Şimdi Ara

universite mi okumak , yoksa genc yasta iyi bi is mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okumadım ama iş diyorum, daha doğrusu meslek. sonuçta üniversite de iş bulmak için okunuyor
  • Valla bunaldım ben artık işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne adamsın ya, üniversitenin o leş ortamında ne var özenilecek anlamadım. Hayır para var iş var sosyalleşme yoksa çevre yoksa sorun başka bişeylerde. Tabi maddi zorluk olmayacaksa ister git üni oku ister uyuşturucu muptelası ol, zengin adam sorgulanmaz. Bide besyo diyor, arka sırada yozgatlılarla tablette seks hikayesi okursun artık. Ünilerin çoğu liseden bozma öğrencilerde aynı leşlikte boşver, sosyal hayat hobi vs gibi arayışlarlarını başya yerde ara. Tabi sende boşbeleş kekoysan git tabi üni ye aradıgın ortamı bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Ne adamsın ya, üniversitenin o leş ortamında ne var özenilecek anlamadım. Hayır para var iş var sosyalleşme yoksa çevre yoksa sorun başka bişeylerde. Tabi maddi zorluk olmayacaksa ister git üni oku ister uyuşturucu muptelası ol, zengin adam sorgulanmaz. Bide besyo diyor, arka sırada yozgatlılarla tablette seks hikayesi okursun artık. Ünilerin çoğu liseden bozma öğrencilerde aynı leşlikte boşver, sosyal hayat hobi vs gibi arayışlarlarını başya yerde ara. Tabi sende boşbeleş kekoysan git tabi üni ye aradıgın ortamı bulursun

Üniversite okumayacağım hocam, iş yeri istifa etmeme müsade etmedi

• Bizde bi yolumuzu bulsak iyi olacak da hayırlısı. Allah daha güzellerini versin hocam sizlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    2 yıl geçmiş hayat nasıldı neler değişti

• durumun ve daha da önemlisi istegin varsa oku, yoksa bi meslek üzerine kedini geliştir. ben ikisinin de arasinda kaldım diyebilirim.

• Bütün şu konunun özeti senin ortam bulamaman. Senin gibi şanslı olamayanlar var. Zaten paran varsa ortamı illa yaparsın
  • Ulen boksör olup milli sporcu olmuşsun neden okuyup iş sahibi olmaz ister ki bi insan profesyonel olup bi kulübün oldu mu senden iyisi yok şu iş ve okul mevzuna sporu bırakan ve kopartılanlardan hiç haz etmiyorum kusura bakma ülkemizde sporcu yetişmemesinin temel unsurlarından biri.

Keşke profesyonel bi boksör olarak hayatına devam etmeni isterdim.

Anladığım kadar şuan maddi durumun iyi ama çevren yok yanında birileri yok sana tavsiyem yalnızlık iyi değildir elbet birileri olmalı yanında ama emin 5 kişi 10 kişi olmasın nerde çokluk orda b.kluk olur ortama girmeye çalışma ortamı ayağına getir bunca zaman takıldığın çok samimi olduğun bi kankan falan vardır takıl onla bekar yatağı 1 sene kendine gelirsin.

Konu 2 senelikmiş yeni mesajını görünce cevap yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 28 Kasım 2017; 11:56:49 >

• İş tabi anasını satayım üniversite bomboş biryer nerden bulaştım buraya anlamıyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Ulen boksör olup milli sporcu olmuşsun neden okuyup iş sahibi olmaz ister ki bi insan profesyonel olup bi kulübün oldu mu senden iyisi yok şu iş ve okul mevzuna sporu bırakan ve kopartılanlardan hiç haz etmiyorum kusura bakma ülkemizde sporcu yetişmemesinin temel unsurlarından biri.

Keşke profesyonel bi boksör olarak hayatına devam etmeni isterdim.

Anladığım kadar şuan maddi durumun iyi ama çevren yok yanında birileri yok sana tavsiyem yalnızlık iyi değildir elbet birileri olmalı yanında ama emin 5 kişi 10 kişi olmasın nerde çokluk orda b.kluk olur ortama girmeye çalışma ortamı ayağına getir bunca zaman takıldığın çok samimi olduğun bi kankan falan vardır takıl onla bekar yatağı 1 sene kendine gelirsin.

Konu 2 senelikmiş yeni mesajını görünce cevap yazayım dedim.

hocam çevremde var arkadaşlarımda var , alkol dışında bi kötü alışkanlığımda yok , her türlü mekana girip çıktım .
    beni bunaltan sadece iş yükünden bıktım sıkıldım bunalıyorum,haftada 4 gece dışardayım yaşıtlarım geziyor tozuyor sabah uyandığı zaman bi yük yok üstünde ama ben, gece 5 tede girsem eve 8 de ofiste olmak zorundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

2 yıl geçmiş hayat nasıldı neler değişti

öyle bi değişim yok iş yerindeki pozisyonum değişti , daha iyi bi konuma geldim, ama sorumluluklarım arttı , 2 sene önce ye göre 1.5 katı maaş alıyorum ,30 bin lik arabam vardı aldımda şimdi 130 binlik arabam var, maddi yönden herşey dahada iyi oldu ancak iş yükü arttı diyelim.
  • insanlar her ne kadar işe yaramasada iş bulmak için universite okurken senin zaten işin var
    biraz sosyalleş yeter
  • Hayata normal insanlardan 1 0 önde başlamışsın zaten. Senin gibi torpili olmayan insanlar için o yıllar maalesef okadar güzel geçmiyor. En önemlisi okula ortam için değil geleceğini hazırlamak için gidiyor çoğu insan. Sosyal çevre okulla tabiki gelişiyor fakat okulların ana amacı insanların sosyalleşmesi değil, eğitim görmesidir. Senin gibi spor yapmak isteyipte sırf bu çalışma yükünden dolayı "ulan mesleğimi elime alayımda öyle yaparız bir şeyler" diyen çok insan gördüm ben. Aşık oldum aşık olduğum kızlaa puba gittik içtik abee demişsin. Hayat çoğu insan için bu kadar güzel değil hocam. Öyle sınav senesi gezme tozma nereye? Hele bi gez toz o sınav insanın içinden girip çıkıyor. Sen ancak senin durumunda olan insanlara tavsiye verebilirsin. Böyle bir yerde torpili olmayan kardeşlerimin gelecek için tek şartı okumak. Acı ama gerçek eşşek gibi çalışacaksınız. Yoksa 1400 liraya talim eder (onuda bulabilirseniz) ekmek paranızı zor ödersiniz.

• Genç olmak bunu gerektiriyor bende 2-3 de eve girip sabah 7.30 da kalktığımı bilirim hatta arkadaşın evinde kalıp sabah işe gittiğimi daha iyi bilirim.

Haftanın 4 gecesi diyorsun yeter kardeşim daha ne istiyorsun her gün takılırsan bokunu çıkartırsın ayrıca çalışıp kendi paranı kendi istediğin şekil yedin mi senden iyisi yok.

Misal bende çalışırken takıyordum ediyordum işten çıkardılar anlaşamadık bak çalışmıyorum param yok ve dışarı çıkamıyorum ha bi gün dedim sabah öğlen gezip işe gitmemek ne güzelmiş ama para vardı şimdi yok çalışıp param olup takılmayı tercih ederim yoksa para olmadan dışarda olsam nolcak bir şeyleri alamadan yaşayamadan boş yani adım atmak bile parayla düzenli bi geliriniz olmalı.

İşte boksu bırakmayacaktın sende sistemin bi kölesisin artık.

Yıllık iznin varsa kullan rahatlarsın 2 hafta işçi olduğun vakit böyle oluyor kendi iş yerini açarsan raharlarsın anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

insanlar her ne kadar işe yaramasada iş bulmak için universite okurken senin zaten işin var
    biraz sosyalleş yeter

eve girmiyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Genç olmak bunu gerektiriyor bende 2-3 de eve girip sabah 7.30 da kalktığımı bilirim hatta arkadaşın evinde kalıp sabah işe gittiğimi daha iyi bilirim.

Haftanın 4 gecesi diyorsun yeter kardeşim daha ne istiyorsun her gün takılırsan bokunu çıkartırsın ayrıca çalışıp kendi paranı kendi istediğin şekil yedin mi senden iyisi yok.

Misal bende çalışırken takıyordum ediyordum işten çıkardılar anlaşamadık bak çalışmıyorum param yok ve dışarı çıkamıyorum ha bi gün dedim sabah öğlen gezip işe gitmemek ne güzelmiş ama para vardı şimdi yok çalışıp param olup takılmayı tercih ederim yoksa para olmadan dışarda olsam nolcak bir şeyleri alamadan yaşayamadan boş yani adım atmak bile parayla düzenli bi geliriniz olmalı.

İşte boksu bırakmayacaktın sende sistemin bi kölesisin artık.

Yıllık iznin varsa kullan rahatlarsın 2 hafta işçi olduğun vakit böyle oluyor kendi iş yerini açarsan raharlarsın anca.

hocam seni niye işten çıkardılar

• İlk üniversitemi bırakıp 2. üniversiteme hazırlanan birisi olarak kesinlikle okul diyorum.
    Üniversite sadece bir okul değil, hayata bakış açınızı da değiştiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Hayata normal insanlardan 1 0 önde başlamışsın zaten. Senin gibi torpili olmayan insanlar için o yıllar maalesef okadar güzel geçmiyor. En önemlisi okula ortam için değil geleceğini hazırlamak için gidiyor çoğu insan. Sosyal çevre okulla tabiki gelişiyor fakat okulların ana amacı insanların sosyalleşmesi değil, eğitim görmesidir. Senin gibi spor yapmak isteyipte sırf bu çalışma yükünden dolayı "ulan mesleğimi elime alayımda öyle yaparız bir şeyler" diyen çok insan gördüm ben. Aşık oldum aşık olduğum kızlaa puba gittik içtik abee demişsin. Hayat çoğu insan için bu kadar güzel değil hocam. Öyle sınav senesi gezme tozma nereye? Hele bi gez toz o sınav insanın içinden girip çıkıyor. Sen ancak senin durumunda olan insanlara tavsiye verebilirsin. Böyle bir yerde torpili olmayan kardeşlerimin gelecek için tek şartı okumak. Acı ama gerçek eşşek gibi çalışacaksınız. Yoksa 1400 liraya talim eder (onuda bulabilirseniz) ekmek paranızı zor ödersiniz.

Bu arada o kız evlendi

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin her şey gönlünüzce olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.