah muhafaza telaffuzu bile çok acı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.