Şimdi Ara

Üniversiteyi değiştirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene trakya üniversitesi bilgisayar müh. bölümünü(4yıllık) kazandım ve aklımda bir soru var.('Kazandım' a takılmayın.)
    Geçen sene 12.sınıf olduğumda ve bu sene(mezun) psikolojik sorunlarımdan dolayı ne derslere ne de sınava çalıştım.Geçen sene düzeleceğimi düşündüm fakat bu sene de proplemlerim son bulmamış daha da güçlenmişti.Ve ben de sınavlarda sadece yorum sorularını çözmeyi denedim.
    Geçen sene mf4 70bininci bu sene de 100bininci oldum.ve bunu daha fazla uzatmak istemeyip tercihlerimi yaptım.
    Sizce bu sene üniversite okurken tekrar sınava hazırlanıp çok daha iyi bir üniversite için çalışmalı mıyım?Yani çalışmaktan bahsediyorum, bu çoğu şeyi değiştirir.
    Eğer çalışmaya karar verirsem biliyorum ki iyi bir sıralama yapabilirim ve hacettepe,ytü gibi üniversitelere gidebilirim.Aslına bakarsanız ODTÜ yü denemek istiyordum fakat kırık obp ile bunun çok zor olduğuna karar verdim.Eğer çalışmaya karar verirsem aynı zamanda ingilizceyi de halLEDebilir hazırlığı atlatabilirim.
    Sizce ne yapmalıyım?

• nasıl huzurlu olacaksan öyle yap dostum. ben de demin okulu dondurmak için dilekçe verdim. bu seneki sınava çalışmamıştım bakalım önümüzdeki sınava bi daha şansımı deniyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yeniden hazırlanmak en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strangeCOWBOY

Sanırım yeniden hazırlanmak en mantıklısı.

4 sene istemediğin okulda okumaktansa 1 seneni daha heba et istediğin okula git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan devlet yurdunda kalıyorum ve üniversiteye başladım.Ailemden uzaklaşmam gerekiyordu.
    Peki ya şimdi ne yapacağım?Aklımda üniversiteye devam edip aynı zamanda sınav hazırlığı yapma fikri var ve tabii sınav hazırlığına daha çok önem vererek.
    Ama eğer tekrar hazırlanacak başka bir üniversiteye gideceksem - ve hatta başka bir bölüm - bu üniverisiteye devam etmemin ne anlamı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EAAF0C042 -- 30 Eylül 2015; 23:03:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.