Şimdi Ara

Üniversitedeyim neredeyse hiç arkadaşım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
9.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyim kesinlikle sosyal fobim falan yok. Hatta her türlü ortamda, topluluk önünde çok rahat konuşabilirim. Kızlarla da tanışır sohbet ederim.

Üniversite 1. sınıftayım ve kendi şehrimde okuyorum. Ailemle yaşıyorum yani para sıkıntım pek yok. Ehliyeti aldım. Araba da var. İstediğim zaman okula arabayla gidebiliyorum. Hani karizma biri değilim ama elim yüzüm de düzgündür. Kilolu değilim, aşırı zayıf değilim. Neden bunları anlattın derseniz, sorun fiziksel görünümümde veya maddiyatta değil bunu açıklamak istedim.

Kendi şehrindesin nasıl arkadaşın olmaz dediğinizi duyar gibiyim. Çevremde yaşıtım kimse yok. Liseyi de evden uzak yerde okudum. Zaten lise bittikten sonra arayan soran da 1-2 kişi anca vardır onlarla da en son ne zaman mesajlaştık hatırlamıyorum bile.

Üniversitede tanıştım baya bi kişiyle. Ama hepsi okulda kalıyor. Okul dışında bir yerlere gidip takıldığım sadece 1 kişi oldu. Onunla da nasıl samimi oldum anlamadım zaten. Çocuk buradaki asosyaller gibi içe kapanık birisi. Yani onu biraz ben sürüklüyorum peşimde. Yarıyıl tatilinde memleketine gitti. 1 aydır 3-5 mesajı geçmemiştir konuştuğumuz. Yani okul bitse onunla da görüşmeyiz heralde bir daha.

Geçen dönem bir kızla muhabbeti bayağı ilerletmiştik. Hatta artık banko sevgili olduk gözüyle bakıyordum olaya. (Bu arada şu ana kadar hiç sevgilim olmadığını da belirteyim) Kızla okul dışında da takıldığımız olmuştu. Her şey çok güzeldi anlayacağınız. Bir de kız standart üstü güzellikte. Mühendislik fakültesinde olunca taliplisi çoktu tabi. Benden daha karizma biri buna yazılmaya başlayınca işler bir anda tersine döndü. Ben de dayanamayıp açıldım ve sonuç olumsuz.

Olayın özeti; şöyle sırtımı dayayabileceğim, gezip tozup dağıtabileceğim 1 tane bile arkadaşım yok. İşin kötü tarafı tek çocuğum ve kardeşim de yok. Okul dışında hiçbir sosyal aktivitem yok. Tek başına da bir yere kadar her şey.

Öylesine içimi dökeyim dedim gece gece. Burdan başka beni dinleyen kimsem de yok zaten.

• Konuyu okumadım. Başlıktan yola çıkarak cevap veriyorum:
    Arkadaşa ihtiyacın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 22 Şubat 2015; 13:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Ankaradaysan gel takılak manita yaparız sıkıntı değil

• Benim de pek yok.Ha olmasını da istemiyorum.Şu an samimi olduğum ve dışarda da görüştüğüm 1 kişi var eğer onun gibi 1-2 kişiye denk gelirsem tamam ama boş insanlar olacağına olmasın daha iyi, gerisiyle yüzeysel muhabbet ederim kantinde koridorda fazlasına gerek yok

Açıkcası arkadaşı olmayan insanlar ilgimi daha çok çeker. Onlarla daha samimi olunuyor. Yeni ortama girdiğimde ilk onlarla iletişim kurarım. Elbet vardır benim gibileri. Onlar deniyorda sen mi karşılık vermiyorsun acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    3 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş bulmaya çalıştığın halde bulamıyorsun tek çare ortamı değiştirmek o zaman.

arkadaş meselesi şans biraz.... Mesela hayatım boyunca arkadaş sıkıntısı çekmedim ben... ilk oturduğumuz mahallede de arkadaşım vardı (8 yaşıma kadar) sonra bu evimize taşındık işte 11 yılı falan geçti... burda da 2-3 yıl öncesine kadar arkadaş sıkıntım yoktu , çok iyi bir çocukluk geçirdim ama şimdi mahalleden herkes taşındı... kimse kalmadı benim arkadaşlarımdan :)

ilk okul da yine arkadaşım çoktu malesef sadece 1iyle görüşüyoruz :)

lisedeki arkadaşlıklar bambaşka... 2 yıl oldu mezun olalı ama her tatilde buluşuyoruz sınıfça (müsait olanlar gelebiliyor) ya da bizim kendi samimi grubumuz toplanıyoruz...

Üni de biraz aradığımı bulamadım... Yani bir grubum var yine zamanımız geçiyor hatta bir tanesiyle yapmadığımız aktivite kalmadı da.... ne bileyim tam anlamıyla kafa dengi arkadaşımı bulamadım sanırım....

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • Ben de birinci sınıftayken öyleydim. Öğle yemeğine kimse mi gelmek istemez ya o derece tek başıma takılırdım. Sonra sınıfa yeni kişiler gelince onlarla takıldım sonra gerçek yüzlerini gördüm sonra baskalariyla takıldım sonuç olarak yine yalnızım. Hiç erkek arkadaşım da olmadı. Bakalım bu dönem ne gösterecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: icarelesswhisper

Ben de birinci sınıftayken öyleydim. Öğle yemeğine kimse mi gelmek istemez ya o derece tek başıma takılırdım. Sonra sınıfa yeni kişiler gelince onlarla takıldım sonra gerçek yüzlerini gördüm sonra baskalariyla takıldım sonuç olarak yine yalnızım. Hiç erkek arkadaşım da olmadı. Bakalım bu dönem ne gösterecek?

Merhaba bağyan ben sizin arkadaşınız olabilirim

• jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Yenişehir de Cafelerde bomboş oturmak dışında beler yapıyorsunuz ?

Çok sıkıcı bir şehir, üniversite desen 0…

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Yenişehir de Cafelerde bomboş oturmak dışında beler yapıyorsunuz ?

Çok sıkıcı bir şehir, üniversite desen 0…

ankaradayım ben hergün arabamla gidip geliyorum... sıkıntı yok :)

LG G4
  • Samsundaysan gel takılak manita yaparız sıkıntı değil

alayınızın ...
  • Poka Yoke kullanıcısına yanıt
    Her yerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Tercih dönemi sizle konuşmuştum hatırladım. :)

olabilir :) birçok kişiye yardım etmeye çalıştım... ee ne yaptın sen kırıkkalede kalıyor musun ? :D

LG G4
  • ben de üniversitede yalnızım
    Allah beterinden korusun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.