Şimdi Ara

UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu beklenen kartların sahipleri resimlerde üst seviyelerdeki kartların minimum averaj fps lerini gördüklerinde indirip test etmeye gerek olmadığını düşünüyorlardır muhtemelen.
  • sapphire R9 380 4G atıcam şimdi merak eden varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 13 Nisan 2017; 12:1:22 >
  • SuperPosition ile hedef 2023.

GPU : ASUS STRIX GTX 1070.

UNIGINE SUPERPOSITION BENCHMARK | ÇIKTI !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 13 Nisan 2017; 12:47:17 >
  • EKRAN KARTI : MSI GTX 1080 AERO

İŞLEMCİ : İ7 6700

RAM : 16 GB 2133 MHZ

Windows 10 Pro x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 13 Nisan 2017; 13:11:45 >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    4 senede bir çıkartmıslar yeni bench gelir 2021'de

https://benchmark.unigine.com/
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    LeadersBoards açıldığında tek kartlarda sanki zirveye yürüyecekmişim gibi bir his oluştu içimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

LeadersBoards açıldığında tek kartlarda sanki zirveye yürüyecekmişim gibi bir his oluştu içimde.

nasıl yaa. bu ne abi. 960 değil bu 1960

• Bu da bugunku skorum.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Kartın skorunu normalden 4 katından bile fazla yukarıya çıkarttım çünkü max 1500 puan alabilmiştim daha önceki mesajlarımda var.

Elimde sendeki gibi 1080Ti olsa ve ben bu testi onunla yapsam alacağım skoru 1080ti quad SLI bile alamazdı, çünkü skorumun hem 4 katını zaten aşmış bulunuyorum hemde muhtemelen o 4 kartın 100% performansla çalışması durumu zaten oluşamıyor olurdu.

Yukarıda verdiğim skor sonuçta 1 resim ve haliye bu 1 resimdir editlenebilen bişeydir diye söylemler olursa diye düşünerek programın kendi üzerinde verdiği skoru aşağıya video olrk ekledim, bu videoda olaki bendeki kartın 960 değilde 1 sürücü hilesi olduğu düşünülürse diyede evet sürücü kandırılabilir ancak sadece isim olrk kandırılır fakat detaylar asla değişmez olacağından kartın cuda rop sayıları bellek kapasitesi gibi detaylarıda gösterdim.

Fakat video ayarlarını düzgün yapmadığım için net 1 görüntü alamamışım ama neyse idare edebilir isteyen olursa daha düzgününüde çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 13 Nisan 2017; 20:14:55 >

• Buda alabildiğim max skor galiba, finalde Kingpin nickli arkadaşın TitanXP SLI düzeneği ve yanında getireceği voltaj regülatörleri, sıvı azot tüpleriyle karşılaşım muhtemelen.

Unigine in bu testini tanımak güzeldi, çok eğlendim.

• CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım tam olarak nası oluyor bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Defalarca benchmark yapa yapa açığını bulmuş herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 13 Nisan 2017; 21:30:7 >
    Bu bir açıksa evet buldum ancak defalarca test ederek değil ve merak edip heaven ve valley dede denedim aynı şekilde onlardaad var ama telaşlanılacak bir durum değil çünkü okadar eski benchlerinde de varken ve bulunmamışken bundaki durumuda kimse bulup kullanmayacaktır.

Heavende kart stock hızlarında merakımdan ilk denediğimde durum bu oldu.

Şuda final kısmına ait kısa videosu.

Espri yaptik zaten hocam defalarca derken Ama caktim kofteyi driverdan karti kaliteden performans moduna getiriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 13 Nisan 2017; 22:19:53 >
  • quote:

Buda alabildiğim max skor galiba, finalde Kingpin nickli arkadaşın TitanXP SLI düzeneği ve yanında getireceği voltaj regülatörleri, sıvı azot tüpleriyle karşılaşım muhtemelen.

Unigine in bu testini tanımak güzeldi, çok eğlendim.

Testin canlı halini atmadığın sürece bu videolar boş maalesef. O skora ulaşamayacağı belli zaten de yani boş yere video çekme/yükleme ile uğraşmayın diyorum :)

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    2 mesaj yukarındaki heaven video örneğini gördünmü ?
  • quote:

2 mesaj yukarındaki heaven video örneğini gördünmü ?

He onu sonradan gördüm. Nvidia denetim masası ayarları dahil bir video atsana bakalım. Nvidia, yazılımı kendi ayarlarını kullanması konusunda zorluyor tabi.
    Evet hocam driver dan performansa alıyorum kart 4 ila 8 katına varan bir performansa imza atıyor.
    Bakalim buna nasil onlem alacaklar acaba? 3Dmark da bu numarayi yemiyor sanirsam

nVidia Control Panel ayarlarını paylaşabilir misin hocam? 8 kata kadar nasıl fark ediyor sadece oradaki ayarlar ile yatmadı aklıma.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.