Şimdi Ara

Unisex isme sahip olmaktan nefret ediyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bekcietro

Özge diye erkek var.Sade Özge

benimde tanıdığımın var. yoksa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Adim Deniz. Biraz once yemek sepetinden Aradiklarinda iyi günler Deniz hanimla gorusecektim dediler. Deniz bey diye düzelttim o zaman da iyi günler Deniz bey dediler.

Cok kotu bir sey unisex isme sahip olmak...

Var mi benim gibileri?

merhaba

benim oğlumun adıda deniz

ben çok seviyorum deniz adını senin düşündüğün şeyi bende düşündüm adını koyarken ama hem kızlar bu tarz isimlerden daha çok hoşlanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Adım Güneş lan, daha kendimden başka Güneş diye erkek görmedim, görenide duymadım. Ama ismimden mutluyum süper, iyiki böyle, bugüne kadarda kimle tanıstıysam ismin çok güzelmiş dedi.

TSG demi okiyorsum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adim Deniz. Biraz once yemek sepetinden Aradiklarinda iyi günler Deniz hanimla gorusecektim dediler. Deniz bey diye düzelttim o zaman da iyi günler Deniz bey dediler.

Cok kotu bir sey unisex isme sahip olmak...

Var mi benim gibileri?

Yarıldım sen çok yaşa emi

• quote:

Orijinalden alıntı: Great Turk

quote:

Adım Güneş lan, daha kendimden başka Güneş diye erkek görmedim, görenide duymadım. Ama ismimden mutluyum süper, iyiki böyle, bugüne kadarda kimle tanıstıysam ismin çok güzelmiş dedi.

TSG demi okiyorsum

TSG ne bilmiyomda orda okumuyom herhalde.
  • benim adım da zeynel, aynı şekilde sağdan soldan aradıklarında zeynep hanım diyolar

hatta zeynep diye kredi kartı bile basmış bi banka :D

bu ne abazanlıktır anlamıyorum
  • Adım ARAF. Valla çokta mutluyum. Kimsede olmaması çok iyi oluyor. Gerçi bi kere duymuştum ama o da ya muhammed araftı yada sait araf tı. :)
  • quote:

güneş çok güzel bir isim bence ama soyadında sanırım deniz bir ad soyada göre son derece ilginç güneş deniz bide 2. ismin kum olsaymış akdeniz sahillerini anlatacakmış ismin güneş kum deniz beyle mi görüşüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

güneş çok güzel bir isim bence ama soyadında sanırım deniz bir ad soyada göre son derece ilginç güneş deniz bide 2. ismin kum olsaymış akdeniz sahillerini anlatacakmış ismin güneş kum deniz beyle mi görüşüyorum

Soyadım deniz değil nerden çıktıki, abimin adı Deniz ama.

• Cansu diye erkek kuzenim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killsomething

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Benim adımda Ege çok sık olmasa da arada kızlarda da görüyorum.Ama Ege isminde erkek sayısı kızdan fazla olduğundan;''Ege kız ismi'' tepkisini hiç görmedim.Ayrıca Türkçe'ye yabancı dillerden giren isimlerde senin söz ettiğin sorun daha sık olmaktadır.Ama aynı şey Ege İsminde geçerliği değil.

Ege dedin de;

Enistem 4-5 yil once tr vatandasligina gecti. Turk ismi olarak ta ege ismini aldi. Cunku ece ismini cok seviyor. Defalarca dedik ece diye erkek ismi olmaz ege olur diye. Su an nufusunda ege yaziyor ama hala ejge gibi bir sey diyor ismi olarak.

yanlış biliyorsun einstein amerikan vatandaşı oldu en son tr ye geçmedi.

deniz naber yaa

İyidir koray ne zamandir gorusmuyorduk. Arada whatsapp ini kullansan da geyik yapsak. Arada bir mesaj "horse" la bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Soyadım deniz değil nerden çıktıki, abimin adı Deniz ama.

yanlış anladım kesik kesik okudum tam okumadım ondan kaynaklandı benim hatam ama abi kardeş ismi olarakta ilginç deniz güneş bide kız kardeş yapım adını kum koyun ozaman

• Neye istinaden koydular bilemem fakat adın öyle büyük ki bilemezsin, DENİZ olmak zordur o yüzden.....
  • bizim mahallede
    derya isimli koca ve tuncay isimli hanımı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

İsimlerimden birisi 'Deniz' aralarında en sevdiğim o olmasına rağmen kimse öyle seslenmiyor :(
    Ünisex falan hikaye anlamı güzel olsun yeter

İspanyol musun?

Portekiz

• DENİZ HANIMA BAKMIŞTIK
  • Muzaffer isminde kadın tanıyorum. Muzaffer Teyze derdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ya bu ne yapsın?

http://www.sinemalar.com/sanatci/73498/Seda-Yildiz/

Ohaa bune laa
  • Umut ta unisex ten sayilyormu ? eger sayiliyorsa evde kavga cikaracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Ben de eren diye bir kiz bulsam keske
    Super olur lan

Selam

Adam kız beyler

"adam kız beyler"

FAİL
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.