Şimdi Ara

Üniversitede Ev Arkadaşı Sorunsalı Olanlar.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
15.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En azından senin odan ayrı be kardeşim, ben 10 m^2 odada 4 kişi ile beraber kalıyorum, uyku falan uyuyamıyorum sabahın köründe alarmı çalıp uyanmayanlar, gecenin bir vakti amaçsızca televizyon seyredenler, gece vakti odanın ışığını yakanlar... Gece boyunca en az 5 kere uykum bölünüyor, onu da geçtim hiç tanımadığım adamlarla kalmak zorundayım, hele bir tanesi var ki ömrümde dönüp yüzüne bakmayacağım bir eleman.

    Bence çocukla ciddi ciddi konuş, olmadı bir arkadaşınla eve çık zaten yemek, bulaşıkla sen ilgileniyorsun çok değişen bir şey olmaz.
  • Hepsini okudum okudukça sinir katsayım arttı nasıl dayanıyorsun bilemiyorum.
  • %80 okudum sinir oldum. Allah kolaylık versin.
  • Avşar falan mı ? Avşar değil mi....
  • Ünide 6 yıl evde kaldım. 3 ve sona yakın da 4 kişiyle. Allah'a şükür, hepsiyle de çok iyi geçindim. Memleketime geri dönmeme rağmen hala görüşürüz sık sık telefonda fln.
    Ama öyle mağara adamları da var kısaca. Eğitim fln böyle öküzlerdeki cehaleti almıyor. Biraz da aile terbiyesi lazım...
  • LAN LAN LAN DURUN OKUMAYIN OLUM DAHA ÖNCE VERİLDİ BU HİKAYE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 26 Ocak 2012; 2:23:26 >
  • büyük ihtimalle yurt özel olduğu için sözleşmen vardır yani sene sonuna kadar o yurtta kalmak zorundasın o sözleşmeye göre. yurdun yöneticisi kimse onunla konuş bu adamla aynı evde kalınmıyor ya evi değiştirin ya da çıkıcam de. bunlar işe de yaramayabilir. o zaman sene sonuna kadar kalmak zorundasın. tek yapman gereken sene sonuna kadar dayanıp sonrasında eve çıkman. tabiki imkanın varsa eve tek çık ama ilk sene sonunda anlaşabileceğin birkaç kişi olabilir onlarla da çıkabilirsin. zaten 3-5 hafta sonra adamın ne olduğu belli oluyor. senin şanssızlığın hiç tanımadığın bir adama denk gelmek.
  • Bende ilk sene yurtta kaldım sevemedim orayı eve çıktım 2.sene yurt arkadaşımla birlikte 2+1 eve ben aylık 150 tllik alışveriş yapıyorum başka hiçbirşeye karışmıyom zaten yemek yapmaktan anlamam ama arkadaş yemek kitaplarında öğrendiği yemekleri harika yapıyo bulaşıkları yıkıyo 2 günde bir salonu banyoyu ve mutfağı temizliyo valla fıstık gibi geciniyoz allah razı olsun ondan 2 senedir çok iyi geçiniyoruz ben lcd aldım oda ps3 aldı boş zamanlarda harika zaman geçiyo memleketi ailem hariç hiç özlemiyom valla bence eve çıkarken arkadaş seçimin çok önemli.
    Ben senin yerinde olsam o çocukla değil 1 sene 1 hafta aynı evde kalamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeyler yaşayabilirim ihtimaliyle ben de okula biraz uzak olan tek kişilik bir yurt tercih ettim bu sene.Seneye eve çıkmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.Sana da kolay gelsin kardeşim en yakın zamanda kurtulursun umarım.
  • Allah kolaylık versin kardeşim
  • ben antalya ya ilk gittiğim de okulun yönlendirmesiyle otelde kaldım iki kişiliktı oda yalnız bi kaç gün ben başka biriyle kalmıştım 3gün sonra asıl kalacagim odaya geçtim iki kişi kaldik diğer arkadaşla da 3ümuz iyi anlaşıyorduk. 1 ay sonra otel kapanacak vs dendi eve cikalim dedik. ciktik 3 kişi ama 1yıl sonra ilk yanında kaldığım çocuğu kovduk. adam hem kirliydi hem duzensiz hem garip hemde leş yiyen birşeydi :)diğer 1yıl 2 kişi harika geçti
    sana da Allah kolaylik versin dostum
  • Adam bulup eve çıkmayı düşünüyordum, yazıyı okuyunca tedirgin oldum
  • yarısına kadar okudum diyeceğim tek şey kafasını koparıp at o ne biçim insan læ
  • her ne kadar yakın arkadaşın olsa bile eve çıkınca çok farlı oluyor her şey.Birde bu hiç tanımadığın birisi.Aslında bu biraz şans işi.Sen şansızmışsın çok salak birisi denk gelmiş.Aslında bu apartlarda tek kalınabilen yerlerde var keşke öyle bir yer tutsaydın.Eve çıkarken maksimum 3 kişi olmalısın o bile fazla ya işte bakma.Bende dağınığımdır felan ama pisliğe hiç gelemem.Sabah dağıtır akşam toplarım.Hele böyle bir tip gelirse valla 2 gün dayanamam.Sende niye herşeye eyvallah dedin çözemedim.Söyleseydin anasını satayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 26 Ocak 2012; 2:53:33 >
  •  Üniversitede Ev Arkadaşı Sorunsalı Olanlar....
  • Valla benim ev arkadaşım müthiş o zaman Biz evi otel niyetine kullanıyoruz evde ders çalışma,tv izleme falan olmuyor. Akşam gelip yatıyoruz sadece. Evde tv olmasına rağmen kanepe koltuk bile yok kendi odamızı yaptık sadece. Aylık kirasını,doğalgazını,suyunu,elektriğini verip kafamıza göre takılıyoruz. Bazen o gelmiyor bazen ben. Ama kesinlikle para mevzusu olmuyor aramızda. Bence çok içiçe olmaktansa kendi başımızın çaresine bakmak daha iyi. Kendi yemeğini kendin yap, kendi bulaşığını kendin yıka, derslerini de kütüphanede falan çalış. Saatlerce eve kapanıp asosyalleşmekten daha iyidir.
  • hangı yurttasın dostum?
  • Biz de 3 arkadaş öğrenci evinde kalıyoruz. Yurt falan değil, cemaatte değil. Biriyle 10 senelik, biriyle de 6 senelik arkadaşız. Bu senenin başında çıktık eve. Gül gibi geçinip gidiyoruz valla, nazar değmesin inş. Lig tv miz, internetimiz var. Çarşıyada yakınız, arada hadi çıkalım deyip çıkarız. Her ay bursları alınca kirayı öder, ortak para koyarız 150 şer falan. Alışverişimizi, ekmeğimizi, cipsimizi, kolamızı ordan alırız. Faturaları bölüşür öderiz. Evi beraber temizleriz. Bulaşık sırayla yıkanır. Yemeği beraber yaparız genelde. Sonuç şu ki, kafa dengi arkadaşlarınızla çıkarsanız eve, harbi hatbi üniversite hayatı yaşarsınız.
  • Anlattığına göre o adamla yaşanmaz ama senle de yaşanmaz herşey gözüne batıyo kardeş bazı konularda full haklısın tamam ama bu kadar kendine eziyet etme ya herşey batmasın gözüne boşversene ya.
  • evet, mutfak musluğu akıtıyormuş, çekmecenin altı küflenmiş, halı malı ıslanmış.
    az önce onu temizledim, nefret ederim küften.

    biraz önce tek çıkın demiştim, eve meve çıkmayın la
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.