Şimdi Ara

Üniversite hocasının asistanından engel yedim(SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msj atmak olmamış, asistan da kezbanlık yapmış.

MIS: Management Information Systems?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci arkadaşlar hocanız size numarasını kendi vermemişse hiçbir suretle ona telefon, whatsapp ile ulaşamayın çok doğal olarak hoş karşılanmazsınız. Zaten bana kalırsa hocan sana bu yüzden atar yaptı. Bazı arkadaşlar da şikayet et falan demiş yok ben yanina bırakmam diyenler de var. üniversite hocalarına araştırma görevlisi olsa dahi hiçbir şey olmaz kimi nereye kime şikayet ediyorsunuz dua et bu mesajı ifşaladığını herhangi bir hocan duymasın yoksa o okulun bitmez.

• Nick konu uyumsuzluğu. Mail ile düzgün bir yazıyla istemeliydin. Kadın doğruyu söylemiş ve yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Asistan senin hocan bir kere ve hoca cebini özellikle sana vermediyse bulup mesaj atman terbiyesizliktir.

İkinci olarak böyle şeyler yüzyüze ya da maille söylenir, mesajın özel olduğunu öğrenemediniz. Ha onu da yapmadın, son cümlen zaten emreder gibi, "hoca göndermenizi söyledi gönderir misiniz". Hiç minnet falan da yok, direkt emir veriyor. İstediğin kişiye şikayet et suçlu sen çıkacaksın. Lisedeki gibi hareket etmeye aynen devam.
    "gönderir misiniz rica etsem" diyor kardeş okuma yazman tam değil galiba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asistan'ın görevi size slayt göndermek değil. Bilimsel çalışma yapmak.
  • Türkiye'de değil kibarlık, normal insan olmak bile zayıflık olarak algılanabiliyor. O yüzden kapısına tekmeyi basıp "SÖKÜL LAN SLAYTLARI" veya "YA SLAYTLAR YA CANIN KOÇUM, ANİ HAREKET YAPMA DEŞERİZ" diyecektin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Alfa erkek olmalıydın.

mesajı şöyle yazmalıydın. Sen de Decision System dersinin slaytları varmış,onları derhal bana mail olarak gönder.
    O kadar da değilde. Sizce xx slaytı varmış onu gönderir misiniz diyebilirsin gene. Ama bu direk yıkık yüzyılın eziği gibi girmiş cümleye kızında bir yerleri havalanmış. Kloapatra rahatsız olmuş havasına girdi anında. Şu kızlara tapma işini ne zaman bırakacaksınız acaba
  • Ss'i bize değil hocana göstersen daha iyi olur sanki hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de üniversitede asistanım, şöyle ki

+İnsanları mesai dışında (Cumartesi sabahı gibi?) rahatsız etmeye hakkınız yok
    +Engel atmasının sebebi şahsi telefonunun iş gibi sebeplerle meşgul edilmesi

Onun haricinde eğer asistan slaytları paylaşabilir / paylaşmayabilir, zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.
    Zaten verdiği cevaptan da anlaşılıyor.

Dersi veren hoca kimse slaytları onun paylaşması gerekir. Her boku asistana paslayacaksan hoca olarak sen neden oradasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

"gönderir misiniz rica etsem" diyor kardeş okuma yazman tam değil galiba?

Alıntıları Göster
    Evladım benim okumam yazmam var da senin anlamanda sorun var. Rica öyle olmaz, kafa dümdüz çalıştığı için anlamaman normal. Sen devam et zaten zaman içinde itile kakıla yerine oturur bir şeyler.

• Mail atmalıydın başta hata sende , sonraki hatada o asistanda öyle üslup olmaz.

Hocaya gitsen sende fırça yersin asistanda.Ama asistanda fırça yesin dersen git.
  • Asistan gayet haklı da haksız olsa bile tavrının cinsiyeti ile ne alakası var? Hiç mi gıcık erkek asistan veya öğretim görevlisine denk gelmediniz? Kadınlarla arası iyi olmayanlar nefret kusmuş burada.

Bu tür işler telefonla, WhatsApp'la değil, mail gönderilerek yapılır. Üniversite okuyacak yaşa gelip de bunu öğrenemediyseniz istediğiniz kadar kibar olun bu tavrı hakediyorsunuz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 21 Aralık 2019; 20:49:0 >
  • olum kız köpek çekiyor hala mıymıntı yapıyorsun rıhıtsız ıttıysım kısırı bıkmıyın

valla tam da hakettiğin gibi davranmış kezban
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Asistan senin hocan bir kere ve hoca cebini özellikle sana vermediyse bulup mesaj atman terbiyesizliktir.

İkinci olarak böyle şeyler yüzyüze ya da maille söylenir, mesajın özel olduğunu öğrenemediniz. Ha onu da yapmadın, son cümlen zaten emreder gibi, "hoca göndermenizi söyledi gönderir misiniz". Hiç minnet falan da yok, direkt emir veriyor. İstediğin kişiye şikayet et suçlu sen çıkacaksın. Lisedeki gibi hareket etmeye aynen devam.
    adam haklı, ülkemizdeki gençlerin akademik anlamda iletişimi zayıf, (benimki çok iyi demiyorum)

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mail atıp bana cevap dönmese zamanında sonra whatsapptan yazıp bana böyle cevap gelse

" mail attım size cevap gelmedi. Hoca sizden almamızı söyledi yoksa size neden yazayım ? Hem bu konuşma üslubunu hangi hakla buluyorsunuz ? Bu konuşma şekliniz görevli olduğunuz hocanıza gösterilecektir. Hocamızla muhatap olursunuz artık . " derdim.

Hoca asistandan alın deyip bana bunu derse hocada azıcık akıl varsa buna gerekli tepkiyi verir.

Kezbanmış kişi belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 22 Aralık 2019; 12:47:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

Ben de üniversitede asistanım, şöyle ki

+İnsanları mesai dışında (Cumartesi sabahı gibi?) rahatsız etmeye hakkınız yok
    +Engel atmasının sebebi şahsi telefonunun iş gibi sebeplerle meşgul edilmesi

Onun haricinde eğer asistan slaytları paylaşabilir / paylaşmayabilir, zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.
    Zaten verdiği cevaptan da anlaşılıyor.

Dersi veren hoca kimse slaytları onun paylaşması gerekir. Her boku asistana paslayacaksan hoca olarak sen neden oradasın?
    +1.
    Asistan yerine araştırma görevlisi desek daha doğru. Asistan dedigin getir götür islerini yapar. Araştırma görevlisi hocaya degil bölüme, fakülteye bağlıdır. Maaşını hoca vermez. DEVLET verir
    Yapacağı görevler en azından muhendislik için,
    1. Laboratuvar derslerine girmek
    2. Sınav yönetmenliği, ders programi gibi idari işler
    3. Bilimsel arastirmalara katılmak
    4. Öğrenci danışmanlığı

Ben de daha yeni basladim 2 hafta oluyor.

Karşındaki kişi yarın doktoradan sonra muhtemelen yar doç, sonrasinda doc sonrasinda prof olacak. Sayarim soverim okuldan attiririm gibi laflar komik. Bir halt yapamazsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 22 Aralık 2019; 13:7:46 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.