Şimdi Ara

Üniversite okumamak en büyük hatam.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağı yukarı 8-9 yıldır çeşitli tekstil, kahve zinciri ve optik sektöründe kısaca mağazacılık sektöründe çalışıyorum. Ne uzalıyorsun ne kısalıyorsun şehir bide istanbul olmayınca , masabaşı merkez ofis (hafta da 2’gün izinliler) e geçme şansı da yok.

Bekar ve aile evinde olunca masrafım da yok fakat mutlu değilim. Böyle bir hayat yaşamak istemiyorum. Çok düzenli bir hayatım var yıllardır bir sistemin içindeyim ama düzenli olmak, beni artık yormaya başladı.

Yaş 28 oldu, bu böyle sürmez, bir şeyler yapmak istiyorum fakat fırsat yaratamıyorum.

Konunun üniversite ile alakası şu paraya kıyıp ( bankaları patlatıp) yurtdışına dil okuluna gidebilirdim çünkü her gün mesaj atıyorlar para verelim diye.

Artık kabuğumdan çıkmak istiyorum fakat yolu yok. Asgari ücrete herkes tamah etmiş durumda.

Edit : şuan da net karar aldım ingilizceyi en üste çıkarmak için sezonluk arayışı işine girdim. İşimden istifa edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 25 Ocak 2023; 18:59:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• üniversite okusaydın 2 defa pişman olurdun. çünkü mezun olunca yine asgari ücretle çalışacaksın ve bir sürü de kredi borcun olacaktı.

okul okumaktansa bir konuda ustalık belgesi alman daha iyi olur.

mesela bir exklavatör kullanım belgesi alsan yurt dışındada iş bulabilirsin. veya başka bir iş makinası da olabilir.

• Dil varsa en iyi çözüm yurt dışı.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

İş makinesi alanında kesin iş bulunabilir mi ? Bu konuda emin misin ?

Yağcılıkla başlaması ve yaşı genç olması lazım bu konuda.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Bence de. 6-7 yıldır savaşıyorum gitmek için

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı hocam, araştırmalara başladım.

• ister Türkiye isterse yurtdışında kesinlikle işsiz kalmayacağınız hatta kendi dükkanınızı bile açabileceğiniz mesleği yazıyorum.

Elektrikli araçlar bakım ve tamir ustası.

şimdi klasik içten yanmalı motor ustaları elektrikli aracın elektronik devrelerindeki sorundan anlamaz. yani onlar klasik benzinli otomobilin motorunu iyi bilirler ama şimdi iş değişiyor. araç motoru elektrikli,batarya işin içine giriyor. sensörler ve çipler işin içine giriyor. yani artık elektronikten anlayanlar daha çok para kazanacaklardır.

• Avrupada üniversite okuma durumunun araştır. Hem çalışırsın hem okursun. 28 yaş üniye başlamak için geç değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.