Şimdi Ara

Üniversiteye Gitmek İstiyorum Ancak SORUMLULUK SINAVI YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben liseyi bitirdim. sınavlara girdim uygun puan aldım tercihlerimi yaptım. ancak 2 tane sorumlu olduğum dersler var. hala veremedim. Sanırım eylülde sorumluluk sınavları var. o sınavlara girip geçsem. üniversiteye kayıt yaptırabilirmiyim. ne olur yardım edin. bu konu benim için çok önemli..
    Ayrıca sınavların tam tarihini bilen varmı. şuanda tek derdim eylüldeki sorumluluk sınavlarını geçersem üniversiteye girebilirmiyim? lütfen bu konu hakkında bilgilendirin ne olur acil

PSN:Baytarh
  • benim bildiğim kadarıyla bahsettiğin sınavlar eylülde olmaz ağustosta olur, iyi takip et muhtemelen bu 10 gün içinde bir haber çıkar.
    eylüle kalmışsan zaten, mesela 5 eylüle o zaman zaten kayıt yaptırman mümkün deil, zaten üniversite kayıt günü ortalama 2 eylüldür. 3 gün oynar en fazla. Bu yüzden, kimseyi mağdur etmemek için, sınavlar ağustosta yapılır. Bu sınavları geçersin, sana diploman verilir ve sen de kazandığın yere kayıt olursun. diploma şart. Şubat sınavlarında hocalar hiç insaflı deil, en azından bizimkiler öyleydi, ama ağustosta hocayla konuşur, puanını gösterirsen hoca da eşek deildir, anlayışlı davranır ki zaten tek hocaya da bağlı kalmazsın uyuzluk çıkarırsa, sınavları branş hocaları topluca okuyor.
    sorumluluk sınavları gözünde büyüttüğün kadar deildir. ben lise 2den kalan 7 dersimin hepsini o senenin şubatında vermiştim, ve o derslerden ikisinden benim dışımda geçen olmamıştı. bu örneği veriyorum, şubat acımasızlığını gör diye ve geçmenin çok zor olmadığını gör diye. ben geçmişim düşünsene bi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zykloncx

benim bildiğim kadarıyla bahsettiğin sınavlar eylülde olmaz ağustosta olur, iyi takip et muhtemelen bu 10 gün içinde bir haber çıkar.
    eylüle kalmışsan zaten, mesela 5 eylüle o zaman zaten kayıt yaptırman mümkün deil, zaten üniversite kayıt günü ortalama 2 eylüldür. 3 gün oynar en fazla. Bu yüzden, kimseyi mağdur etmemek için, sınavlar ağustosta yapılır. Bu sınavları geçersin, sana diploman verilir ve sen de kazandığın yere kayıt olursun. diploma şart. Şubat sınavlarında hocalar hiç insaflı deil, en azından bizimkiler öyleydi, ama ağustosta hocayla konuşur, puanını gösterirsen hoca da eşek deildir, anlayışlı davranır ki zaten tek hocaya da bağlı kalmazsın uyuzluk çıkarırsa, sınavları branş hocaları topluca okuyor.
    sorumluluk sınavları gözünde büyüttüğün kadar deildir. ben lise 2den kalan 7 dersimin hepsini o senenin şubatında vermiştim, ve o derslerden ikisinden benim dışımda geçen olmamıştı. bu örneği veriyorum, şubat acımasızlığını gör diye ve geçmenin çok zor olmadığını gör diye. ben geçmişim düşünsene bi :)

saol kardeşim

• reca

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.