Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYE GEÇİYORUM TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim öncelikle hepinize selamlar. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki sene üniversiteye başlıyorum. Farklı bir şehire çıkmayı planlıyorum ve ailemde bana bir araba almayı planlıyor. Aslında çok sevmem böyle baba parası yemeyi falan ama ileri de para çalışıp kazanınca daha iyisini onlara alacağımı ikna ettirince onlara kabul ettim araba almalarını onlarda saolsun beni destekliyorlar kendileri kullanmazlar bana kullandırtırlar o derece büyük emekleri var üstümde. Kısaca konuya gelirsek izmirde şehir içinde kullanacağım. Öğrenci kafası, çok yakmayan güzel 2. El araba önerilerinize açığım

Bütçe: 15.000-30.000 arası verebilirler ama ne kadar uygun olup fiyat kalite oranı yüksek olursa o kadar iyi çok zorlamak istemiyorum onlarıda açıkcası 30 a yakın değilde 20 lere yakın olursa daha iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okulu hallet

parayı önüne koy

sonra gel
  • Telefon icon ailesiyle bogaz bogaza gelen gencler varken, anlayisin beni sasirtti. Seni ve seni yetistiren aileni tebrik ederim.

Ben hyundai getz oneririm. Az yakar ve masrafsiz bir aractir.

• forumu kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim araştırıyorum şimdi getzi

• Getz az falan yakmaz, 1.3 cdti c kasa corsa al arkana yaslan. Alt takım hassastir biraz alirken dikkat et.
    Csb değıldir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 14 Temmuz 2016; 15:40:46 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Csb değilimde ygs/lys bölümünde bu sene aktif olarak vardım zaten gene de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim burda yazılan öneriler benim için önemli, derslere yoğun olduğum için araba konusunda tecrübesizim sizin gibi bilgili kişilerden yardım almak istedim bodoslama almadan önce

• Hocam size araba değilde motosiklet tavsiye ederim. Sonuçta tek başına öğrencisin, araba senin neyine kardeşim ya! Al motonu çatır çatır gez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheLastMan on Turkey kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye için teşekkürler. Ailem zaten motora karşı ben de pek sevmiyorum biraz riskli gibi. Üslubunuzu bir tık değiştirirseniz sevinirim ama araba senin neyine ya gibi kelimeler kullanmasak daha iyi olur sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: egetıpolsunbizimolsun

Hocam tavsiye için teşekkürler. Ailem zaten motora karşı ben de pek sevmiyorum biraz riskli gibi. Üslubunuzu bir tık değiştirirseniz sevinirim ama araba senin neyine ya gibi kelimeler kullanmasak daha iyi olur sanki.

Kardeşim ben sana yardımcı olmak için burdayım. Ayrıca aileni dusunuyorsan git 10.000'e git motonu al. Gelmis birde burda bana usluptan bahsetme! Sen burdaki diğer üyeleri boşver,beni dinle dostum. Simdiye kadar beni dinleyen hep kazandı

Ustam burası otomobil forumu, motor istesem başka foruma yönelirdim. Konuyu amacından saptırmasanız da bende yararlanabilsem iyi olacak. Araba konusunda bilgiliyseniz tavsiyenizi alabilirim

• Getz. Az yakmaz ama rahat edersin. Stop ettirmek için çaba harcamak gerekli. Yokuşta bile sadece debriyaj ile kalkabilrisin vs. O konuda rahattır.

Bana kalsa şehir içi için araba aldırma. Büyük sözlerin yükü de büyük olur, iyi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egetıpolsunbizimolsun

Ustam burası otomobil forumu, motor istesem başka foruma yönelirdim. Konuyu amacından saptırmasanız da bende yararlanabilsem iyi olacak. Araba konusunda bilgiliyseniz tavsiyenizi alabilirim

Hocam ben iyiligin icin burdayim. Yoksa banane senin araba derdinden kardeşim. Çok adam gördüm ben araba alıp pişman olan. Tek başına arabada ne yapican, 3kisilik bos yere bosuna para verme.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Bende bayağı düşündüm altından kalkabilir miyim bu sözün diye ama şuana kadar şükürki verdiğim sözlerin hepsini tuttum allahın izniyle. Bunuda tutucam inşallah hep hayallerinde olan volvo s60 vardı onu onlara alıp sevindirmek en büyük hayallerimden biri. Allah mahçup etmez inşallah. Getz den başka tavsiyeleriniz var mı onu not ettim iyicene araştırıcam detaylı

• Kardeşim bende senin gibi üniversitede araba aldım. Cevrenden gelen arabalı öğrenci mi olur laflarını takma öncelikle. Birde araç kriterlerini belirle öncelikle.

Sana genel olarak tavsiyem ise paranı elinde hazır tut, pusuda bekle. Nasılsa okulların açılmasına daha bir kaç ay var. Sağa sola haber sal. arabasını acil satması gereken yada takasa-galeriye ucuza bırakacak birilerini bulursun elbet. Böylelikle 25-30 binlik arabayı 20-25 bin e alabilirsin. Galerici alıp kar edeceğine binici olarak mis gibi alırsın ucuza.

Anladım ustam ben sizi, uzatmaya gerek yok saolun benim için uğraşmayın :) belliki bi yere varamayacağız. Dediğim gibi araba dışında bir şey düşünmüyorum. 3 kişilik koltuğunda boş kalıp kalmayacağını bana ve arkadaşlarıma bırakın lütfen. Neyse polemiğe gerek yok belki de babam yaşında birisiniz böyle boş bir yere sanalda da olsa tartışmak yakışmaz bana. Saolun gene de konuyla ilgilendiğiniz için. İyi günler

• Bu sene dur.önümüzdeki yıl alırsın.

• The Extra Terrestrial kullanıcısına yanıt
    Saol dostum çok iyi bir tavsiye öğrencinin halinden öğrenci anlar sizin önerdiğiniz kriterler dikkat etmem gereken birşeyler var mı arabada olması gereken?

• Ailen sana araba almak için ısrar etti ve sende başta olmaz desende sonradan kabul ettin iyiymiş

• Aman fiesta dan uzak dur. Aman aman
  • Clio 2007 hb 1.5 hem az yakuyir hemde tipi iyi ögrenciye yakışır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.