Şimdi Ara

Üniversitede Ev Arkadaşı Sorunsalı Olanlar.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
15.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende muğlada okuyorum ev arkadaşımla bu
    sene tanıştık aramızda hiç bir problem olmadı.
    Mutfağı beraber karşılıyoruz haftasonları beraber
    temizlik yapıyoruz. Ben yemek yapmayı bilmediğim için hep o yapıyor doğru düzgün
    bulaşıkta yıkamadım. Açıkçası mutfakta hiç
    birşey yapmadığım için yemekten çekinip
    genelde dışardan sipariş ediyorum. O da halen
    yemek yapıyorum sende istermisin diyecek
    kadar ince ruhlu. Eğer karakteri oturmuş saygı göstermeyi bilen insanlara denk gelir ve sizde
    saygılı davranırsanız sorun yaşamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp mevzusuna çok güldüm
  • Yurt arkadaşımla anlaşamıyorum de müdüre. Biraz diretirsen kalamıyorum dersen razı olur bence değiştirmeye.
  • suyuna fare zehri atıp esra erol izlerken olmesını bekle
  • çok uzundu okuyamadım.

    devam etmek istediğin biriyse otur konuş. çekinme, kaybedeceğin bir şey yok.

    ayrılmak istiyorsan da hiç tereddüt etme. maddi açıdan sıkıntı çekeceksen bile yolla evden maddiyattan daha fazla zarar verecek sana.

    sonuçta bu adamın anası babası akrabası değilsin. kimse kimsenin uşağı da değil. salla gitsin. bunları iki hafta önce ev arkadaşını evden yollamış birisi olarak söylüyorum işkembeden değil.

    tavsiyemi dinle, kimseye karşı yumuşak olma.
  • Okurken ben bile fıttırdım,iyi sabır varmış çok fazla dayanmışsınız.Öyle bir oda/ev arkadaşm olacak önce döver sonra evi odayı ateşe verir çıkar giderim valla

    Zor bir durum açıkcası,1 senelik senetiniz var ama o kişiyi değiştirme veya başka bir odaya geçme hakkınız elbet vardır.Belki talepte bulunmuşsunuzdur ama ailenizle yeniden deneyin..

    Bende çanakkale de özel bir yurtta kalıyorum,odamız 3 kişilik ranza masa şekli,3ümüz de aynı şehirden gelmeyiz,birisi yakın arkadaşım diğeri de bizim okuldan arkadaştı yani tanıyordum..Allaha şükür bugüne kadar sorun yaşamadık,bizde seneye eve çıkacağız bu tarz problemlerle karşılaşmayız diye düşünüyorum..

    Siz ne yapın edin yurt yönetimi ile görüşün elbet bir şey yaparlar,bende normalde sabırlı biriyimdir de bu yazdıklarınız dayanılacak türden değil..




  • biraz abartmışşın bence , ünide kim kalkıp sabah izdivaç izler bu kadar olamaz


    ayrıca: çocuk o kadar cimri'ki öğrenci karti(pasosu) almıyor gibi bişey yazmışşın.
    -bende ankarada öğrenciyim.okul bize öğrenci kartı verdi ama bu kabul edilmiyor.üzerine bişey yapıştırılması gerekiyor.bu yapıştırılan şey 24 lira.metroda öğrenci 1300 , tam 1750 yani 24 liraya yapıştırılan şeyi alirsan 450 daha az vereceksin. ama 24 lirayi vermeyip tam binersen 24 lira cebine kalicak. 24lira/450 yaklaşık 52-53 biniş yapıyor.ve ben genelde yürümeyi seven birisi olduğumdan tam bilet basıyorum.şuana kadar 15 kere belki kullanmışımdır(1 dönemde).

    sebebi böyle bişey olabilir.cimrilik değil analitik düşünce

    ama kurtul o çocuktan




  • gercekten okuyanlar varmış helal olsun gider roman okurum daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hashus1099

    quote:

    Evet evi bok götürüyor şu anda..


    bunu derken, "aslında temizliğe önem veririm, ortak alanların kirli olmasına dayanamam. ama tek başıma yırtınıp ne amelelik yapacağım? evi bok götürüyor ama buna beni zorlayanlar utansın" tarzı bir psikolojideydin galiba.

    tamam heyecanlanma. 4. senem, 3 senedir evdeyim.
    şuan bendeki durum da bundan ibaret.

    buradan üniversite'ye başlayacaklara, başlamış olup da eve çıkacaklara sesleniyorum

    EVE TEK ÇIKIN LAN, TOPLADIĞINIZ PİSLİK DE KENDİNİZİN OLSUN!

    ev konusunda anlaşmak imkansıza yakındır. en iyi insanla bile anlaşamazsın. ya ezilirsin, ya da anlaştığını sanıp arkadaşını ezersin, ya da tınlamazsın evi bok götürür.

    Bu konuda aynı sıkıntıyı bize çektik. Pek titiz bir insan değilim, ama ben çok aşırı pis bir insanda değil mişim. Üni, bunu bana öğretti, sağolsun. Bir de insanlar nasıl yüzsüz olurmuş onu öğretti. Çocuğun yüzüne vuruyoruz temzilik sırası sende diye de anca 3 haftaya yıkatabildik banyoyu.




  • Güzel kardeşim zorlayınca şu an bile çıkarsın. Niye durasın ki? Rahat ediceksen çık, keyfine bak. Var olsun ayda fazladan 20-30 ver, aileni yıllık 400 daha zarara sok. Genede oturup stres olmaktan iyi.
  • Bu çocuk hangi bölümde okuyor ya çok merak ettim.
  • Sonunda okudum. Cevabım KYK da olsan intihar edersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IengineerI

    biraz abartmışşın bence , ünide kim kalkıp sabah izdivaç izler bu kadar olamaz


    ayrıca: çocuk o kadar cimri'ki öğrenci karti(pasosu) almıyor gibi bişey yazmışşın.
    -bende ankarada öğrenciyim.okul bize öğrenci kartı verdi ama bu kabul edilmiyor.üzerine bişey yapıştırılması gerekiyor.bu yapıştırılan şey 24 lira.metroda öğrenci 1300 , tam 1750 yani 24 liraya yapıştırılan şeyi alirsan 450 daha az vereceksin. ama 24 lirayi vermeyip tam binersen 24 lira cebine kalicak. 24lira/450 yaklaşık 52-53 biniş yapıyor.ve ben genelde yürümeyi seven birisi olduğumdan tam bilet basıyorum.şuana kadar 15 kere belki kullanmışımdır(1 dönemde).

    sebebi böyle bişey olabilir.cimrilik değil analitik düşünce

    ama kurtul o çocuktan

    Sabahtan Müge Anlı var zaten. Akşam üstü izdivaç
    Bende ankaralıyım. Böyle paso gibi birşey değil bu. Aslında manyetik kart ücreti bu. Ankaradaki gibi kartı makinaya sokmuyorsun. Dıtt'latıp geçiyorsun. 90krş'a geliyor öğrenci.
    Bizim üniversite şehre baya bir uzak 20 km uzaklıkta görükle yerleşkesi diye geçiyor. Orda kalıyor öğrenciler felan.
    Şehir içine gitmek içinde metro ve otobüs gerekiyor. Eğerki bu manyetik kartı almazsan ankaradaki gibi tek kullanımlık kartlarla 1.50liraya ordaki gişeden yada bakkallardan bilet almak zorundasın. Hammallık oluyor biraz.
    Bizimki görükleden dışarı çıkmadığı için bukart'a bile ihtiyaç duymuyor. Sorsalar bursada görükleden başka nereyi biliyorsun diye hiç birşey diyemez çünkü adam evde yatıp g*t büyütmeyi hayatındaki tek gaye edinmiş bir insan..

    Yurt yönetimiyle konuşup bu işe bir çözüm getirmeyi düşünüyorum tatil dönüşünde..




  • Ben de Bursa'da okuyorum.Söylediklerine şaşırmıyorum ben de geçen sene apartta kalıyordum.Benim başıma değil de arkadaşlarımın başına geliyordu böyle şeyler.Bu sene eve çıktım cidden ev daha sıkıntılı o yüzden imkanın varsa tek başına eve çık.Genelde Görükle'de Mayıs ayında piyasa canlanmaya başlar,mezun olanlar ev değiştirenler falan derken bir sürü ev boşalır bir sürü seçeneğin olur,çoğu da sahibinden olduğu için komisyon sıkıntısı olmaz.Takip et,gözünü açık tut o zamanlar geldiğinde kendine 1+1 bul fiyatı uygun olan.
  • valla iyi dayanmışsın kardeşim.ben çoktan katil olmuştum.
  • bulunsun.
  • çocuk nereli merak ettim
  • allah yardımcın olsun mini buz dolabıfelan alma imkanın yokmu hocam

    Bir gün gece geldi kapıma vurdu. Dedi ki kardeş ben acıktım ya dedi. Bende napıyım lan dedim. buraya koptum
  • Benimde böyle bir ev arkadaşım vardı ayrı bir olaydır ki onunla beraber kız arkadaşı da bizimle yaşıyordu senin gibi hatta daha nice problemlerimiz vardı bende sevgilisiyle otururken salona gittim senin yapacağın işinde seninde a... birader ya adam olur adam gibi arkadaşlık edersin yada senin gırtlağını sıkarım lavuk beni dinden imandan çıkarttın vs vs şeklinde sövdüm buzdolabına bir yumruk attım kendi odama geçtim kapıyı çarptım odamdan bağırdım adam olmada bak sana neler yapıcam sen görürsün ...... diyerek noktayı koyduk 2 gün sonra baktım her şey bomba. Düzenli , tertipli , temiz ve bir de özür notu
  • Tamamını okumadım ama ben de şimdiye kadar 7-8 ev değiştirdim huzuru yalnızlıkta buldum. İsterse gecekondu olsun ama tek olayım kafam rahat olsun. Bu ay bir yılı devirdim yalnız yaşıyorum herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.