Şimdi Ara

Unisex isme sahip olmaktan nefret ediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seninki yine iyi bizim arkadaşın babasının ismi CANAN
  • muzaffer ve kamil diye de kız ismi var
  • erensu var, kız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Adim Deniz. Biraz once yemek sepetinden Aradiklarinda iyi günler Deniz hanimla gorusecektim dediler. Deniz bey diye düzelttim o zaman da iyi günler Deniz bey dediler.

Cok kotu bir sey unisex isme sahip olmak...

Var mi benim gibileri?

bence harika bir isim. benim ismim de ali mesela. en basit ve yaygın isimlerden olduğu için sıklıkla soyadımla hitap edebiliyorlar. bazen tekerlemelere kurban gitsem de kötü bir durum değil. ama ne yalan söyliyim deniz gibi bir ismim olmasını da isterdim. isminle mutlu ol
    bu arada tanıştığımıza memnun oldum

şeref verdiniz efendim

• Yeliz diye erkek arkadaşım var benim okuldan. Çağıl diye de kız arkadaşım. Anne babaya kalmış yani.
  • Derya diye erkek ismi var bi de ( Bkz: Yeni Türkü)

Deniz ismini çok severim, oğlum da olsa kızım da olsa adı Deniz olacak bazı sebeplerden dolayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Adım Ebrar. Ebrar dediğimde kız ismi değil mi felan çok gariplerine gidiyor.

Ebrar adında kız arkadaşım var.
  • MUZAFFER diye bir kız arkadaşım var.
  • tuba isimli erkek biliyorum ben
  • Deniz yine iyi. Derya diye ismi olan adamlar var. Bkz. Derya Buyukuncu
  • İrem diye adam tanıyorum ben ya :) Beterin de beteri dedikleri bu olsa
  • İsimlerimden birisi 'Deniz' aralarında en sevdiğim o olmasına rağmen kimse öyle seslenmiyor :(
    Ünisex falan hikaye anlamı güzel olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 24 Kasım 2011; 0:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Adım Güneş lan, daha kendimden başka Güneş diye erkek görmedim, görenide duymadım. Ama ismimden mutluyum süper, iyiki böyle, bugüne kadarda kimle tanıstıysam ismin çok güzelmiş dedi.

Benim adımda güneş, erkeğim aynı zamanda. Görmüş oldun. Sanırım babam devrimcilikten dolayı gaza gelipte koymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annihilan -- 24 Kasım 2011; 0:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Ardanur diye bi kız tanıyorum o nasıl isimdir ya :D

Ben Hamzanur gördüm lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: speech

Adim Cünübettin. Biraz once yemek sepetinden Aradiklarinda iyi günler Cenabettin bey ile görüşecem dediler. Cünübettin bey diye düzelttim o zaman da iyi günler Celalettin bey dediler.

• la benım adımda sefa,
    eskıden azdı özdu pek sevmezdım genede lakın son zamanda sefa topsakal dıye bı kız cıktı lalet olsun ona
    lan kım kızına sefa ısmını koyar hemde soyısmı topsakal
  • My name is DENİZ
    and i use clear for men !
  • deniz gayet iyi bi isim. benim ismim deniz olsa mutlu olurdum.
  • Lisedeyken sınıfta 3 tane Murat vardı.O yüzden hep soyadımızla hitap ediyorlardı.Sınıfta Murat kalmadı o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Adım Güneş lan, daha kendimden başka Güneş diye erkek görmedim, görenide duymadım. Ama ismimden mutluyum süper, iyiki böyle, bugüne kadarda kimle tanıstıysam ismin çok güzelmiş dedi.

Ben tanıyorum rahat ol

konuyla alakas yok ama temmuzda katılmışsın ne ara o mesaj sayısı.ayrıca Doğum günü 3 Aralık 1998;

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.