|
bizim buradaki parkta spor aletlerinde spor yapıyordum sonra yanıma benim yaşlarımda iki serseri keko gelip hadi kalkta biraz biz spor yapalım dedi bende daha yeni geldim siz diğerlerinde spor yapın ben kalkınca bunda spor yaparsınız dedim oda hadi kalk lan bizi bekletme dedi bende burası babanızın malımı kalkmıyorum dedim bitanesi kalksana lan p** dedi bende sinirlenip spor aletinden inip bu küfredeni ittim oda bana yumruk salladı bende yumruğunu elimle engelleyerek malum yerine tekme atıp yere serdim yerde kıvrandı o sırada diğer keko bana yumruk atarak beni yere düşürdü bende ayağa kalkarak bunu tutup karnına diz atıp etkisiz hale getirip oradan hızlıca uzaklaştım. Arkadaşlar bunların çevresi çok yani baya bi arkası var bunlar genelde çete halinde 15 20 kişi geziyorlar şansıma o gün iki kişilerdi sizce ne yapmam lazım bunlar sürekli bizim buralarda dolanıyorlar eğer beni görürlerse feci dayak yiyebilirim bu arada ikisini nasıl dövebildin derseniz 7 ay kick boks kursuna gitmiştim edit : az önce az önce camdan dışarı bakarken bunları evimizin önünden geçerken gördüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa16 -- 25 Ağustos 2021; 12:30:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı