Şimdi Ara

Üniversitede kavga etsem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce kendimden bahsedeyim. Üniversitede kimseyle pek muhatap değilim. Derse giriyorum çıkıyorum. Millet hiç umrumda bile değil. Pek iletişim kurmadığım için bazen arkamdan bana laf edenleri seziyorum diyeyim. Direk yapamıyorlar ama yakalıyorum bazen. Saçma sapan insanlar. İnsan bile demeye gerek yokta. Sabrediyorum. Bazen çok sinirleniyorum. Saçma sapan hareketler geri zekalı gibi tavırlar. Kavga çıkarsam kimseyle muhatap olmadığım için yalnız kalırım. Bir kişiyle kavga çıkarsam 3-5 kişi bana dalar. Korkum falan yok yanlış anlaşılmasın. Üniversite hayatım biter. Ailemde bana karşı çok daha otokratik davranmaya başlar. Neden böyle insanlar var. Neden insanı zorluyolar kavga için. Neden saçma sapan hareketler yapıyorlar. Benim iletişim kuracağım arkadaş olacağım karakterde değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 10 Mart 2017; 3:13:27 >

• Kanları bozuk onların istediği de bu kendini frenle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa dengi 1-2 kişi bul ve yavaştan ortam kur hocam. Sonra bunlara gerek kalmadığını göreceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi kavgada üniversite hayatının biteceğini sanmıyorum tabii istisnalarda olabilir..
    önce ortama kendini adapte etmeye çalış, insanlarla iletişime geçmezsen sürekli bu sorunlar olacaktır.
    "Benim iletişim kuracağım arkadaş olacağım karakterde değiller." demişsin bu dediklerin birkaç kişiyse olabilir ancak sınıfın çoğunu kastediyorsan acı ama sorun sende
  • Kulaklarını tıka. İçindeki bu kini de sakinleştir. İlerisi iyi değil yoksa. Duyma onları yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sowa kullanıcısına yanıt
    Yok 2-3 kişi var arkadaşım. Sınıfın çoğundan bahsediyorum.
  • Kardeş ortama ayak uydurmuyorsan yada kendi ortamını kurmuyorsan hayatının her anında böyle şeylerle karşılaşacaksın ünide kavga ettin siyasi olmadıkça okuldan atılma felan Yok zaten en fazla uzaklaştırma alırsın oda max 1 ay olur üni bitti iş hayatında da aynı sorunlar olacak . Bence sen kendine bi çeki düzen ver ortam adamı ol demiyorum ama kendi ortamını kafa yapına uygun adamlarla kur ki dışlanma farklı bakılan kişi sen olma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senpaituyun kullanıcısına yanıt
    Dışlanırım korkusu yok. Zaten 2-3 tane arkadaşım var onlar yetiyor. Ben kendim istemiyorum samimi olmak. Dışlanma korkusu yok.
  • Söyleyeceklerini yüzüne karşı söylemeye cesareti olmayan 3-4 özgüvensiz yıkık için sence kavga etmeye gerek var mı?
  • gerek yok ya yarın mezun olup gidiceksin dostum üniversitede eğer bi olay çıkar güvenlik bunu problem edip tutunak tutarsa onlarada kayar sanada kayar.bizim bölümde bile salak salak insanlar var selam bile vermiyorum(imalat mühendisliği).yani kısacası biran önce mezun olup bitiricem kurtulucam bu mallardan.tahmin edebiliyorum yarın birgün iştede çıkacak böyle tipler ama ünvanın olunca işler farklı olucak sallamayacaksın muhattap olmayacaksın öyle insanlarla.konuşma onlarlada onlara yaranmayada çalışma.sallama geç
  • Kavgaya karışmana gerek yok caydırıcı olsan yeter kimse yaklaşamaz sana. Barış istiyorsan savaşa hazırlıklı olmalısın bu kadar basit. Git spor salonuna yazıl vücut yap kollarını omzunu geliştir. Emin ol farkı göreceksin. Kimse 40 cm pazusu olan adama laf atamaz. Kendimden biliyorum

• KAvga etmeyi dusunuyorsna sende agir bir problem var, oncelikle boyle bir dusunceden vaz gec.
    siz ozguven eksik birisiniz, maaelsef turkiyenin nerdeyse tamami boyle, kucukken " ogul senden bisey olmaz diyen daykci babalar" boyle yapti tabi sizin durumunuz boyle olmayabilir sadece ulkenin genel halini soyluyorum

neyse dedigim gibi kavga yok birader, kendine universitede kavgayi yakistiriyorsan cok ayip, sen o ortama uymuyrosun demektir .

adam gibi adam , cok rahatsiz oluyorsa, gidersin adam gibi o kisinin karsisine " kardesim belki ben yanlis anliyorum ama benim arkamdan biseyler demmisin dersin konuyun boyle cozmeye calis" yoksa kavga hem siziline islneirse ileride cok daha buyuk problemlerle karsilasirsin

acikcasi benimde okulda belli bi cevrem vardi, ve digerlerini hic takmiyordum bile, ama hata daha cok kisiyle iletisime gecmek lazim, bazilari gercek dost , bazilari selam -selam arkadas olur gecersin

ama ada degilsin ki , muhattab ol arkadaslarin dedigi gibi bu olay okula ozgu degil, is hayatida, sosyal hayata boyle

• Millet umrunda değilse neden gelip dert yanıyorsun? Kendinle çelişiyorsun, tutarsızsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 10 Mart 2017; 7:40:53 >
  • La kardeş kavgayla falan ne bitiyor nerde yaşıyorsunuz.. Lise değil orası üniversite. Olacak olan şu olur, güvenlik güçleri sizi ayırır karakolluk olursun. O da yaralamaya falan giderse iş. Polis gelecek alacak götürecek falan bir sürü iş ama yapma öyle şeyler tabi. Kavga kötü birşey.

Gerçiği biz Perşembe akşamları Kurtlar Vadisini izler Cuma günü okula girdiğimizde bakışlarımız bile değişirdi dizi etkisiyle. Biri selam verse kafa kesiyoruz biz burda aslanım moduna girerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 10 Mart 2017; 8:45:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.