Şimdi Ara

Sıralamalarla ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela ben sallıyorum 150 bine girdim. Bir bölümün 2023 taban başarı sırası 145 bin ve bu bölüm 145 binde kalacak 2024 te. Sallıyorum tabi,misal. Şimdi bu üniversitenin kontenjanı 70 kişi. 145 binden daha iyi sıralamaya sahip 69 kişi buraya girdi. 1 tane boş kontenjan kaldı. 145 binin üzerinde de yani atıyorum 146k,150k falan birisi var. Ösym o kontenjana bu kişiyi koyar mı? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa başarı sıran yetmiyorsa,ucundan dahi olsa,oraya giremez misin?

• Taban 145.000 ise 145.001 bile yerlesemez o bölüme adı ustende taban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

peki şey olsa,mesela 93 binle alıyor bir bölüm.Benim sıralamam 95 bin. O bölümün de diyelim ki bu sene düşme ihtimali var,yani sıralamasının. Yazmak mantıksız değil di mi ? Gelebilir yani

• fierpell kullanıcısına yanıt

Tabi ki değil kral siralaman 90 binse 60 binden yazmaya basla 120 bine kadar git

sıralamam 154 bin :') ve ben 90 binden başladım o biraz saçma olmuş di mi :') paso pcleri doldurdum son 3-4 yere de yani 20-24. tercihlere de 220 binlik 170 binlik endüstri mühendisliklerini koydum hiç yoktan oralara gideyim diye

Siralaman iyi senin yerinde olsam endüstri mendustri yazacagima hemşirelik yazar keyfime bakardım kpss girip atandım mi isin tamam endüstri mühendisliği kaynıyor her yer hemşirelik yaz

evet ama devlette sabit gelirle takılmak da istemiyorum ki :'( hem hemşirelik bana göre değil pek o nedenle onu eledim ben :( hem kpss işi de var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierpell -- 24 Temmuz 2024; 22:37:16 >
  • Bu ilk sorun için 146k daki kişi yerleşir hiç bir mahsuru yok

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

aaa diğer arkadaş öyle demedi şimdi arada kaldım ben

Diğer arkadaş bir şey bilmiyorum ben bu konularda tecrübeli biriyim elime şu dokemez diğer arkadas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.