Şimdi Ara

UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

%50 fan devrinde 2000 rpm kafa ütüler o . 1200 rpm den sonra sesli geliyor bana.

bench lerde fan auto da birakilmaz, birakan varsada turkiye dedir sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Bir an normalde de böyle kullanıldığını düşününce ses rahatsız eder.
    Auto'da da bırakılır hocam, neden bırakılmasın? Normal kullanımda nasıl olacaksa o şekilde test edilmesi daha doğru olur görüşündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Auto'da da bırakılır hocam, neden bırakılmasın? Normal kullanımda nasıl olacaksa o şekilde test edilmesi daha doğru olur görüşündeyim.

Birakilmaz, bazi manyaklar throttling den kaynakli core da fluctuate olmasin diye fani %100 e cekiyor AIB kartlar da dahil.Ben 24/7 setup ım ile bench koydum.

Maksat en yüksek puan ise evet. Değilse bırakılır. Zira oyun oynarken kimse o kadar yüksek gürültüyü istemez, onunla da uğraşmaz. En azından ben uğraşmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Maksat en yüksek puan ise evet. Değilse bırakılır. Zira oyun oynarken kimse o kadar yüksek gürültüyü istemez, onunla da uğraşmaz. En azından ben uğraşmıyorum.

Ses/DB/Gürültü göreceli kavram bana 2000 rpm tolere edilen bir ses olarak geliyor oyunda zaten akustigi optimize edilmis bir oda da yuksek sesli oynuyorum, kasadan duydugum tek ses alt yan kapaktaki 3x AF140 larin turbulans sesi Auto da 68C felan kartim

• 1080 Ti strix bende de var. 2000rpm civarı gayet sessiz geliyor bana. Ses var tabi ama çok değil yani rahatsız etmiyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

1080 Ti strix bende de var. 2000rpm civarı gayet sessiz geliyor bana. Ses var tabi ama çok değil yani rahatsız etmiyor bence.

PM den rica etsem kart oyunda yuk altindayken varsa saglam oyun 15 saniye cw sesi cekebilirmisin, data topluyorumda youtube videosuda olur

• YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Az çok strix kartların fanlarını biliyoruz. Ses konusu göreceli kavram dediğiniz gibi birde 3 adet fan olunca 2000 RPM eğer oyun sesi yüksek değilse gayet duyulabilir bir ses. MSİ TwinFrozer da mesela 1400 RPM 'den sonra ufak ufak duyulmaya başlıyor ki tabi bu kasada diğer fanların değerleride önemli cpu fanı 500 rpm diğer fanlar 800 RPM çalısırken kart sessiz bir ortamada 1400 Rpm'den sonra duyuluyor. Tabi bu kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 1 Mayıs 2017; 14:46:8 >
  • Hocam, leaderboards ta ilk 10a bakılınca bu sıralamadakilerin hepsi kartlarını normalden serin tutanlardan oluşuyor, bu tarz test yapılırken kartlarda o.c varsa yani limitlere çıkılmak hedeflemişse serinlik çok önemli.
    Örneğin %50 fan devrinde 65c de çalışırken 1400mhz de grafik bozulmalar yaratan GPU da, %60 fan devrinde haliyle daha serin (55c de) çalışırken o bozulmalara rastlanmıyor, gerçi bu tarz testlere bozulmalara rağmen hızları en üst seviyede tutanlar illaki oluyordur ama serin çalışma durumu bu bozulmaları daha ileri hızlara attığından o.c potansiyalinn artmasına yardımcı oluyor.
    Profosyonel seviyede hava soğutmayala overclock yapılırken herkesin bilmediği ince bir detay olarak kart üzerindeki fanların güç kaznımı ve stabilite arttırımı için dışardan beslenmesi durumu vardır ama o konuya girmeyede gerek yok gerçi.
  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Fan devrine itirazım yok benchde . Normal kullanım için demiştim. 2000 RPM rahatsız eder beni.
  • UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !!
  • Dell 7567 Laptop ile 1080p Extreme, High, Medium

UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !!UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !!
    UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !!

• RX 480 1303/1750, 1400/2000 denedim benchmark çöktü

• Hayırlısı bakalım :D
  • 980Ti Classified - Def

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Şubat 2018; 18:40:30 >

• 4K Optimized ayarında test sonucu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.