Şimdi Ara

Üniversite bitti, askerlik bitti. Yaş 23, şimdi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
17
Favori
23.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ne yap et eğitim için yurt dışına git. Kendini geliştir. Büyük ihtimalle orada iş bulup kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 08:00-17:00 saatleri içinde asker olduğumdan dolayı çok sıkıntı olmadı

-Heh, işte şimdi sevgimizi anlamışsındır!-

∞ BU SEVDANIN SONU GELMEZ ∞
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Sigortali olmadigon icin zaten boyle sigortali olsan girişin olsa saati 4.5 tl almazsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • csshtml C kullanıcısına yanıt
    2000 tl maasiniz ne zamandan beri var

• 5 ay

Guzel peki suanda guncel asgari ucret artisiyla ne kadar olucak :)

• Tipik 1 Doksanbesli kullanıcısına yanıt
    Yaşın geçmemişken yazılım öğrenebilirsin bence.

Insallah

• Bu devirde sadece üniversite mezuniyeti ile "ben oldum" deyip bırakıyorsan yapacağın şey forumda takılmaktan ileri gitmez.

O ingilizceyi ilerleteceksin, toefl, ielts en olmadı yds'den bir 80-90 ı cebine koyacaksın. Yüksek lisansını yapacaksın. Ondan sonra KPSS istemiyorum diyorsan özel şirketlerde (tercihen kurumsal) alt kademe iş kovalayacaksın. Sonra yavaş yavaş yükseleceksin.

Mühendislik, tıp vb bölümler dışındakiler meslek sahibi sınıfına sokmaz seni. Ben de işletme mezunuyum, bir tane yetmez dedim üstüne 2 tane daha okudum, ingilizce yetmez dedim üstüne ispanyolca öğrendim. Şimdi istediğim hayatı yaşıyorum ama daha fazla nasıl geliştirebilirim diye her fırsatı değerlendiriyorum.

23 yaş daha erken, fırsatın varsa yapabildiğin kadar geliştir kendini. Bu ülkenin en büyük sorunu üniversiteli cahiller. Mezun olunca kendilerini olduk sanıyor insanlar. Daha fazlası için çabalamıyor.

• Bekçilik alımı var hocam kpss istemiyordu araştır, askerlik bitmiş olsaydı girecektim

• Onda Renk körlüğü sıkıntı oluyor mu bilmiyorum işte

• Sana olacakları anlatayım,

KPPS, YDS, Banka, diger kurumsal sirketlerin sınavlarına girip çıkacaksin. En iyi ihtimalle 1-2 yıl içinde max 6 Bin TL ile ise başlicaksın. Muhtemelen 3.500 falan olacak. Sonra goruceksin ki modern kölelik yapiyorsun ve sadece yaşamını idame ettiriyorsun. Igrenc insanlarla, igrenc bir sistemin içindesin. Ve 2 secenegin olacak istifa etmek ve bir sekilde sistemin disinda yasamak veya sistemin acigini yakalamak veya 35 yıl kölelik yapip hayatta kalirsan 20 yil falan dinlenerek yasliligin gecirip torun sevmek.

Anadolu universitesi istatistik bolumunu.

babam gitme okutamam oglum durumumuzu biliyorsun dedi.

Ben okurum calisirim dedim. Ve universiteye gittim ingilizce hazirlik okudum 5 yilda universite bitti 2006 agustosunda mezun oldum.

2006 aralikta askere gittim 2007 mayisinda askerden geldim.

2007 yilinin temmuzunda bir kamu bankasinda gisede goreve basladim.

Cok calistim kendimi gelistirdim yavas yavas terfiler aldim.

2014 yili ocak ayinda bir ozel bankaya yaklasik maasimin 3 katina transfer oldum. Suan ayni kurumda mudurluk bekliyorum.

11.000 lira brut maasim+yemek kartim+ozel sigortam var. Ayrica yilda 2 defada prim aliyorum. Bu sene toplamda 32.000 lira prim aldim

Bu arada bankada calisirken yuksek lisans yaptim evlendim cocugum oldu evim ve arabam var.

35 yasindayim.

Ayrica dil belgemi yeniletmeye ugrasiyorum cunku avusturalyaya on kabulum yapildi. 2-3 yil icinde yerlesmeyi dusunuyorum bi aksilik olmaz ise oglumun biraz daha buyumesini bekliyorum.

Bunu sana neden anlattim biliyomusun sadece kiyisindan kosesinden ornek alman icin.

Umutsuz olmayin cok calisin ugrasin mucadele edin ve kesinlikle pes etmeyin.

Hicbirsey yapmadan calismadan ugrasmadan kaybedeceksiniz.

Ama calisarak ugrasarak didinerek sabirla kazanma sansiniz var

Ben cok calistim hala calisiyorum hala kendimi gelistitmek icin emek harciyorum neden biliyomusun bizim yaradilis amacimiz bu

Yasiniz cok genc calisin ugrasin ogrenin ve asla pes etmeyin

• kpss gir yegenim

2.0 16V
  • 2020-2500 TL (+mesai) maaşla arası temizlik güvenlik fabrika işçisi olabilirsiniz yada var ise ailen eşin dostun tanıdık aracıyla yani torpille güzel iş imkanından faydalanabilirsiniz

Neden üniversite okudunuz?

Eğer üni için kastıysanız hedefiniz olması lazım hadi olmadan üni kazandınız diyelim.

Üniversitede hiç aklımıza gelmedi mi ben bu öğrendiklerimle ne yapıcam?

Hadi onu da demediniz.

Askerdeyken hiç mi aklınıza gelmedi askerlik bitince ne yapıcam diye?

Neden askere gittiniz?

Yaptığınız herhangi bir şeyin sebebi var mı?

23 yaşında hedefsiz ve uzun vadeli planlarınız yoksa bırakın hayallerinizi, ihtiyaçlarınızı bile karşılamakta zorlanırsınız.

Allah kolaylık versin, hakkınızda en hayırlısı olsun inşAllah.

Yaş aramız topu topu 3, ben daha şildiden mezun olunca ne cacık olacağım diye düşünüyor, açık pozisyonları belirli aralıklarla kontrol ediyor, herhangi bir ihtimale karşı freelance alternatifi içinde ipleri elimden bırakmıyorum. :)

2. Sınıf bilg müh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 6 Ocak 2019; 21:51:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.