Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ANILARIM...***Parçalar birleştirildi*** 82 SAYFA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
32
Favori
34.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma ama kardeş güldüm, bir kızla 2-3 ay beraber olunup hiç mi sevişilmez? Türbanlı falan mı kız
  • son nokta

Sabah okula gitmek için yurttan ayrıldım ve okula girdiğimde sınıfın kapısında Mine beni bekliyordu.Ders 08:00 de başlayacaktı saate baktım 7.40.sessizce yanına gittim ve gözlerine baktım.

Mine:Günaydın volkan.(Garip! ismimle hiç hitap etmezdi oysa,takmadım)
    Ben : Günaydın,nasılsın?
    Mine:Seninle konuşmak istiyorum.
    Ben:Bekle,elimdekileri bırakıp geliyorum hemen.

Kafeye gidip oturmak istemedi okulun içinde yürürken bir yandan da konuşuyorduk.Aslında ayrılmayı istediğim bir insanın asla olmasını istemediği bir şey olunca o kadar belli oluyordu ki.Ama senden ayrılmak istiyorum demeye cesaret edemedim.Neden mi? Çünkü Mine,benimle geçirdiği güzel günler içinde okulu bırakma isteği kaybolmuş,yeni kimliğine kavuşmuş adeta yeni biri olmuştu.Oysa ben bu kadar isteksiz birine ayaklarının yere basması konusunda destek olmuştum sadece.
    Mine:Volkan,söylediklerini çok düşündüm ve bir karara vardım.
    Ben :seni dinliyorum…
    Mine:Yaşadıklarımız aramızda kalmak şartıyla isteğini kabul edeceğim.
    Ben:Nasıl yani?(şok olmuştum!İsteğim ile bir kızın ince kırmızı çizgilerini ihlal etmiştim ve o kız bana ayrıcalık yapabileceğini alenen söylüyordu.ne garip!)
    Mine:uff,Volkan beni istediğin zaman öpebilirsin.anladın mı şimdi?
    Ben:Tamam dedim ve sustum..Yürüdük o konunun çözüldüğünü sanıyordu ben ise hem ayrılma planımın suya düştüğünü hem de bu durumu toparlamam gerektiğini…Ama nasıl?

Mine’yi kırmak istemiyordum beni düşündüğü için tavizler veren birini nasıl kırabilirdim?Ama kendimi de düşünmek zorundaydım Mine arkadaş olarak iyiydi,sevgili olarak olmazdı,olamazdı veya olmamalıydı…Ders boyunca bunları düşündüm hep..!

Ara verince Mine’ye “benimle gelirimsin?” dedim.Yürümeye başladık ve ben ayrılmak istediğimi ona direkt olarak söyledim.Mine ağlamaya başladı,çocukluğu bırakmasını söyledim.”Rahat bırak beni” dedi.Ayrıldım ve derse çıktım.Kendimi sorgulamaya başladım “çokmu kötü birimiyim?” Diye..Mine derse gelmedi,sonraki arada kitap ve defterlerini biri alıp gitti.
    Kendimi suçlu hissediyordum ama doğru olanı yapmıştım..ilk ilişkimi noktalamıştım ve durup dinlenmem gerekiyordu.

Eve Dönüş

İlk bayram yaklaşıyordu ve yaklaşık 3 aydır ailemi görmemiştim.ilk kez bu kadar uzak kalmıştım.Hakan ile otogara gidip biletlerimizi aldık erkenden.Bayram öncesi bilet kalmıyor çünkü hiçbir yerde..İlk zamanlar ya çamaşır yıkar mı erkek?diyip ne kadar kirli eşyam varsa hepsini bavula tıktım ve otobüse bindik.Soğuktu,arka koltukta bizim okuldan 2 kız vardı.Hakan iyi birisiydi ama ilişkiler konusunda çok pasif biriydi.Ben ise tam tersiydim,durduğum yerde duramıyordum.Arkamı dondum ve pardon İstanbullu musunuz? Dedim.Kızlar güldü ve evet dedi.Bölüm,ad falan derken adlarının Pınar ile inci olduğunu öğrendim.Pınar biraz balık etliydi,inci ise çekici ve gizemli bir kişilik.İnci Mp3 playerden müzik dinliyor Pınar romansı kalın bir kitap okuyordu.Hakan kolumdan çekiştirdi ve “ayıp oğlum ne yapıyorsun” dedi.Ben tekrar arkamı dönerek inci’ye ne dinlediğini sordum.Metal müzik dinliyorum deyince garip karşıladım.Metal müzik ağırdı bana göre=güzelde olsa tipim değildi.Afyon’a yaklaşırken soğuktan otobüs durdu.Ben yine arkaya dönüp muhabbete devam ettim tabi.Sakarya metin dinlenme tesislerine kadar hiç susmadık hakan ise benim yüzümden uyuyamıyordu.Affet beni hakan!
    Otobüsten indim gişelerde,Çünkü otobüs Sakarya’ya girmiyordu.

Babam gelmişti almaya.Sarıldık ve hasret giderdik,bavulu koyup bindik.O zamanlar broadway almistik.Pioneer cdli teyp almıştım ve kolonlar.sabahın 04.40 gecesinde elim istemsizce teybe gitmişti.Ama cd çaların kafası yoktu almadı herhalde dedim.Baba cd caların kafası nerde dedim.

Babam:çalmışlar
    Ben : hay…!arkayı dondum kolonlarda yok.bu araba çekilir mi simdi diyorum içimden.

Eve geldim perdelerinden tutun herşeyi farklı geldi bana..Bayram nasıl geçti anlamadım bile.Tekrar dondum Isparta’ya.

OKULA DÖNÜŞ

Elimde 2 seçenek var ya inci ya da Pınar.Pınar daha sakindi inciye göre..ama hemen kuzu avına çıkar gibi gidip koşmadım peşlerinden.İlk gun Doğum günü daveti aldım arkadaşımdan ve gelirim dedim aksama.Barda yapacakmış.

Gece hediyemi de alıp gittim,masalar birleştirilmişti ve etrafı bilmediğim tanımadığım tiplerle doluydu.Oturdum sap gibi gitmeyim diye Eminde gelmişti.Derken inci geldi ,hadi ya falan dedim.Oturdu yanıma konuşmaya başladık nasıl geçti bayram,neler yaptın diye..

Gözlerinin altı simsiyahtı,ojeler siyah,saclar siyaha yeni boyanmış,t-shir siyah.jean siyah.rahibe gibi ama çekici kız :P
    İlerleyen saatlerde kızın ağzını yoklamaya başladım. Sakarya’da bi tip!!! Görmüştüm çocuk dudağına piercing takmıştı.İnci’ye bunu söyleyince

-aaa,ne güzel sende yaptırsana..dedi.bilmem ki falan desemde bi yerimi deldirmeye hiç niyetim yoktu özellikle bir kıza şirin gözükmek uğruna.Çok içmiştim sanırım 10-11 bira..tam hatırlayamıyorum sabahin 05.00’inde sallana sallana arkadaşlara geçtik ben sızmışım hem de çok fena.İnci’nin sözlerinden sonra bir daha görüşmeme kararı aldım ve normal hayatıma geri döndüm.1 gecelik ilişki bu olsa gerek…

1 hafta aradan geçmemişti ki Pınar’ı gördüm durakta bekliyordu.Selam verdim konuştuk neler yaptığını sordum sonra inci ile yasadıklarımızı..Kıskanacağını biliyordum ve görüşmeye başladık.Pınar çok içine kapanıktı ve ona ulaşmama izin vermiyordu.İstanbulluydu ve çok tatlı gülüşleri vardı.En azından beni bitirmeye yetecek kadar…

Pınar ile ilişkimizi ilerletmeye karar verdim hatta onun için İstanbul’a bile gidecektim.O sırada Fatih ve Harun ile tanıştım.Fatih Ankaralı tam bir fırlama,Harun ise Antepli çekingen mi çekingen..Ağzı var dili yok denecek cinsten ama zeki bir kişiliği var.Hakan,ben ve Fatih oturuyoruz ve konuşuyoruz.Hakan Volkanın kızlarla arası çok iyi dedi.Fatih’te Esini ayarlasın görelim o zaman deyince iş onlar arasında iddia ya dönüştü.Ben sessizce izliyordum onları…

Esin:Gece öğreniminde okuyor.Birkaç kez bizim derslerimize girdiğini görmüştüm ama ilgi çeken bir kız değil.Derslere girdiğine göre nerden başlayacağımı bulmuştum.iddia 1 tepsi baklava idi ve benim kaybetmeye niyetim yoktu.

Ara verdiğimizde gidip tanıştım hatta izin alıp,en arka cam kenarında takılan Esin’in sırasına geçtim.Dersteyken defterinin kenarına birseller yazmaya başladım.O da meraklı gözlerle ne yaptığımı anlamaya çalışıyordu.Yazdığım şey:

-Neden bu kadar asık suratlısın?

Uykusuzluktanmış.Ben yazmaya devam ettim o da sorularımı cevaplamaya…Biz bunları yaparken sıranın altına koyduğum telefonum acı acı çaldı.Öğretmenimiz sağ olsun çok insaflıdır hemen çık dışarı dedi!

Kafeye indim ve ders bitiminde Esin yanıma geldi.Oynadığımız oyun hoşuna gitmişti,yazma oyunu yani…Sınavlar yaklaşıyor” Ders çalışalım mı? “Dedi bana.”Olur çalışırız“dedim.
    O günden sonra Esin derslerimize daha çok gelmeye başladı yanına bir kız geliyordu ve Harun’da o kızı gözleriyle süzüyordu…

• Ders Çalışmak:

Vizelere 1 hafta kalmıştı ve Esin ders çalışalım diyordu.Ben ise iddia’yı düşünüyordum.Yani kızı yatağa atabilirsem 1 tepsi baklava bizi bekliyordu.Sabah ben,Hakan,Fatih,Harun derse gitmek için apar topar çıktık çünkü geç kalmıştık ben tuvaletimi bile yapamamıştım.”Ya dursanıza bir kenara yapayım,altıma edeceğim” dedim.Fatih elindekileri Harun’a verdi gel avucuma yap dedi.Yok daha neler diyorum çünkü Fatih yolun ortasında duruyor benim orda yapmamı bekliyor.O fırlama ya,çıkardım yolun ortasında yapmaya başladım.

Fatih:Allah belanı versin lan,naaapiyorsun olum?
    Ben:yap dedin yapıyoruz iste dur.
    Hakan:Kahkahalarla gülüyor.
    Harun:O da gülmekle meşgul.

Arabalar geçiyordu yanımızdan ama ben umursamıyordum.Bazen böyle deli zamanlarım gelir,kimseyi takmam.Fatih ellerini yıkadı okula gittik,cumaydı günlerden.Esin geldi yanıma oturdu ve bu gece bize gelin Harun’u da çağırırsın ders çalışacağız dedi.Adresi aldım ve gece olmasını bekledim,Esinlere gidecektik Fatihe söyledim bunu Esin gittikten sonra tabi.Bana bir şey yapamazsın sen o kıza falan diyordu bugün yaşadıklarından sonra…Gece oldu kola,cips aldık Esinlere geçtik.Öğrenci eviydi ve 3 kız kalıyorlarmış.1 tanesi memleketine gitmek zorunda kalmış acil.Yemek yedik,biraz konuştuk ve ders çalışmaya başladık.Ama ben Esin ile,Harun’da Selda ile.2 saat geçmiş arada muhabbet edince ama ben sıkılmıştım.Tavla varmı sizde diye sordum var dedi Esin.Dersi bırakıp tavla oynadık.Esin çok zayıftı,çıtı pıtı demek hakaret olurdu, 46-47 kilo ancak gelirdi.Saate baktım 00.25 olmuş. Tavlayı da Harun ile Selda’ya bıraktık.Esin ile balkona çıktık biraz kendimizden konuştuk kolaları yudumlarken.Sonra uykumuz geldi saat 01.00’i geçiyordu.Ben nerde yatacağım diye sordum Esine? Maksat ağzını aramaktı,benimle yatacaksın tabiî ki deyince rahatladım.Planım kusursuz işliyordu,Selda ve Harun Selda’nın odasına kapandılar bende Esin’in odasına..

Birlikte olduk ama Esin’in aşırı zayıflığı yüzünden ben çok rahatsız olmuştum.Sabah 05.30 olmuş ben hala uyumamıştım.Balkona çıkıp temiz hava alacağımı söyledim Esin’e ve yanağına bir öpücük kondurup balkona boxer ile çıktım.Balkon genişti ve yazın oturmak için kanepe tarzı bir şey koymuşlardı.Gözüm bir ara oraya kaydı Harun yatıyordu.Hayal mi görüyorum ben derken:

Ben:şişştt!Harun ne yapıyorsun burada?
    Harun:Dur yaa!uyuyorum görmüyormusun..
    Isparta soğuk bir yerdir ki o saatte,üzerinde de birey almamış.Beni gülme tuttu.Olum gitsene Selda’nın odasına.”Yok ben yapamam” dedi.Uzatmadım,zorla birine bir şeyler yaptırmak huyum değildir.Esinlerden ayrıldık ve yurda döndüm.Başlarda eve çıkarım diyen ben yurt ortamını sevmeye başlamıştım.izin sorun olmuyordu,rahattım ve mutluydum.

ZAFER VE KUTLAMA

Fatih’in Isparta’da akrabaları vardı arada onlarda kalmaya gidiyordu.Akrabaları’nın benzin istasyonu mu varmış tam olarak anlamadım.Bana sözümü tutacağım dedi bende üstelemedim.Bir gün okuldayken bana bu gece akrabalarına gelmemi söyledi.Olur dedim ve Harun,hakan ile birlikte gittik.Bir kasa 70’lik girişte duruyor.Bu ne dedim,benzin istasyonuna yanaşan bir kamyondan yürüttüğünü söyledi.Oha!dedim.Kamyonu getirseydin bari 1 şişe neyse de 1 kasa oğlum bu.Fatih içeriden baklavalarla geldi yanında da 70’lik rakı.ilk kez rakıyla orda tanıştım.Pis bir kokusu vardı ama iyi kafa yaparmış.(sonradan öğrendim) Muhabbet ederken hakan ve Harun’un bardağına gözüm takıldı.Ben 3.bardağımı sulu alıyordum onlar az az yudumluyordu.Anason kokusu burun deliklerimi yakmıştı ama hoşuma da gitmişti..(ilk ve son rakım olmuştu)

Şişe bitmiş,Harun ve Hakan’ın bardağını da alıp içmiştim.Dışarı çıkarken hafif sendeledim.Arkadaşlar gülüşüp kendi aralarında Çarptı galiba Volkanı diyorlar benim ise umurumda değil salak salak gülüyorum neye bile güldüğümü bilmeden.Yurtta imza atıp üstümüzü değiştirdik,ben dişlerimi fırçaladım ve nerden aklıma geldiyse yatağıma balıklama atlayarak uyuma fikri geldi.koşarak atladım,son hatırladığım kafamı duvara çarptığım ve canımın yandığı idi…
  • Hep volkanlar

Rezerve
  •  ÜNİVERSİTE ANILARIM...***Parçalar birleştirildi*** 82 SAYFA
  • 2.SENE

1.sınıfta birçok kızla günü birlik veya rayına oturmayan ilişkiler yaşamıştım ve aradığımı yani bağlanabileceğim birini hala bulamamıştım.Üstelik kızlarla ilişkilerim yüzünden 4 tane alttan dersim kalmıştı.Bu da yetmezmiş gibi yurtta biri bir kızı gördüğü veya hoşuna gittiği zaman bana geliyor ayrıntı,detay ya da aralarını yapmamı istiyordu.Durum hiç iç açıcı değildi.

Selinle tanıştığımız günü yazmıştım.Yaptıklarımı da…Bunca şeyden sonra hangi aptal benle çıkardı ki?üstelik Esin iddia’yı Fatih sayesinde öğrenmiş,tüm okula yaymıştı.

Selinle dersten sonra bir ara verdiğimiz zaman yine karşılaştık.Biz konuşurken bir çift gözün daha bizi izlediğini fark ettim.Selin gözlerimden anlamış olacak ki “bırak şu salağı ya” dedi benim başka yöne dönmemi sağladı.Konuyu dağıtmak ve ortamı yumuşatmak için:

Ben:Bugün dışarıda görüşelim mi dedim?
    Selin:Olur nerde..
    Ben:Bakarız,ben seni alırım dedim.
    Selin:Tamam,olur dedi.

Selin:Antalyalı,güzel,yaşından daha olgun,anlayışlı ve sempatik biri.Arkadaşı Su.Ankaralı ve sarışın ama çakma sarışınlardan…

İLK BULUŞMA

Hiç unutamıyorum o günü..2 kat mont giymiştim üst üste ve acayip bir soğuk vardı.Selin’e dışarıda bekliyorum diye mesaj attım.5 dakika sonra aşağıya geldi.Titriyordu,bende…

Yürüdük ama soğuk iliklerimize kadar işlemişti,bir parka kadar ilerleyebildik.Orda dolaşarak konuşmaya başladık.

Ben:Kim o çocuk?
    Selin:Ya geldiğimden beri peşimde.Kurtulamıyorum,nişanlıyım!!! dedim yine peşimi bırakmadı.
    Ben:Ciddi nişanlı mısın sen?
    Selin:Hayır ya,öyle bilmelerini istiyorum belki peşimden düşerler.
    Ben:Senden hoşlanıyorum..
    Selin:Ne?
    Ben:Seni gördüğümden beri aklıma takılıp duruyorsun.Aynı masada karşılaşmıştık hatırlıyorsan.
    Selin:itiraf ediyorum o gün defterini karıştırıp adına soyadına bakmıştım sen cay almaya gittiğinde..
    Ben:yok artık…!
    Selin:Bende sana ısındım ama gidelimmm…Çok üşüdümmm!

Koluma girdi ve onu bırakana kadar hiç yüzünden o tatlı gülümsemesini bırakmadı.Hoşlanmıştım ama yazın boşta durmamıştım.Eskişehir’den 2 kızla tanışmıştım yanlarına gitmek nasip olmamıştı ama sürekli beni arayıp duruyorlardı.Benimde hoşuma gitmiyor değildi..

ETKINLIK

Okul tarafından düzenlenen şu defile,konser tarzı bir etkinlik yapıldı.Ben Selin ile gidecektim.Çok sevinçliydim taa ki Selin Su’da bizimle gelecek diyene kadar.Planım yoktu daha yeni tanışmıştık ama aramızda birinin olmasının anlamı da yoktu,rahat olamayacaktım sonuçta.
    Akşam Selin ve Su’ yu alıp etkinliğe gittim.Orda ilk dans esnasında kotumun ön cebinde duran telefonum çaldı,ailem arıyor sanıp çıkardım.Eskişehirli kızlarmış meğer.Adı Derya diye çıkınca Selin dansı bıraktı dışarı çıktı.Ağlıyordu…

Ben:Ya açıklayabilirim,bak kapattım telefonu..
    Selin:Hem benden hoşlandığını söylüyorsun hemde başkaları ile mi görüşüyorsun sen?
    Ben:Yaa,hayır.Açtım telefonu bir dakika dedim verdim telefonu Seline.Canın ne söylemek istiyorsa söyle dedim.
    Selin:Kimsiniz?Neden arayıp duruyorsunuz Volkan’ı?Artık aramayın biz birlikteyiz ve rahatsız oluyorum
    Dedi ve kapattı.Çok üzülmüştü ve elleri titriyordu..Ben ise daha ilişkinin başında bu kadar kıskançlık fazla bana demiştim içimden!Oturduk ama surat 5 karış.Ben şirinlikler yapsam da pek oralı olmuyor Selin.
    Bana yaklaştı ve “ben sana hiç aytaçtan bahsediyor muyum?”dedi.o kim? Dedim
    İlk sevdiği kişiymiş,antalyadan imiş falan filan..Duyunca bozuldum,kalktım.Kolumdan tuttu,otur dedi.Gece soğuk ve naneli başlayıp öyle de bitti…

• Önlerden yerimizi aldık okuyoruz
  • güzel gidiyor devam
  • kardesim hikayeler cok güzel diğer bölümleri bekliyoruz :
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro01
    güzel gidiyor devam

lady gaganın alejandro şarkısını dinlerken tam ale ale alejandro ale ale alejandro derken nickini gördüm değişik bir duygu o_0
  • geldiğimde okuyacağım umarım uçmaz

• Üniversitede böyle olucaz demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

Orijinalden alıntı: alejandro01
    güzel gidiyor devam

lady gaganın alejandro şarkısını dinlerken tam ale ale alejandro ale ale alejandro derken nickini gördüm değişik bir duygu o_0

• Üniversite den sonrasını okumadım.
  • rezerve
  • einstein mode onn.

bence bu arkadas 2gun once "ask hikayemi anlatiyorum" konusuyla butun konu disini yazdiklariyla oyalayan kisi. volkj gibi bir nicki vardi asli hikayesini yazan arkadasin. chapterlernde cs oynadgndan bahsetmsti. bu konuyu acan arkadasin nicki awp volkan. ayrica meshur olan volkjnin su anda bolume msj atma yasagi var. yani bu arkadas volkjnin fakesi olabilir. o kadar baglanmayin bnce..

einstein mode off.
  • RAKİP VE ILK OPUCUK

Murat alttan dersi olan,dersi olsa da olmasa da okulda boş boş gezinen bir tipti!tip diyorum çünkü yaşı benden büyük olmasına rağmen,yaşının olugunlugunu gösteremeyen biriydi.çocuğu kenara çekip:

“bak murat,biz Selinle beraberiz artık.Etrafımızda seni görmek istemiyoruz artık”dedim.inat yapmış ne zaman biz otursak karşımıza geçiyor çay alıp bizi izliyordu.Tıpkı bir röntgenci gibi..O da yetmezmiş gibi parayla çalışan müzik kutusundan en iğrenç şarkıları seçiyor bizi rahatsız ediyordu.Herşey bir kenara 1 ay geçmişti ama aynı tavırlar ve küstahlık devam ediyordu.Normalde okulda öpüşmek yasak!yakalanmadığın sürece..Biz kafede otururken Murat geldi,karşı masaya gelip bizi süzmeye başladı.

Selin:bırak canım ya şu salağı..Eninde sonunda pes edecek!
    Ben:yaklaş birazcık..
    Orda öptüm ama o sinirle nasıl öpmüşüm bilmiyorum Selin bi ara:

“Yeterrr canımm,herkes bize bakıyor Volkan”dedi.Muratta öksürük krizine girmiş ben ise o anı yaşıyordum.Hayır,ilk kez öpmedim birini.Ama sonradan öğrendiğimde çilekli nemlendirici ağzımda güzel bir tat bırakmıştı ve ilk kez birini içten öpmüştüm sinirden de olsa…Kalktık,masadan.Elini tuttum,murat kıpkırmızı olmuştu ve ellerini masanın üzerine koymuş çayla,tostuna bakıyordu..

Ramazan gelmişti,erken saatte top patlıyordu çünkü okulda yemek yiyiyorduk Selinle birlikte.Bir sıra vardı bedava ekmek kuyruğu sanki,5-6 sıra arkamızda da Murat!Ama Selin görmedi,bende bozmadım.Selin kulağıma yaklaştı ve:

Selin:canımmm,biliyor musun öpüşmek orucu bozmuyormuş…
    Ben:yok daha neler…
    Selin:Valla bak,ben öyle duydum..
    Ben:olmaz öyle şey.Sonuçta seni öperken garip oluyorum bu da orucumu bozar Selin.
    Selin:Ya tamam,beni öpmeyecekmisin şimdi?
    Ben:Günahı senin boynuna

Dedim ve Selin’in Muratı fark ettiğini anladım.Boynuma sarıldı elleriyle dudaklarımızı kapatarak deli bir öpücük kondurdu.Murat sırayı terk edip gitti biz ise gülüyorduk.

YAKALANMAK

Selin ile hem gündüzleri görüşüyor,hem de yurttayken telefonda uzun uzun konuşuyordum.Turkcell kol gibi faturalar yollasa da umurumda değildi bir insan ancak bu kadar sevilir diyordum kendi kendime…

Okuldayken Selin ile zemin katta el ele dolaşıyoruz.Bir anda Selini duvara yaslayıp öpmeye başladım tutkuyla..Ellerimde rahat durmuyordu.

Selin:Yapmaaa!yakalanağız şimdi canım..
    Ben:bişey olmaz,zaten tüm okul biliyor.
    Selin:burası yeri ve zamanı değil,lütfen canım..

Durdum.Toparlandık ve derslere girmek için ayrıldık.Dersimizde hani şu kendini beyaz sanan hoca geliyor.Yoklama kağıdı verdi ve arkadaşlar dedi.Aha salak bir espiri geliyor dedim kesin beyazı izlemiştir bu yine…Ama yüzüne bakmıyorum dışarıyı seyrediyordum o sıra.

Hoca:Bu sınıfta bir arkadaşınızı gördüm.kız arkadaşına bademcik ameliyatı yapıyordu.yetmedi böbrek ameliyatına geçti.Lütfen!burası bir okul,bu seferlik bunu görmezden geliyorum.Bir daha aynı inisiyatifi göstermem.O arkadaş anlamıştır durumu dedi ve ben kafayı sıraya eğdim,çok utanmıştım.

NOT:Ben kimsenin fakesi değilim.Bu bir aşk hikayesi değil,okul anılarım..araştırırsan forumda 6 yıllık üye oldugumu görebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 13 Haziran 2011; 16:20:50 >
  • hepsini ilk mesaja toplasan daha iyi olur
  • bakalım bu kaç chapter olucak
  • hepsini ilk mesaja yazda aramak zorunda kalmayalım birde fontu küçültürmüsün biraz benim gözlerim rahatsız biraz çabuk yoruluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.