Şimdi Ara

Sağ el serçe parmak kırıgı alçı çıkardıktan sonra yapılacaklar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadfaşlar parmagım kırıktı serçe parmak 22 gun alçıda kaldı dktor önümzdeki hafta içi çıkarcaktı zaten yarım alçı dayanamayıp çıkardım kendm evde elim şişmiş parmaklarım yuvarlak halinden çıkıp duz hale gelmiş çok çok hafif oynata biliyorum sanki elim yaşlanmış gibi derisi buruşmuş bunlar normalmi. agrı yok şuan fakat elmi yumruk yapamıyorum duz ileri uzatamııyorum parmaklarımı. daha önce biyeri kırılan arkadaşlar alçı çıktıktan sonra nelşer yaptı onu merak ediyoırum yorumlarınızı esiirgemeyin.ve son olarak doktora tekrar gideyimmi gerek varmıdır.ve bu fizikk tedavi dedikleri el hareketlerimi yoksa başka bişi yapıyolarmı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmr90 -- 9 Haziran 2013; 20:49:08 >



  • yokmu eli kolu kırılan arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tmr90

    arkadfaşlar parmagım kırıktı serçe parmak 22 gun alçıda kaldı dktor önümzdeki hafta içi çıkarcaktı zaten yarım alçı dayanamayıp çıkardım kendm evde elim şişmiş parmaklarım yuvarlak halinden çıkıp duz hale gelmiş çok çok hafif oynata biliyorum sanki elim yaşlanmış gibi derisi buruşmuş bunlar normalmi. agrı yok şuan fakat elmi yumruk yapamıyorum duz ileri uzatamııyorum parmaklarımı. daha önce biyeri kırılan arkadaşlar alçı çıktıktan sonra nelşer yaptı onu merak ediyoırum yorumlarınızı esiirgemeyin.ve son olarak doktora tekrar gideyimmi gerek varmıdır.ve bu fizikk tedavi dedikleri el hareketlerimi yoksa başka bişi yapıyolarmı :)

    Kolumu kırdıgımda 3 ay dan sonra çıktı 1 haftada kendi kendine toparladı.

    Bacağımı kırdığımda ameliyat geçirdim ve 6 ay alçıda durdu alçı çıktıktan sonra kaslar leş gibi sarkık bi şekildeydi masör sayesinde ve fizik tedavi ile düzeldi.

    Tavsiyem bi fizik tedavi merkezine git yardımcı olurlar masajla falan 1 haftaya toparlar.




  • Bir fizyoterapist olarak muhakkak bir fizik tedavi merkezine uğramani tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.