Şimdi Ara

UNIVERSITE HAZIRLIK LISELERINE GEÇMEK Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su anda okudugum okulda matematik haric fayda eden ders yok nerdeyse tum gun bosa gidiyor 11.sinifim.

Ama böyle bir liseye gitsem dershaneye gitmicem sabahtan aksama kadar haftanin 6 gunu ordayim hem herkes ders calisma havasinda olacak

460 la alan bir anadolu lisesindeyim aeneye tabiki beden vs bos bırakacak test cozucez ama bu farklı haftanin 6 gunu ful dershane gibi

Sizce paraya kiyip gidilir mi cunku okulun bana cok faydasi oldugunu düşünmüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri fikrini belirtsin yav

• Hangi il ve okuldasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ProofStriker1993

Hangi il ve okuldasın

Bursa

• Paraya niye kiyasın ki 460 puana öğrenci alan özel okul yok mu onları araştırıp burslu başvursana

• quote:

Orijinalden alıntı: ProofStriker1993

Paraya niye kiyasın ki 460 puana öğrenci alan özel okul yok mu onları araştırıp burslu başvursana

Ozel okul var da hazırlık lisesi sanmam alsın.

O ozel okullarda dershaneye yonelik mesela 1de birakiyor hadi dershaneye hatta gitmesen de oluyor. .

Ama hazırlık lisesinde sinava çalıştırcak

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AĞRIDA UNIVERSITE OKUNUR MU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    hocam bende bursadayım platonun okulunumu diyorsun
    ben 11. sınıfta lise değiştirdim, çünkü ilk okulum bir fen lisesiydi ve ordayken hazırlanmak büyük bir dertti. okul 9 ders saati, bitirme tezi misali birşey yazmanı istiyorlar lise sonu vs. okul da dershaneye uzaktı. ben de dershanenin yanında bir anadolu lisesine yatay geçiş yaptım. Herşey çok rahattı, okula önem vermedim dershaneye çok önem verdim. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi. ama benim istediğim seninki gibi boş bırakan, kendi çalışmalarıma karışmayan bir okuldu.
    Sana tavsiyem, şunun bilincinde olman, hiçbir lise ders anlamında birşey katmıyor, benim arkadaşlarımın da %90ı kadıköy anadolu, istanbul erkek, robert, üsküdar amerikan, galatasaray gibi en iyi liselerdeydiler. ve tek kazançları iyi bir dil eğitimi oldu. 12. sınıfta ise okulun tek faydası erken çıkmana müsade etmesi oluyor.
    eğer geçmekte çok kararlıysan geçiceğin okuldan memnun olmayan başarılı öğrencilerle her türlü detayı konuşman.
    Kendine dikkat et, bol şans

• Beyler hangi lise cıkıslı olduğunuzu yazın yardıcı olayım Şaşala kadar eğitim iyi bence paranıza kıymayın
    şuan hangi lisedesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.