Şimdi Ara

Üniversitede Hocalar Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parmak kaldırmadığın halde kaldırıp soru soran seni ısrarla rezil etmeye çalışan hocalar var mı ? 25 yaşındayım biraz geç başlıyacam.

birde sunum mevzusu her bölümde var mı ? utanırım ben abi onca kişiye sunum munum. tek amacım dersi dinlemek olmalı

• Bizim unide millet arkada uyuyo hoca iplemiyo anlatip geciyo soru sormadıkça.
    Sunum da sadece ing dersinde var simdilik ama ilk senem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünide hocalar veriyor

Notları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocasına göre değişir.
  • Sorduklarının hepsi hocadan hocaya değişir. Aynı okul aynı dersin hocaları arasında bile taban tabana zıt uygulamalar görebilirsin. Kimi wordden notları açar okur geçer. Kimi sürekli ödev verir, ders bitiminde soru sorar. Kimi sunum yaptırır vs vs.
  • abartıldığı kadarını görmedim şimdiye kadar . Allah var ilgileniyor bizimle hocalarımız sağolsunlar
  • Her ders ödev kontrol eden var
    Telefonla oynamaya kızan var
    Uyumaya izin veren var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her telden öğrenci ve öğretmen var.
    Kimisinin umrunda olmazsın en ön sıraya geçip okey oynayan arkadaşımda var hoca hiç bir şey demiyor.
    En arkadaki herifi uyandırıp soru soranda var. He bu arada rezil olacağını falan düşünme çok utangaç biri değilsen teneffüste sende gülüp geçiyorsun zaten. Arkada uyuyan herifin notlarının senden yüksek olma ihtimalide yok değil evet insan deli oluyor ama böyle bir şeyde var.
    Hele haftalarca gelmeyip yüksek not alanlarda var çıldırmamak elde değil ama sınıftan bir inekle bir olup güzelce çalışıyorlar işte onlar. Uzaktan eğitim vidyolarını izliyorlar falan öyle yırtıyorlar.
    Birde en ön sıralarda inanılmaz hardcore çalışıp benden az daha yüksek not alan kızlar var. Vallaha bir yerimle gülüyorum onlara. Ben adam akıllı çalışmadığım halde nerdeyse senle aynı notları alıyorum. Kafe Park Gezi vs etkinliklere katılıyorum , ama o çalışkan gözüken kız kendini kitaba gömdüğü halde benden çok az farkla daha yüksek not alıyor.
    Lisedeki gibi har hur kavga gürültü pek olmaz genelde herkes kendi kafasında ve gruplarıyla takılır.
    Kısacası üniversite de her türlü insanı görme şansın var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.