Şimdi Ara

universitede ders calısılıyo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    günlük 1 saat calısıp sınavdan 1 gün öncede 3 4 saat calısıp gecer miyim dersleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana bir şey söyleyeyim mi?

Yok öyle bir şey.
  • Derece bile yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite sınavına hazırlanırken çalıştığım dersin kat kat fazlasını çalıştım,çalışıyorum.

• emek vermeden geçeceğin derste olur, kıçını yırtsan anca geçeceğin derste oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgınlar gibi çalışılıyor

Yüksek lisans yapıyorum şuan hala çalışılıyor
  • Girmek bi dert çıkmak ayrı bi dert
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Çılgınlar gibi çalışılıyor

Ne üzerine nerede yapıyorsunuz hocam yüksek lisansı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çalışmayla ancak hocaya muamele çekerek geçersin .

Öyle bi dünya yok yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Çılgınlar gibi çalışılıyor

Hocam harbiden nerede nasıl,bende ünideyim ve yurtta gram ders çalışasım yok kalacam tüm derslerden haftaya sınav
    Taktik verir misiniz
  • Öyle bi şey yok örnek vereyim 200 sayfadan sorumlu olduğun sınavdan 3 soru gelir. 2 tanesi 30 puan 1 tanesi 40 puan. En az biri kazık gibi. Şansın yaver giderse diğer ikisini yaparsın. Yoksa kalırsın gözünün yaşına bakmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

tıp okuyacam
    günlük 1 saat calısıp sınavdan 1 gün öncede 3 4 saat calısıp gecer miyim dersleri

Birçok okulda geçme notu 100 üstünden 60 senin alacağın not 5-10 falan olur. Sınıfı sınırdan geçmek istiyorsan bile şu an çalıştığından daha fazla çalışman gerekecek.

• her komite öncesi 3 hafta deli gibi çalışıyom. onun dışında derslere bile gitmiyom. 75 üstü falan alıyom
  • Arkadaşa birisi liseyi arayacağını söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

her komite öncesi 3 hafta deli gibi çalışıyom. onun dışında derslere bile gitmiyom. 75 üstü falan alıyom

bi sınava 1 ayını veriyosan bi zahmet al artık kardeş

• Sınavlar genelde 300-400 sayfadan sorumlu oluyorsun. Sen bunun ilk 100 sayfasına zorla calismissin.geri kalan 200 sayfaya bakmadim bile ve içinde bir umut. Çalıştığım yerden gelir inşallah allahım diyerek o sinavin yapılacağı amfiye gidiyorsun . hoca kagitlari veriyor. 3 soru sormuş. Bi bakıyorsun sorulara. 1. Soru Çalışmadığın yerden . olsun diyorsun diğer 2 soruyu yapar çan dan yirtarim belli umuduyla diğer sorulara bakiyorsun ama onlarda calismadigin yerde. İşte o anda sacmalayama başlayıp birşeyler karaliyorsun. Kağıdı verip cikiyosun ve o dakikadan sonra kendi kendine diyorsun ki '''ben nereye geldim be arkadaş'''

( %100 yaşanmış bir hikayedir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Sınavlar genelde 300-400 sayfadan sorumlu oluyorsun. Sen bunun ilk 100 sayfasına zorla calismissin.geri kalan 200 sayfaya bakmadim bile ve içinde bir umut. Çalıştığım yerden gelir inşallah allahım diyerek o sinavin yapılacağı amfiye gidiyorsun . hoca kagitlari veriyor. 3 soru sormuş. Bi bakıyorsun sorulara. 1. Soru Çalışmadığın yerden . olsun diyorsun diğer 2 soruyu yapar çan dan yirtarim belli umuduyla diğer sorulara bakiyorsun ama onlarda calismadigin yerde. İşte o anda sacmalayama başlayıp birşeyler karaliyorsun. Kağıdı verip cikiyosun ve o dakikadan sonra kendi kendine diyorsun ki '''ben nereye geldim be arkadaş'''

( %100 yaşanmış bir hikayedir )

Kaç aldın hocam merak ettim

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin ilk vizesiydi hocam bu. 05 almıştım ki su an iyiki almisim diyorum. Bu sınav kendime getirdi beni. Su an bolum 1.siyim.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi yaşadım ve sonuç 0.5

• Üniversiteye göre değişir. Kurul sayısına göre özellikle. Bizde 4 kurul var. Yani o çalışmayla kesin demeyeyim ama muhtemelen kalırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.