Şimdi Ara

Üniversite hocasının asistanından engel yedim(SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendeki hata :

"Rahatsız ettim,kusura bakmayın" vs. gibi cümleler bu ülkede eziklik algısı yaratır ve insanlar size iyice irrite olur.Bunu yapmayın.

Ondaki hata :

Asistansa işini yapacak arkadaş.Hocası dediyse yollayacaksın.Ne demek hizmetçi mi var burda?

Sizden ricam bu mesajı götürüp hocaya gösterin ve bana bu tavırla yaklaştı vs diyin.Hoca zaten normal biriyse ona gereken şeyi diyecektir.

• Csb. Engelden once neden ss aldin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye demesin? Hiyerarşi denilen şeyden haberin yok galiba?
    Not: Bu arada asistanın yaptığını kesinlikle savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 21 Aralık 2019; 13:53:59 >
  • Sikayet et bu mesaji goster goreviniyapsin

• Bence mesajı asistanın tokmakçısı falan cevaplamıştır iş üstündeyken görmüş olabilir mesajı

• Slaytı sanki sırtında taşıyarak gönderecek, o anda müsait olmasa da diyebilir ki, akşama veya sabaha falan yere yüklerim, mail atarım vs.

Ben öğrenciyken sabahın köründe üniversitede asansördeyiz iki arkadaş, yolda bişey olmuştu ona gülüyoduk. Başka katta bi kadın bindi, sonradan öğrendik dekanın sekreteriymiş, bu mal kendisi binmeden önce güldüğümüz halde üzerine alındı. Tehditler, hakaretler, sizi okuldan kovcurcam vs. İlk şikayeti de bu yaptı, biz de bundan şikayetçi olsak kendisi kovulcaktı, yazılı olarak özür talep edip şikayetten vazgeçtik.

• Karıya bak ya. Vallahi benim sinirim bozuldu. Bizimde vardı böyle hocalar, vallahi bazen gözüm kararıyordu, hala bak aklıma geldikçe ziyaret edesim geliyor. Şimdi dışarda görsem of of, açık alanda öyle bir tahrik edip bana saldırmasını sağlardım, ve sonra öyle hıncımı alırdım ki..
  • Haklı bir yorum. Kişisel numarayı kullanmak yerine e-posta daha mantıkşı bir yol olurdu. Ama yine de ayıp etmiş.

• CSB.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Amqkfkwkfmkmdsm kirikkaledir kesin

• Adet gününe denk gelmişsin, yoksa böyle aptalca bir üslup olamaz. Böyle kezbanlara tilt oluyorum.

• net csb.. dont feed the troll

• Asistan senin hocan bir kere ve hoca cebini özellikle sana vermediyse bulup mesaj atman terbiyesizliktir.

İkinci olarak böyle şeyler yüzyüze ya da maille söylenir, mesajın özel olduğunu öğrenemediniz. Ha onu da yapmadın, son cümlen zaten emreder gibi, "hoca göndermenizi söyledi gönderir misiniz". Hiç minnet falan da yok, direkt emir veriyor. İstediğin kişiye şikayet et suçlu sen çıkacaksın. Lisedeki gibi hareket etmeye aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coca-Cola -- 21 Aralık 2019; 15:40:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Asistan senin hocan bir kere ve hoca cebini özellikle sana vermediyse bulup mesaj atman terbiyesizliktir.

İkinci olarak böyle şeyler yüzyüze ya da maille söylenir, mesajın özel olduğunu öğrenemediniz. Ha onu da yapmadın, son cümlen zaten emreder gibi, "hoca göndermenizi söyledi gönderir misiniz". Hiç minnet falan da yok, direkt emir veriyor. İstediğin kişiye şikayet et suçlu sen çıkacaksın. Lisedeki gibi hareket etmeye aynen devam.
    Konu zaten csb ama nihayet konuda mantıklı bir yoruma denk geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seksinizi böldüysem afedersin yazsaydın keşke.

• Kezban yenge kezban yenge asistan mı oldun kezban yenge.
  • Csb

• hocaya kısca durumu anlatmanı tavsiye ederim. Öğrenme hevesiyle dolu insanların sinirlerini bozuyor bu tipler.
  • kardeşim iletişim sorunlu.

o senin hocan, eposta yazmalıydın yada yüzyüze görüşmeliydin. Nedir yani cep telefonunu vermediyse oradan whatsapp mesajı yazmak?

Bence yüzyüze görüşün, hallolacaktır.

------

Hoca'yı suçlayan arkadaşlarım: Burası üniversite, ilkokul değil, herkes kendi ders notlarını elde etmeli araştırmalı..
    Asistan, hocanın asistanı, öğrencilerin değil. Dahası öğrencilerin de bir nevi hocası sayılır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.