Şimdi Ara

üniversite'de ders saatleri ve sistemi anlatıcak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde kaç ders? bir ders kaç dk. bide hangi derslere gireceğimizi biz mi seçiyoruz ?

• Senin takvimine göre değişir benim bu sene 23 saat 4 gün dersim var.

Genelde 1 ders 45 dakika olarak geçer ama hocalar genelde blok ders yaparlar yani 2 saat bir ders işlersin ya da hoca kafasına göre 30 dakika girer 10 dakika çıkar sonra yine gelir vs vs. Sigara molaları da olur

Hangi derslere gireceğin bellidir fakat seçmeli ders de varsa onlara girip girmeyeceğini kendin seçebilirsin genelde 1. sınıfta seçmeli ders yoktur ve ders seçmene de gerek yoktur aslında.

He bu arada zil diye bir şey yok bekleme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 19 Eylül 2010; 1:32:32 >
  • üniversitene ve bölümüne göre değişir. hatta hocasına göre de değişir.
  • Lisedeki gibi tenefüs zili yok. Hocanın keyfine göre 45-50 dk'da 5-10 dk ya da daha fazla mola verir veya blok ders yapar 4 saatlik dersi varsa hiç ara vermeden hepsini kilitler.
  • -Ders düşer beyler hadi kalkın.
    -Hadi hadi hadi herkes çıksın beyler
    -Ben biraz daha beklicem hocayı
    -Ya hadi arkadaşlar ders düştü!
  • Hiç durmadan ha baba ders anlatanı da olur, 15 dakikada 1 hadi bir kahve molası diyeni de. Hocanın sağı solu belli olmaz.
  • Eski bir konu olsa da yeni üniversiteye girmiş biri olarak Yeditepe Üni. Uluslararası Finans okuyan birileri varsa bana kendi ders saatlerini söyleyebilir mi?
    Aynısı olacağını düşündüğümden falan değil sadece aşağı yukarı bi fikrim olsun diye sonuçta aynı bölüm olduğu için. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.