Şimdi Ara

üniversite tercihleriyle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ösymden tercihimi yaptim fakat simdi iptal edip değiştirmek istiyorum sitede iptal diye birşey yok son gün 14 temmuz. arayıp falan iptal edilebiliyor mu bir yolu var mıdır bunun bilen cevaplayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: cavalry123

arkadaslar ben ösymden tercihimi yaptim fakat simdi iptal edip değiştirmek istiyorum sitede iptal diye birşey yok son gün 14 temmuz. arayıp falan iptal edilebiliyor mu bir yolu var mıdır bunun bilen cevaplayabilir mi

Arkadaşım siteye girip nasıl yaptıysan tekrar sileceksin kaydedeceksen olacak biitecek ne ÖSYM yi araması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar ben ösymden tercihimi yaptim fakat simdi iptal edip değiştirmek istiyorum sitede iptal diye birşey yok son gün 14 temmuz. arayıp falan iptal edilebiliyor mu bir yolu var mıdır bunun bilen cevaplayabilir mi

Tercihleri yaptığın yerde dilediğince değişiklik yapabilirsin. İptal seçeneğini boşuna arama.

Konuda yanlış yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gün 16 temmuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

quote:

Tercihleri yaptığın yerde dilediğince değişiklik yapabilirsin. İptal seçeneğini boşuna arama.

Konuda yanlış yerde.

ben tercihleri yaptim ve onayladim gönderdim yani. ama bi kac saat sonra fikrim değişti ve şuan başka şehire gitmek istiyorum nasil olacak o
  • tercih bilgilerini güncelle deyip halloluyormuş hallettim sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol ile ilgili meslek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.