Şimdi Ara

universite mi okumak , yoksa genc yasta iyi bi is mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
4
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler , size gelecekle ilgili okulla ilgili bi kaç şey anlatmak istiyorum , lise hayatımı , üniversiteye başlamayı , v e iş hayatını benim yaptığım hataları yapmamanız için biraz içimi dökmek istiyorum

okumak mı ? yoksa erken yaşta meslek sahibi olmak mı
    22 yaşında iyi bi maaşla işe başlamanın avantajları dez avantajları teker teker anlatmak istiyorum

Öncelikle liseden başlamak istiyorum çok başarılı bi çocuk değildim ben , ilk okul bitti gittik bi meslek lisesine yazıldık , genciz birini sevmişiz o yaşlarda tabi benden 1 yaş küçük ben eski okuluma yakın bi yerde liseye başlamışım , hep derlerdi ilk okulu çok özlersiniz lan derdim ne özliycem ilk senelerde pek bi özlem yoktu açıkcası lise hayatımda öyle ilk okul gibi , ortalama öğrenci olarak devam ediyor .
    İlk senem bitti tabi bölüm seçicez , elektrik eloktronik seçtirdi babam , lan diyordum ben napcam bu okulda bu kadar erkek , tabi başladık ilk gün okula gidiyorum okulun orda durakta bi baktım , aşık oldugum kız oda lise 1e geçmiş başka bi lise ama bizim okulun oradaki duraktan biniyor her sabah , o gün okulumu çok sevmiştim gerçi okulu mu yoksa okula gidilen yolu mu orası ayrı bi terane Baktım okumaya gönlüm yok , dedim baba ben boksa başlamak istiyorum , la yürü git dedi sonra ağla zırla başladık tabi gidiyoruz o zamanlar kiloluyduk , spor yaptıkça kilo veriyoruz şekle giriyoruz , bu şekilde yuvarlana yuvarlana geçti lise hayatım , boks hep ağırlığım oldu , önce lisanslı sporcu olduk , uğraştık çabaladık annemin içi gidiyor , karpuz taşımıyoruz orda dudağım patlak geliyorum bi gün , bi gün gözüm şiş babam hep kızdı git oku mühendis ol , dinlemedik var bizdede eşşeklik , ama başarılı oldum bölge şampiyonası felan derken biraz bişiler başardık hocamızda arkamızda durdu , oda görüyor okumakta gönlümüz yok , yaşım tutmaya başlayınca antrenörlük belgesi için sınavlara giriyorum , seminerler felan , 19 20 yaşımızda bişiler başardık , hocamda sagolsun hep arkamda durdu , milli sporcu olduk tabi okul bitti , ygs girecez hadi ygs tamamda lysde ne yapcam ben , meslek lisesi okudum mat 2 neymiş biyoloji neymiş görmedik ki 1 sene boş gezdik ha bu arada kız olaylarına çok girmek istemedim ama aşık oldugum kızla sevgili olduk lise sona kadar beraberdik ben liseyi bitirdim o başkasını buldu ayrıldık , konusu forumda var , neyse konuyu dağıtmayalım , babam dedi dershaneye gideceksin ya okuycan ya gelicen dükkanda yanımda çalıscan tabi ben dükkanı duyunca üç buçuk attım , yazıldık bi dershaneye

edit 2
    Ben tabi kızdan ayrılınca hergün içiyorum geziyorum tozuyorum , e aileden maddi durumda iyi para sıkıntımızda pek olmayınca , o bar bu bar geziyorum hep , açıkcası dershaneyede abim , git hayatını yaşa dediği için gittim dershanenin ilk günü sınıf belirlemek için sınava girdik , geç gittim sınava 5 10 dk geç kaldım , tek boş yer var , oturdum birinin yanına tabi hiç bakmıyorum yanımdakine kafayı bi çevirdim , kız çok güzel neyse dedik döndük önümüze yaptık sınavı , 6 sınıftan 2. sınıfa girmişiz ertesi gün gittim ders programını aldıktan sonra dersimiz var herkes ilk defa görcek birbirini lan dün yanına oturdugum kızla aynı sınıftayıaz , yalan yok kız ilk günden bi farklı geldi bana , neyse derse girdik baktım öğrencilik güzel , tabi meslek lisesinden sonra ilk defa kız var sınıfımızda ilk başta dersler iyi geliyor ama baktım konular çoğaldıkça , bunaldım o gün dedim benim iş hayatına atılmam lazım

edit3
    Baktım böyle olmayacak ,böyle spora devam ediyorum , dershane ortamı çok güzel çok iyi arkadaşlıklar edindim , sınıfta adım bay sporcu felan oldu herkesle iyiyim ama bu ilgimi çeken kız benle hiç ilgilenmiyor o kaçtıkça ben peşinden gidiyorum, kendime engel olamıyorum arkadaş , zaman geçti kız yanlış bişiler yaptı sebepsiz yere o an o gün bağlantıyı kestim ben onunla , sınıfta yada bi yerde o ortamda bulunsa bile yokmuş gibi yapıyorum onu görmezden geliyorum , ama bu seferde ben kaçtıkça o bana gelmeye başladı bi gün beraber evlerine kadar yürüdük bende kendime yenik düştüm yalan yok diyorum bu olayın sonu ne olacak , anlaşıyoruz konusuyorum felan , bi gün 8 kişi hadi kızılaya gidelim dedik , içlerinde bu kızda var benimde , dershaneden tanıstıgım öz kardeşim gibi olan arkadaşım var gittik beraber 4 kız 4 erkek vardık sanırım , dediler gidelim bi bara içelim içtik eğlendik tabi benim kız sarhoş oldu, mecbur eşşek gibi evine kadar bıraktık kızı akşamına günlerimiz hep eğlenceyle geçiyor geziyoruz tozuyoruz , dersleri sallayan yok , ygs zamanı geldi çattı girdik sınava , sonuçlar açıklandı sınıfta barajı geçemeyen tek kişi bu kız ama bırakmadı dershaneyi devam ettik , gün geçtikçe diyorum kendime keşke düz lise okusaydım , meslek lisesinde hiç arkadaş edinemedim , sene sonunda ben bu insanlardan nası kopcam felan diyorum, hepimiz öyle düşünüyorduk ve hiç bişey umdugumuz gibi olmadı

edit 4
    Lys zamanı geldi girdik sınava yaptık biraz bişiler , bundan sonra sadece kendimi anlatacağım , sonuçlar açıklandı puan idare eder bide milli sporcuyuz , gireriz bi ünide besyoya diyorum kendime , ama eniştemde diyor bırak şu besyoyu felan , kendisi sonu sanla biten fabrikaların birinde yetkili olarak çalışıyor , beynimi yıkıyor seni , ilk başta aracı bi şirkete sokuyum ordan referasns olarak kendi iş yerime aldırıyım felan diyor , yalan yok gözüme güzel geldi kandırdı beni , ama ben tercihimide yapmışım kardeşim , gazi besyoyu tutturmuşum , ama başladık işe , 3 4 ay aracı şirkette çalıştık geçtik sonu sanla biten fabrikaların birine , 22 yaşındasın kardeşim , başladık iş yerine güzel bi maaşla başlamışsın , diyosun oh kurtardık paçayı , yalan yok kurtardım 1 seneyi geçti orada çalışmaya başlayalı bi devlet memurundan yüksek maaşla çalışıyorum ilk başlarda güzel geliyordu , 6. ayımda çektim krediyi arabamı aldım , cebinde paranla geziyorsun iyi oluyor ama , şimdi yeni yeni anlıyorum o arkadaş ortamını üniversite ortamını gördükçe imreniyorum , üni okuyan arkadaşlarımda bana imreniyor ama , keşke şimdi maddi olarak bi şeyim olmasa arabam olmasa , dershaneye başladığım senesine geri dönebilsem diyorum

benim düşüncem aileden maddi imkanınız varsa okuyun kardeşim üniversite 18 25 yaş aranızda yıllarınızı , güzel geçirin , iş oldukça sorumluluk artıyor yük biniyor sırtınıza
    bi kere iş hayatına girince şimdi bırakamıyorumda bu imkanları , iş mi okul mu inanın ikilemdeyim

edit 5 ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ilk okul yıllarına dönmek için herşeyi verirdim

edit 6 kasım ayındada , sıkıntıdan kpss dershanesine yazıldım akşamları kafa dağıtmaya gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 5 Eylül 2016; 0:57:34 >

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Rez

konuya rabet olursa uzun uzun anlatmak istiyorum
  • Üniversite tabiki. Arkadaş ortamı ile öyle güzeldir ki üniversite :)

edit: daha birsürü sebebi var ancak tabletteyim yazamıyorum, bilgisayara geçince yazayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cepernos -- 28 Eylül 2015; 15:14:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

quote:

Rez

Rabet değil de rağbet olursa anlatır mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Anlat dinleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Anlat dinleyelim

anlatıyorum dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar iyi günler , size gelecekle ilgili okulla ilgili bi kaç şey anlatmak istiyorum , lise hayatımı , üniversiteye başlamayı , v e iş hayatını benim yaptığım hataları yapmamanız için biraz içimi dökmek istiyorum

22 yaşında iyi bi maaşla işe başlamanın avantajları dez avantajları teker teker anlatmak istiyorum

Öncelikle liseden başlamak istiyorum çok başarılı bi çocuk değildim ben , ilk okul bitti gittik bi meslek lisesine yazıldık , genciz birini sevmişiz o yaşlarda tabi benden 1 yaş küçük ben eski okuluma yakın bi yerde liseye başlamışım , hep derlerdi ilk okulu çok özlersiniz lan derdim ne özliycem ilk senelerde pek bi özlem yoktu açıkcası lise hayatımda öyle ilk okul gibi , ortalama öğrenci olarak devam ediyor .
    İlk senem bitti tabi bölüm seçicez , elektrik eloktronik seçtirdi babam , lan diyordum ben napcam bu okulda bu kadar erkek , tabi başladık ilk gün okula gidiyorum okulun orda durakta bi baktım , aşık oldugum kız oda lise 1e geçmiş başka bi lise ama bizim okulun oradaki duraktan biniyor her sabah , o gün okulumu çok sevmiştim gerçi okulu mu yoksa okula gidilen yolu mu orası ayrı bi terane Baktım okumaya gönlüm yok , dedim baba ben boksa başlamak istiyorum , la yürü git dedi sonra ağla zırla başladık tabi gidiyoruz o zamanlar kiloluyduk , spor yaptıkça kilo veriyoruz şekle giriyoruz , bu şekilde yuvarlana yuvarlana geçti lise hayatım , boks hep ağırlığım oldu , önce lisanslı sporcu olduk , uğraştık çabaladık annemin içi gidiyor , karpuz taşımıyoruz orda dudağım patlak geliyorum bi gün , bi gün gözüm şiş babam hep kızdı git oku mühendis ol , dinlemedik var bizdede eşşeklik , ama başarılı oldum bölge şampiyonası felan derken biraz bişiler başardık hocamızda arkamızda durdu , oda görüyor okumakta gönlümüz yok , yaşım tutmaya başlayınca antrenörlük belgesi için sınavlara giriyorum , seminerler felan , 19 20 yaşımızda bişiler başardık , hocamda sagolsun hep arkamda durdu , milli sporcu olduk tabi okul bitti , ygs girecez hadi ygs tamamda lysde ne yapcam ben , meslek lisesi okudum mat 2 neymiş biyoloji neymiş görmedik ki 1 sene boş gezdik ha bu arada kız olaylarına çok girmek istemedim ama aşık oldugum kızla sevgili olduk lise sona kadar beraberdik ben liseyi bitirdim o başkasını buldu ayrıldık , konusu forumda var , neyse konuyu dağıtmayalım , babam dedi dershaneye gideceksin ya okuycan ya gelicen dükkanda yanımda çalıscan tabi ben dükkanı duyunca üç buçuk attım , yazıldık bi dershaneye

Karı kız olaylarından hevesini aldıysan, kendini geliştirebileceğin yönde bir iş bul. Babanın dükkanı ne iş yapar bilmem yerinde sayma. Ama "yok ben hem yılda üniversiteye bilmem kaç milyar harç parası verip, cebimdeki harçlığı da kızlarla yiyerek ve babama okuyo gözükerek devam edicem" diyosan. Seçim senin

• REZarvuar köpekleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

arkadaşlar iyi günler , size gelecekle ilgili okulla ilgili bi kaç şey anlatmak istiyorum , lise hayatımı , üniversiteye başlamayı , v e iş hayatını benim yaptığım hataları yapmamanız için biraz içimi dökmek istiyorum

Karı kız olaylarından hevesini aldıysan, kendini geliştirebileceğin yönde bir iş bul. Babanın dükkanı ne iş yapar bilmem yerinde sayma. Ama "yok ben hem yılda üniversiteye bilmem kaç milyar harç parası verip, cebimdeki harçlığı da kızlarla yiyerek ve babama okuyo gözükerek devam edicem" diyosan. Seçim senin

dostum hikayenin sonunu dinle ben zaten çalışıyorum şuan

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Umarim onune kiz ciktikca asik olup sevgili olduk diye diye gitmez

• Benim babamdan bana biraz is yapacak para kalsa okumazdim..
    Yani okumazdim dedigim isletme falan okurdum...
    Okuyarak para kazanacagini zannetmek hayaldir sadece, bunu tip fakultesinde okuyan bi kardesiniz olarak yaziyorum

• Kafan basıyorsa konuları biriktirmeden çalış ortalama bir yeri rahatlıkla tutturursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha is hayatina bile giris yapmadan ogut vermissin

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Benim babamdan bana biraz is yapacak para kalsa okumazdim..
    Yani okumazdim dedigim isletme falan okurdum...
    Okuyarak para kazanacagini zannetmek hayaldir sadece, bunu tip fakultesinde okuyan bi kardesiniz olarak yaziyorum

hocam maddi gelirimiz iyi allaha şükür şuan kendimde iyi bi maaşla çalışıyorum fakat üniversiteyi doya doya yaşayanlara imreniyorum

@YalamaYapanCivata

dostum başladım iş hayatına yazdım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 28 Eylül 2015; 16:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Umarim onune kiz ciktikca asik olup sevgili olduk diye diye gitmez

gitmez hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Anlat dinleyelim

anlatıyorum dostum

favladım okuyacam bro teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

quote:

quote:

Rez

Rabet değil de rağbet olursa anlatır mısın?

anlatırım
  • OKUMADIM+BLOK
  • ADAMIN HAYATI TORPİL TORPİLLE İŞ BULMUŞ AİLESİ FAKİR OLSAYDI GÖRÜRDÜM BEN SENİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.