Şimdi Ara

Üniversitedeyim neredeyse hiç arkadaşım yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
9.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ashera

Her yerdesin

Eeee kız oldu mu her yerde olabiliriz

Ama bu dönem sürekli olarak Kırıkkale'de olacağım. Arkadaş grubum yok. Apartta asosyallik yapıyorum. Bilgisayarımı bile getirmedim adam akıllı hızlı bir internet yok apartta. Kitap okuyarak, acemi düzeyde çizim yaparak, şiir yazarak zaman geçiyorum. Felan filan işte . Derslerde kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Apart tuttum. Ilk dönem Kırıkkale'ye fazla uğramadım. Sürekli Ankara'daydım. Kendimce dil öğrenmeye felan çalıştım onu da beceremedim :)

Ama bu dönem sürekli olarak Kırıkkale'de olacağım. Arkadaş grubum yok. Apartta asosyallik yapıyorum. Bilgisayarımı bile getirmedim adam akıllı hızlı bir internet yok apartta. Kitap okuyarak, acemi düzeyde çizim yaparak, şiir yazarak zaman geçiyorum. Felan filan işte . Derslerde kötü

Hocam orada apart olması bile mucize bence hiç gidip görmedim ama

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • hemen hemen snein yapında bir karaktere sahibim ama bu işler bence bulunduğun yer ve imkanlar neticesiyle oluşan şans işi , birazda farklı bir tipsen zor oluyor arkadaş bulmak kafa dengi desen hele o dahada bir zor en önemlisidir ama kafa dengi öteki türlü sınırlı oluyo arkadaşlıklar belirli seviyede oluyor önerebileceğim hiçbirşey yok ama birazda zamana bırak derim
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Allah razı olsun bende tam olarak böyle bi konu açacaktım aynı benım yasadıklarımı analtmıssın lise arakdaslarındaki kısımda dahil olmak üzere.Ben ne mi ypaıyorum gün boyu evde duruyorum okuldan gelıdıktne sonra.Bide isnanlarla konusma ihtiyacımıda connect2 diye bi sohbet yeri var orda gideriyorum :)tam biassosyle oldumu ama nedense böle daha mutluyum

Gerçek arkadaş:

Nasıl giyindiğine göründüğüne para durumuna bakmaz
    Asıl aranan şart benzer düşüncelere sahip olmaktan başka bir şey değildir
    Hoşuna gitmeyen durumları açık açık yüzüne söyler arkandan seni başkalarına kötülemez
    İlişkiniz çıkar ilişkisine başlı değildir yaptığı her şeyden bir karşılık beklemez
    Araya ne kadar zaman girerse girsin konuştuğunuzda hiç mesafe hissetmezsin.
    Kendini iyi günde değil kötü günde belli eder.

Üniversitede senin arkadaş olarak tanımladığın şey beraber gezmek tozmak ölü zaman geçirmekten başka bir şey değildir bu tür arkadaşlarla olurdu bir gün ayrılmanız gerekirse ne ararlar ne de sorarlar işte o zaman ben bunlarla arkadaş değil miydim diye kendine sorarsın.

• Mühendislik fakultesinde olupta hiç arkadaşın yoksa sorun kesinlikle senden kaynaklanıyordur.Ben başladığımın 2. ayı tokalaştığım adam sayısını unutmuştum.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Ben yazdım sandım lan samsun niye yazmışım diyecektim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fluox

Mühendislik fakultesinde olupta hiç arkadaşın yoksa sorun kesinlikle senden kaynaklanıyordur.Ben başladığımın 2. ayı tokalaştığım adam sayısını unutmuştum.

İşte benim anlatmak istediğim de bu. Birsürü insan var çevremde ama hiçbiriyle arkadaş gibi değiliz. Okul bitse görüşeceğim bir insan yok çevremde. Hepsi orada kalıyor yani.

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Ben yazdım sandım lan samsun niye yazmışım diyecektim

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Apart tuttum. Ilk dönem Kırıkkale'ye fazla uğramadım. Sürekli Ankara'daydım. Kendimce dil öğrenmeye felan çalıştım onu da beceremedim :)

Hocam orada apart olması bile mucize bence hiç gidip görmedim ama

Kırıkkale Üniversitesi Merkeze 3km uzaklıkta Yenişehir yerleşkesinde. Yenişehir'de her sokak apart ve yurtlardan oluşuyor diyebilirim. Çok sayıda apart ve yurt var. Yenişehir'de herkes öğrenci diyebilirim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Öncelikle şunu söyleyim kesinlikle sosyal fobim falan yok. Hatta her türlü ortamda, topluluk önünde çok rahat konuşabilirim. Kızlarla da tanışır sohbet ederim.

Üniversite 1. sınıftayım ve kendi şehrimde okuyorum. Ailemle yaşıyorum yani para sıkıntım pek yok. Ehliyeti aldım. Araba da var. İstediğim zaman okula arabayla gidebiliyorum. Hani karizma biri değilim ama elim yüzüm de düzgündür. Kilolu değilim, aşırı zayıf değilim. Neden bunları anlattın derseniz, sorun fiziksel görünümümde veya maddiyatta değil bunu açıklamak istedim.

Kendi şehrindesin nasıl arkadaşın olmaz dediğinizi duyar gibiyim. Çevremde yaşıtım kimse yok. Liseyi de evden uzak yerde okudum. Zaten lise bittikten sonra arayan soran da 1-2 kişi anca vardır onlarla da en son ne zaman mesajlaştık hatırlamıyorum bile.

Üniversitede tanıştım baya bi kişiyle. Ama hepsi okulda kalıyor. Okul dışında bir yerlere gidip takıldığım sadece 1 kişi oldu. Onunla da nasıl samimi oldum anlamadım zaten. Çocuk buradaki asosyaller gibi içe kapanık birisi. Yani onu biraz ben sürüklüyorum peşimde. Yarıyıl tatilinde memleketine gitti. 1 aydır 3-5 mesajı geçmemiştir konuştuğumuz. Yani okul bitse onunla da görüşmeyiz heralde bir daha.

Geçen dönem bir kızla muhabbeti bayağı ilerletmiştik. Hatta artık banko sevgili olduk gözüyle bakıyordum olaya. (Bu arada şu ana kadar hiç sevgilim olmadığını da belirteyim) Kızla okul dışında da takıldığımız olmuştu. Her şey çok güzeldi anlayacağınız. Bir de kız standart üstü güzellikte. Mühendislik fakültesinde olunca taliplisi çoktu tabi. Benden daha karizma biri buna yazılmaya başlayınca işler bir anda tersine döndü. Ben de dayanamayıp açıldım ve sonuç olumsuz.

Olayın özeti; şöyle sırtımı dayayabileceğim, gezip tozup dağıtabileceğim 1 tane bile arkadaşım yok. İşin kötü tarafı tek çocuğum ve kardeşim de yok. Okul dışında hiçbir sosyal aktivitem yok. Tek başına da bir yere kadar her şey.

Öylesine içimi dökeyim dedim gece gece. Burdan başka beni dinleyen kimsem de yok zaten.

Siyasi görüşündemi yok arkadaşım? Okulda çok rahat birşekilde siyasi görüşüne yakın kişileri arkadaş edinebilirsin.

• Nerde kaldığını yazmamışsın yurttaysan kafadan 50 arkadaşın oluyor zaten yapı gereği de olabilir ben mesela kızların olduğu ortamlardan kaçarım çünkü samimi olmayan yapmacık içine kusmalık bir şey oluyor
    Yaptığınız yalnızlık tanımı tıpkı cem adrianın yalnızlık tanımı .. röportajında dinlemişitm '' sunucuya yüzük görüyorum evlisiniz çocuğunuz var peki yalnız mısınız ? '' diye soruyor sunucu öcne hayır falan diye gevelerken '' yalnızlık dediğim benidme ailem var çevremde arkadaşlarım var ama nereye kadar o garip boşluk hissi yok mu '' diyor ve sunucu da evet yalnızım diyor ..

ona benzettim sizin yalnızlığınızı .. benim yalnızlığımda var bu tanıma göre .. çevrendeki arkadaşarla sadece arkadaşsın o kadar ... Malesef
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.