Şimdi Ara

Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pandeminin getirdikleri(kopya, yatarak üni bitirme, yıkık ve eziklerin isyanları), yöke eğitim döneminde bir devrim yapma şansı verdi!

Üniversiteler kaldırıldı ve artık lisede herkes sınavla normalde kazanacağı bölümün direkt diplomasını alacak.

Yol çilesi ve yıkıkların isyanları bitti! Yobazlar artık daha mutlu! Mühendislerin yolu açıldı!!

Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS)

@mr. solucan @Heisenbergin asistanı @izayoi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 15 Ağustos 2021; 17:43:37 >

• Caz yapma devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Haberi okudun mu la

• kesin bilgi mi yayalım mı Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS) Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS) Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS) Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS)  @Michael Haneke

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

kesin bilgi mi yayalım mı      @Michael Haneke

yayalım hocam Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS) 

• deliemre34 kullanıcısına yanıt

Ne haberi benim konuya attığını mı diyon?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS)

Üniler açılınca maykıl temsili değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Üniler açılınca maykıl temsili değil.

Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS)  Üniversiteler kaldırıldı. Yeni sistem..+(SS) 

hocam açılsın yağğ konuşmayın öyle, sizin yüzünüzden açmayacaklar sonra ağlıcam gelip forumda :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 15 Ağustos 2021; 18:2:1 >

• Önceki konuda insan gibi bir tavsiye vermişim. Şuradaki beyinsizliğini görünce sosyal medya'nin günümüz kullanıcılarının sarkastik olacağım diye ne kadar toksik ödlek maymunlardan oluştuğunu görüyorum.

Ben üniversiteye giderken sen ortaokulda sınıfın zorba çocuğundan dayak yiyordun üçgen donunla muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 16 Ağustos 2021; 0:18:34 >
  • Ne oldu alındın galiba. Ayrıca ne alaka? Direkt toksik olmaya çalışıyorum. Bir de bilgin olmayan konularda yorum yapma bence komik görünüyorsun, konudaki mesajin çok güzeldi. Ya da yap, komik mesajlar olmasa kimle dalga geçeceğiz

• Yanlış anlamayın da eğer yatarak üniversite bitirebiliyorsanız yüz yüze gidince de çok farklı olmayacakmış demek ki. Okulunuzun hocaları çok takmıyorsa zaten bırakın okumayın o okulu yani. Bir tek Türkiye'de olmuyor bu anasını sattığımın pandemisi, Dünya'nın her tarafında pandemi var. Yurt dışında da bu kadar dert ediliyor mudur acaba çok merak ettim bu olaylar.

Okuduğumuz okulların %90'ı beş para etmez Türkiye'de, akademik kadrolar resmen komedi. Ben bilgisayar mühendisliği okudum yüz yüzeyken flip flop devre görmedik, topu topu 3-4 tane lab yaptık sayısal mantık devreleriyle. Bu komedi değil midir? Bu mu anasını sattığımın mühendisliği? İnternette flip flop devrelerin olduğu uygulamalar var yahu gerçek devreyi elime alsam ne almasam ne? Şimdi bu yüz yüzeyken okuduğuma mühendislik diyebiliyorsan, heh zaten denilecek bir şey yok.

Ayrıca siz kıçı kırık bir şekilde yılın çoğunluğunu öğrencisiz geçiren şehirlere gidip ben kankilerimle gezip tozup barlarda kafelerde akacağım evimize toplaşacağız hep birlikte korona virüs kapacağız diye düşünüyorsun eyvallah sizin tercihiniz ama senin gibi bu şekilde düşünenlerin bir kısmı hala gidip tek doz dahi aşı olmadı. Madem okula gitmek istiyorsun bari aşını ol değil mi?

İnsanlar iki yüzlü tamam bunu öğrendik artık fakat biraz daha akıllı iki yüzlü olsalar daha güzel olacak. Gidip bir aşı bile olmayan, "Ben içeriğini bilmediğim bir şey vücuduma sokmam" diyen garip şekilde düşünebilen organizmaların bulunuyor olması acayip. Bazen hayret ediyorum acaba bu insanlar içtikleri yedikleri her şeyi kontrol ediyorlar mı diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Yanlış anlamayın da eğer yatarak üniversite bitirebiliyorsanız yüz yüze gidince de çok farklı olmayacakmış demek ki. Okulunuzun hocaları çok takmıyorsa zaten bırakın okumayın o okulu yani. Bir tek Türkiye'de olmuyor bu anasını sattığımın pandemisi, Dünya'nın her tarafında pandemi var. Yurt dışında da bu kadar dert ediliyor mudur acaba çok merak ettim bu olaylar.

Okuduğumuz okulların %90'ı beş para etmez Türkiye'de, akademik kadrolar resmen komedi. Ben bilgisayar mühendisliği okudum yüz yüzeyken flip flop devre görmedik, topu topu 3-4 tane lab yaptık sayısal mantık devreleriyle. Bu komedi değil midir? Bu mu anasını sattığımın mühendisliği? İnternette flip flop devrelerin olduğu uygulamalar var yahu gerçek devreyi elime alsam ne almasam ne? Şimdi bu yüz yüzeyken okuduğuma mühendislik diyebiliyorsan, heh zaten denilecek bir şey yok.

Ayrıca siz kıçı kırık bir şekilde yılın çoğunluğunu öğrencisiz geçiren şehirlere gidip ben kankilerimle gezip tozup barlarda kafelerde akacağım evimize toplaşacağız hep birlikte korona virüs kapacağız diye düşünüyorsun eyvallah sizin tercihiniz ama senin gibi bu şekilde düşünenlerin bir kısmı hala gidip tek doz dahi aşı olmadı. Madem okula gitmek istiyorsun bari aşını ol değil mi?

İnsanlar iki yüzlü tamam bunu öğrendik artık fakat biraz daha akıllı iki yüzlü olsalar daha güzel olacak. Gidip bir aşı bile olmayan, "Ben içeriğini bilmediğim bir şey vücuduma sokmam" diyen garip şekilde düşünebilen organizmaların bulunuyor olması acayip. Bazen hayret ediyorum acaba bu insanlar içtikleri yedikleri her şeyi kontrol ediyorlar mı diye...

Aşılarım tam istersen ss atarim. Yaptığın bütün yorum ve dusuncelerin de yanlis. Artık her konuda fikirin hükümsüz ve bunun sorumlusu yetersiz zekan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.