Bildirim
Unisex isme sahip olmaktan nefret ediyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
:D -
orta okulda sınıfta iki arkadaşım vardı biri kız diğeri erkek ikisininde adı denizdi ve yan yana oturuyorlardı :) -
Arkadasimin adi Iremcan. O da bazi sorunlar yasiyordu ama alisti artik. Cevre de alisti. -
nick-mesaj uyumu -
quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
orta okulda sınıfta iki arkadaşım vardı biri kız diğeri erkek ikisininde adı denizdi ve yan yana oturuyorlardı :)
Ne güzel. -
Ardanur diye bi kız tanıyorum o nasıl isimdir ya :D -
Ben de eren diye bir kiz bulsam keske
Super olur lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
orta okulda sınıfta iki arkadaşım vardı biri kız diğeri erkek ikisininde adı denizdi ve yan yana oturuyorlardı :)
İlk okulda (5 e kadar sinifimiz hep ayni oldu) sinifta benden baska 3 tane daha Deniz vardi. Digerlerinin adi ahmet mehmet iken bizlerin adi adimiz+ soyadimizdi. İnsanlar o derecede alismisti ki naber Deniz demiyorlardi naber Deniz+soyad diyorlardi. -
Adım Ebrar. Ebrar dediğimde kız ismi değil mi felan çok gariplerine gidiyor. -
olur arada öyle -
Benimde adım alper -
keşke adım deniz olsaydı. -
Özge diye erkek var.Sade Özge -
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
Ardanur diye bi kız tanıyorum o nasıl isimdir ya :D
-
Dehanur var -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Ben de eren diye bir kiz bulsam keske
Super olur lan
Selam -
olur öyle -
adım umut rojda ve rojda kürtçede unisex ama ben memnunum halimden -
Adim Cünübettin. Biraz once yemek sepetinden Aradiklarinda iyi günler Cenabettin bey ile görüşecem dediler. Cünübettin bey diye düzelttim o zaman da iyi günler Celalettin bey dediler.
Benzer içerikler
- tapu kaydı yok ne demek
- üşütünce osuruk neden kokar
- thy uçak içi ikram ücretlimi
- kabataş iskelesi'ne nasıl gidilir
- bkm kitap güvenilir mi
- moonwalkers ayakkabı
- havadan su üreten cihaz
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X