Şimdi Ara

Üniversiteli İçin Kredi Kartı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kredi kartı ı çıkartmam gerekiyor
    kampanyalar ve en az ödeme miktarı açısından ideal banka hangisidir genelde iş bankası tavsiye edilmiş

edit: banka kartını iş bankasından çıkarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 17 Eylül 2013; 14:38:09 >

• ben üniversiteb aldım geçen aylarda 500tl limitli 250tl ye kadar nakit avans , ayrıca vadesiz hesapta açtırırsan kredi kartını banka kartı olarakta kullanabiliyorsun. kart aidatı vardı sanırım ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. üniversitebide buradan bi arkadaş önermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

ben üniversiteb aldım geçen aylarda 500tl limitli 250tl ye kadar nakit avans , ayrıca vadesiz hesapta açtırırsan kredi kartını banka kartı olarakta kullanabiliyorsun. kart aidatı vardı sanırım ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. üniversitebide buradan bi arkadaş önermişti

teb hiç aklımda yoktu açıkçası
    İş bankası-garanti-yapı kredi 3'lüsü arasındayım garanti biraz daha iyi gibi geliyor
  • saydıgın bankalar kart aidatı alıyorlar hem de az uz değil herkesin övdüğü iş bankası öğrenciden 20 lira aidat alıyor. Teb i 2 yıldır kullanıyorum alma sebebim ogrencıden aıdat almamasıydı su an da senelik 5 tl alıyolar çok bişey değil. İşte universiteli kartımda var ama iptal ettırecegım en kısa zamanda onu. Ayrıca teb de ekstre oderken fazla odedıgın mıktarı kurusu kurusuna alabılıyorsun atm den artık bu da benım bankayı tercıh etmem ıcın onemlı bır neden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

saydıgın bankalar kart aidatı alıyorlar hem de az uz değil herkesin övdüğü iş bankası öğrenciden 20 lira aidat alıyor. Teb i 2 yıldır kullanıyorum alma sebebim ogrencıden aıdat almamasıydı su an da senelik 5 tl alıyolar çok bişey değil. İşte universiteli kartımda var ama iptal ettırecegım en kısa zamanda onu. Ayrıca teb de ekstre oderken fazla odedıgın mıktarı kurusu kurusuna alabılıyorsun atm den artık bu da benım bankayı tercıh etmem ıcın onemlı bır neden.

garanti yıllık ne kadar alıyor ?
  • quote:

saydıgın bankalar kart aidatı alıyorlar hem de az uz değil herkesin övdüğü iş bankası öğrenciden 20 lira aidat alıyor. Teb i 2 yıldır kullanıyorum alma sebebim ogrencıden aıdat almamasıydı su an da senelik 5 tl alıyolar çok bişey değil. İşte universiteli kartımda var ama iptal ettırecegım en kısa zamanda onu. Ayrıca teb de ekstre oderken fazla odedıgın mıktarı kurusu kurusuna alabılıyorsun atm den artık bu da benım bankayı tercıh etmem ıcın onemlı bır neden.

"Fazla ödediğn miktarı kuruşu kuruşun alıyorsun" derken neyi kastettin anlamadım

Ben de 1. sınıfa başladım. Banka hesabı açıp, kredi kartı alacağım. Babam da Tebli olduğundan para gönderip çekerken ek ücret almasın diye Üniversiteb alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

"Fazla ödediğn miktarı kuruşu kuruşun alıyorsun" derken neyi kastettin anlamadım

Ben de 1. sınıfa başladım. Banka hesabı açıp, kredi kartı alacağım. Babam da Tebli olduğundan para gönderip çekerken ek ücret almasın diye Üniversiteb alacağım

3 kişi teb diyor garantiden soğudum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi ve kartı borcu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garantinin bonus genç kartını tavsiye etmiyorum pişman eder

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

garantinin bonus genç kartını tavsiye etmiyorum pişman eder

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

neden ?

misal bonusa özel kampanya var 1. 75 tl ye 5 tl kampanyası var buna parayla 5 tl gibi ücretle katılıyorsunuz.
    metro da yüzde 18 puan kampanyası var 10 tl ye katılıyorsunuz.
    bonus genç özelliği gereği bazı internet sitelerinde sorunlu. bonusa taksit bile yapılan yerlerde geçmiyor.
    taksiti sonradan parayla yapmayı sağlatıyor.
    kırpılmış bir bonus kart.
    onun yerine üni.teb bonus kart ile yılda 5 tl verin standart bonus kart gibi kullanırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44946344

bu konumuzu takip edebilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

neden ?

misal bonusa özel kampanya var 1. 75 tl ye 5 tl kampanyası var buna parayla 5 tl gibi ücretle katılıyorsunuz.
    metro da yüzde 18 puan kampanyası var 10 tl ye katılıyorsunuz.
    bonus genç özelliği gereği bazı internet sitelerinde sorunlu. bonusa taksit bile yapılan yerlerde geçmiyor.
    taksiti sonradan parayla yapmayı sağlatıyor.
    kırpılmış bir bonus kart.
    onun yerine üni.teb bonus kart ile yılda 5 tl verin standart bonus kart gibi kullanırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44946344

bu konumuzu takip edebilirsiniz

bu konuda zaten garanti ankette 2.sırada olduğu için ilgimi çekti birazda
    bonus'da alışveriş yaptıkça puan kazanılıyor bu hoşuma gitti
    edit: pardon yazmışsınız bonus kartın tüm özellikleri var diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 17 Eylül 2013; 18:55:35 >

• İşte üniversiteli ve Cardfinans go kullanıyorum.
    Ilk işte üniversiteliye başvurdum ve ilgili temsilci sayesinde limiti direk 1000lira oldu :) arkadaşa da kartı ben çıkarttım ona da 1000liraydı.
    Işte universitelinin tek sıkıntısı nakit avans çekilememesi.Limit yüksek olsa da buradan kaybediyor.Kampanya olarak da klasik maximum kampanyaları var ya da ben çok artısı olan bi kampanya göremedim.
    Go ya gelecek olursak limit 500lira.Ama 250lira nakit avans veriyor bu + olarak görülebilir.Kampanya ve taksit konusunda sanırım maximuma göre çok daha iyi.
    Uzun zamandır borç kapatmak için uğraştığımdan kampanya takip edemiyordum.Bugün alışveriş yaptım, 2ay erteleme ve +5 taksitler çok iyi geldi borç batağındayken :)
    Her kartın + sı ve - si mevcut.
    Limit diyorsanız sanırım en yükseğini iş bankası veriyor.Çok alışveriş yaparım taksit önemli limit az olsa da olur derseniz finansbank ideal gibi.
    Nacizane yorumlarım böyledir :)

Edit:İşbankası öğrenci kimliğini götürdüğün taktirde kart aidatını geri veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VI. Lenin -- 17 Eylül 2013; 19:36:44 >

• dostum benimde üniversitebi tercih etme sebebim şu , okulda sürekli bankacılar gelip kart vermeye çalışıyordu envai çeşit bankalardan yok şu kar yok bu kart filan bıkmıştım artık

ben de garanti ve yapıkredi arasında kalmıştım sonra burdan bi arkadaş teb önerdi ben de netten başvurdum 2 hafta sonra kartım evime geldi
    kısaca ne onlar benim ayağıma geldi ne de ben gidip yalvardım. 500tl limiti var 250tl nakit avansı var ki nakit avans yoksa kredi kartı alma zaten çünkü çok işe yarıyor nakit lazımsa

@Vril
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

dostum benimde üniversitebi tercih etme sebebim şu , okulda sürekli bankacılar gelip kart vermeye çalışıyordu envai çeşit bankalardan yok şu kar yok bu kart filan bıkmıştım artık

ben de garanti ve yapıkredi arasında kalmıştım sonra burdan bi arkadaş teb önerdi ben de netten başvurdum 2 hafta sonra kartım evime geldi
    kısaca ne onlar benim ayağıma geldi ne de ben gidip yalvardım. 500tl limiti var 250tl nakit avansı var ki nakit avans yoksa kredi kartı alma zaten çünkü çok işe yarıyor nakit lazımsa

@Vril

garantidede internetten başvurma var
    açıkçası reklam yapmaları felan beni etkilemiyor dediğim gibi avantajlı olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: VI. Lenin

İşte üniversiteli ve Cardfinans go kullanıyorum.
    Ilk işte üniversiteliye başvurdum ve ilgili temsilci sayesinde limiti direk 1000lira oldu :) arkadaşa da kartı ben çıkarttım ona da 1000liraydı.
    Işte universitelinin tek sıkıntısı nakit avans çekilememesi.Limit yüksek olsa da buradan kaybediyor.Kampanya olarak da klasik maximum kampanyaları var ya da ben çok artısı olan bi kampanya göremedim.
    Go ya gelecek olursak limit 500lira.Ama 250lira nakit avans veriyor bu + olarak görülebilir.Kampanya ve taksit konusunda sanırım maximuma göre çok daha iyi.
    Uzun zamandır borç kapatmak için uğraştığımdan kampanya takip edemiyordum.Bugün alışveriş yaptım, 2ay erteleme ve +5 taksitler çok iyi geldi borç batağındayken :)
    Limit diyorsanız sanırım en yükseğini iş bankası veriyor.Çok alışveriş yaparım taksit önemli limit az olsa da olur derseniz finansbank ideal gibi.

Edit:İşbankası öğrenci kimliğini götürdüğün taktirde kart aidatını geri veriyor.

yanlış yönlendirme olmasın iş bankasına istersen öğrenci belgenle git gene o aidatı geri alamıyorsun arkadaşım. Senin bahsettiğin hesap işletim ücreti sanırsam.

• VI. Lenin kullanıcısına yanıt
    hocam işte üniversiteli kartımın limiti 300 liraydı hıc bı caba sarf etmedım arttırmak ıcın telefon subesınden arttırma talebı edebılır mıyım bılgınız var mı. @VI. Lenin @VI. Lenin

• quote:

quote:

yanlış yönlendirme olmasın iş bankasına istersen öğrenci belgenle git gene o aidatı geri alamıyorsun arkadaşım. Senin bahsettiğin hesap işletim ücreti sanırsam.

Ne kart aidatı ödedim ne de hesap işletim ücreti.Daha doğrusu her 2sinde de para iadesi yaptılar.Sanırım ortada bi gariplik var :)

Bankacılıkta yüz yüze görüşmenin daha iyi ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Önceliğiniz şube olsun ve gidip artırma talebinde bulunun.Düzenli harcama ve düzenli ödeme +değer katıyor sanırım limit için.Tabi kullanım süresi de önemli.

• quote:

quote:

quote:

Ne kart aidatı ödedim ne de hesap işletim ücreti.Daha doğrusu her 2sinde de para iadesi yaptılar.Sanırım ortada bi gariplik var :)

Bankacılıkta yüz yüze görüşmenin daha iyi ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Önceliğiniz şube olsun ve gidip artırma talebinde bulunun.Düzenli harcama ve düzenli ödeme +değer katıyor sanırım limit için.Tabi kullanım süresi de önemli.

Tüketici Hakem Heyetine başvurmanız gerekiyor aidatı geri almak için diye biliyorum onun için de banka 20 Tl için bile karşı dava açıp kazanabiliyor tüm mahkeme masraflarını da size kitliyor . Bununla ilgili çok mağdur var forumda bi araştırın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.