Şimdi Ara

Kudüs'deki havada duran taşı araştırdım sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
30.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmi Hacer-i Muallak Taşı.Bazı müslümanlar bu taşın gerçekten havada durduğunu söyledi.Fizik kurallarına göre böyle bir şey imkansız dedim.İnternette araştırdım ve sonuç

Bu taş buradaki taş oluyor

Kudüs'deki havada duran taşı araştırdım sonuç

• Yapay Zekanın Yanıtı

Havadaki Taşın Gizemi: Kudüs'teki Muallak Taşı

Kudüs'ün Eski Şehrinde gizemli bir olay olan "havada duran taş" veya "Muallak Taşı" yüzyıllardır insanların ilgisini çekmektedir. Kubbet-üs Sahra'nın güneyinde bulunan bu taş, yerden birkaç santim yukarıda havada süzülüyormuş gibi görünür.

Muallak Taşı Nasıl Havada Duruyor?

Muallak Taşı'nın nasıl havada durduğu konusunda çeşitli teoriler vardır. Bazıları bunun manyetik bir alanın sonucu olduğuna inanırken, diğerleri bunun bir optik yanılsama olduğunu düşünmektedir. Bir başka teori ise taşın özel bir cihazla havada tutulduğunu öne sürer. Ancak bu teorilerin hiçbiri bilimsel olarak kanıtlanmamıştır.

Muallak Taşı Gerçekten Havada mı Duruyor?

Taşın gerçekten havada durup durmadığı konusunda da bir fikir birliği yoktur. Bazıları taşı yakından incelediklerinde yerle temas ettiğini iddia ederken, diğerleri herhangi bir destek göremediklerini ifade etmektedir. Taşın havada süzüldüğü iddia edilen videolar ve fotoğraflar tartışmalara yol açmıştır.

Mekke'deki Asılı Duran Taş

"Havadaki Taş" olarak bilinen başka bir taş da Mekke'deki Kâbe'de bulunmaktadır. Bu taşın, İslam peygamberi Hz. Muhammed tarafından yerleştirildiğine ve havada asılı durduğuna inanılmaktadır. Muallak Taşı ile benzer şekilde, Mekke'deki taşın nasıl havada kaldığı da bir gizemdir.

Sonuç

Kudüs'teki Muallak Taşı ve Mekke'deki asılı duran taş, yüzyıllardır insanları büyüleyen gizemli olgular olmaya devam etmektedir. Taşların nasıl havada kaldığı konusunda çeşitli teoriler öne sürülse de, gerçek hala bilinmemektedir. Bu gizemli olaylar, insan hayal gücünün gücüne ve doğanın hala keşfedilmeyi bekleyen sırlarına tanıklık etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sonuç ne yazıver internet yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske videoyada biseylee ayarlasaymislar

• quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Sonuç ne yazıver internet yok

Yani Fotoshop.

• Kudüs'deki havada duran taşı araştırdım sonuç
  • Başarılarının devamını dilerim

• Malum görüşlü sayfalara baktım da arada ciddi ciddi havada durduğunu savunanlar var.
  • Bu taşın boşlukta olduğunu iddia edenin aklı boşluktadır. Gerçekten bu taş 10 metre yukarda durmuş olsaydı bile boşlukta durmuyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğin taşın o olduğundan emin misin?

1.si o taş bu taş değil.
    2.si ise hacer-i muallak havada duran taş anlamındadır.
    araştırdığını söyleyip abuk subuk şeylere bakmak :D
  • O senin dedigin tasta havada durmuyo arartirirsan gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoomBookTR

bahsettiğin taşın o olduğundan emin misin?

1.si o taş bu taş değil.
    2.si ise hacer-i muallak havada duran taş anlamındadır.
    araştırdığını söyleyip abuk subuk şeylere bakmak :D
    Yani havada durduğunu iddia ettiğin taş dünyada mevcut öyle mi?
  • Uçan adam sabrinin taşı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.