Şimdi Ara

Üni okurken tekrar sınava hazırlanıp baska ünide ara sınıftan baslama imkanı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasım Aydın'da uluslararası iliskiler okuyor ve 3. sınıf olacak bu sene. Ancak sınava tekrar hazırlanmıs Kocaeli saglık yönetimi bölümünü kazanmıs. Bölümleri farklı olmasına ragmen 3. sınıftan baslama imkanı var mıdır? Ben kendisine olmaz dedim ancak bir baskası 3'ten baslayabilirsin gibi bir seyler söylemis. Böyle bir imkan var mıdır?

• eğer ki benzer bölümler ise(ortak dersleri varsa) dersleri saydirabilirsen duruma göre 1 ya da 2 sene erken bitirebilirsin. Bazi mühendisliklerde böyle yapan arkadaşlarim oldu. Senin bölümü bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jackbruce

eğer ki benzer bölümler ise(ortak dersleri varsa) dersleri saydirabilirsen duruma göre 1 ya da 2 sene erken bitirebilirsin. Bazi mühendisliklerde böyle yapan arkadaşlarim oldu. Senin bölümü bilemem.

Peki nasıl yaptırılıyor. Ben arkadasıma sordum cogu dersi benzermiş. Basvururken ne olarak belirtmesi gerek daha önce bir seyler yapması gerekli mi?
  • dgs tamamen farkli bir olay. yüksekokuldan, 4 yillik fakülteye geçiyorsun. Biraz da şans işi o olay dersleri kabul etmezler filan.geçmeyi düşündüğü bölümün sekreterliği yetkili birisi ile kendi transkiptini alip konuşsun durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.