< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 25 Ocak 2023; 18:59:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Üniversite okumamak en büyük hatam.
-
-
üniversite okusaydın 2 defa pişman olurdun. çünkü mezun olunca yine asgari ücretle çalışacaksın ve bir sürü de kredi borcun olacaktı.
okul okumaktansa bir konuda ustalık belgesi alman daha iyi olur.
mesela bir exklavatör kullanım belgesi alsan yurt dışındada iş bulabilirsin. veya başka bir iş makinası da olabilir.
-
Dil varsa en iyi çözüm yurt dışı.
-
İş makinesi alanında kesin iş bulunabilir mi ? Bu konuda emin misin ?
Yağcılıkla başlaması ve yaşı genç olması lazım bu konuda.
-
Bence de. 6-7 yıldır savaşıyorum gitmek için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok mantıklı hocam, araştırmalara başladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ister Türkiye isterse yurtdışında kesinlikle işsiz kalmayacağınız hatta kendi dükkanınızı bile açabileceğiniz mesleği yazıyorum.
Elektrikli araçlar bakım ve tamir ustası.
şimdi klasik içten yanmalı motor ustaları elektrikli aracın elektronik devrelerindeki sorundan anlamaz. yani onlar klasik benzinli otomobilin motorunu iyi bilirler ama şimdi iş değişiyor. araç motoru elektrikli,batarya işin içine giriyor. sensörler ve çipler işin içine giriyor. yani artık elektronikten anlayanlar daha çok para kazanacaklardır.
-
Avrupada üniversite okuma durumunun araştır. Hem çalışırsın hem okursun. 28 yaş üniye başlamak için geç değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X