Şimdi Ara

Üniversite yarıyıl not ortalamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,33 düşüyor.Üniversitemiz vize %40-final %60 şeklinde. 60-CC Direk geçiyor 50-59 arası sorumlu geçiyor eğer ortalama 1.8 'i geçerse. Peki Bu 1,8 olayı ilk yarıyıl için mi yoksa ilk yarıyıl + ikinci yarıyıl= ortalama şeklinde mi ?

Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
  • takip,bu bilgiler banada lazım.
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • Üniversitede sınıfta kalma yok arkadaşım , bilen bir adam aranıyor....

Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek tek dönem dönem hesaplanıyor her dönem birbirinden bağımsızdır evet sınıfta kalma diye bir şey mantıken yoktur dersten kalma vardır ve ya dönemden kalırsınız ilk dönem geçtiniz ikinci dönem kaldıysanız bir sonraki sene ilk dönemi üstten ikinci dönemi alttan alırsınız döneminiz uzar. . .

ek olarak her okulda var mı bu sistem bilmiyorum ama ortalamanız 1,8 in altında olup kalsanız bile kaldığınız dersler dahil 15 krediyi tamamlayana kadar üstten ders alabilirsiniz. . .

mesela 1.dönemden yani güz döneminden baya bir dersten kalırsak, komple dönemden kalmış mı olacağız?

yoksa normal hiç bir şey olmamış gibi 2.dönem derslerine devam edip kalan dersleri üstüne ek olarak mı alacağız?

Orijinalden alıntı: foz54

birkaç dersten ff alıp büte kalanlar için çok önemli bir konu

mesela 1.dönemden yani güz döneminden baya bir dersten kalırsak, komple dönemden kalmış mı olacağız?

yoksa normal hiç bir şey olmamış gibi 2.dönem derslerine devam edip kalan dersleri üstüne ek olarak mı alacağız?

ikinci dönem almanız gereken dersleri alacaksınız seneye 1. dönem kaldığınız dersleri alacaksınız 1 dönem açılan dersler ikinci dönem açılmaz. dersiniz ff olursa o dersten her türlü kalırsınız ff=0 dır. eğer dd ve ya dc olursa ortalamanız 2,0 ın üzerindeyse dc ve dd derslerini geçmiş sayılırsınız 2,0 in altında olursa o derslerden de kalırsınız ortalamanız 1,8 in altında ise üstten ders alamazsınız yani kalırsınız 1,8 in üzerindeyse üstten ders alabilirsiniz geçersiniz. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 8 Ocak 2013; 16:49:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.