Bildirim
universitede ders calısılıyo mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sana bir şey söyleyeyim mi?
Yok öyle bir şey. -
Derece bile yaparsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite sınavına hazırlanırken çalıştığım dersin kat kat fazlasını çalıştım,çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emek vermeden geçeceğin derste olur, kıçını yırtsan anca geçeceğin derste oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çılgınlar gibi çalışılıyor
Yüksek lisans yapıyorum şuan hala çalışılıyor -
Girmek bi dert çıkmak ayrı bi dert -
quote:
Orijinalden alıntı: mylord92
Yüksek lisans yapıyorum şuan hala çalışılıyor
Ne üzerine nerede yapıyorsunuz hocam yüksek lisansı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O çalışmayla ancak hocaya muamele çekerek geçersin .
Öyle bi dünya yok yanı -
quote:
Orijinalden alıntı: mylord92
Yüksek lisans yapıyorum şuan hala çalışılıyor
Hocam harbiden nerede nasıl,bende ünideyim ve yurtta gram ders çalışasım yok kalacam tüm derslerden haftaya sınav
Taktik verir misiniz -
Öyle bi şey yok örnek vereyim 200 sayfadan sorumlu olduğun sınavdan 3 soru gelir. 2 tanesi 30 puan 1 tanesi 40 puan. En az biri kazık gibi. Şansın yaver giderse diğer ikisini yaparsın. Yoksa kalırsın gözünün yaşına bakmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: J3englames
tıp okuyacam
günlük 1 saat calısıp sınavdan 1 gün öncede 3 4 saat calısıp gecer miyim dersleri
Birçok okulda geçme notu 100 üstünden 60 senin alacağın not 5-10 falan olur. Sınıfı sınırdan geçmek istiyorsan bile şu an çalıştığından daha fazla çalışman gerekecek.
her komite öncesi 3 hafta deli gibi çalışıyom. onun dışında derslere bile gitmiyom. 75 üstü falan alıyom -
Arkadaşa birisi liseyi arayacağını söylesin -
quote:
Orijinalden alıntı: SingedFTW
her komite öncesi 3 hafta deli gibi çalışıyom. onun dışında derslere bile gitmiyom. 75 üstü falan alıyom
bi sınava 1 ayını veriyosan bi zahmet al artık kardeş
Sınavlar genelde 300-400 sayfadan sorumlu oluyorsun. Sen bunun ilk 100 sayfasına zorla calismissin.geri kalan 200 sayfaya bakmadim bile ve içinde bir umut. Çalıştığım yerden gelir inşallah allahım diyerek o sinavin yapılacağı amfiye gidiyorsun . hoca kagitlari veriyor. 3 soru sormuş. Bi bakıyorsun sorulara. 1. Soru Çalışmadığın yerden . olsun diyorsun diğer 2 soruyu yapar çan dan yirtarim belli umuduyla diğer sorulara bakiyorsun ama onlarda calismadigin yerde. İşte o anda sacmalayama başlayıp birşeyler karaliyorsun. Kağıdı verip cikiyosun ve o dakikadan sonra kendi kendine diyorsun ki '''ben nereye geldim be arkadaş'''
( %100 yaşanmış bir hikayedir ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Sınavlar genelde 300-400 sayfadan sorumlu oluyorsun. Sen bunun ilk 100 sayfasına zorla calismissin.geri kalan 200 sayfaya bakmadim bile ve içinde bir umut. Çalıştığım yerden gelir inşallah allahım diyerek o sinavin yapılacağı amfiye gidiyorsun . hoca kagitlari veriyor. 3 soru sormuş. Bi bakıyorsun sorulara. 1. Soru Çalışmadığın yerden . olsun diyorsun diğer 2 soruyu yapar çan dan yirtarim belli umuduyla diğer sorulara bakiyorsun ama onlarda calismadigin yerde. İşte o anda sacmalayama başlayıp birşeyler karaliyorsun. Kağıdı verip cikiyosun ve o dakikadan sonra kendi kendine diyorsun ki '''ben nereye geldim be arkadaş'''
( %100 yaşanmış bir hikayedir )
Kaç aldın hocam merak ettim
Üniversitenin ilk vizesiydi hocam bu. 05 almıştım ki su an iyiki almisim diyorum. Bu sınav kendime getirdi beni. Su an bolum 1.siyim.
Ben de aynı şeyi yaşadım ve sonuç 0.5
Üniversiteye göre değişir. Kurul sayısına göre özellikle. Bizde 4 kurul var. Yani o çalışmayla kesin demeyeyim ama muhtemelen kalırsın.
Benzer içerikler
- metropol kart carrefour da geçiyor mu
- toptan kıyafet alıp satmak
- ilk insanlar mı daha mutludur günümüz insanı mı konuşma sınavı
- kola kahve karışımı uykuyu açar mı
- deymez mi değmez mi
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X