Şimdi Ara

Tek Ders Sınavına Gırecegım Yardımcı Olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsın arkadaslar , 4. Sınıf ogremcısıyım , dun son butunleme sınavıma gırdım ve kaldım . Okudugum unı. Ilk donem ıcınde tek ders sınavı yapma kararı almıs. Akademık takvıme baktıgımda durum soyle :

Tek ders kayıt 10.02.2014-11.02.2104
    Tek ders sınav 13.02.2014
    Tek ders sonucları acıklanması 14.02.2014

Ikı gun ıcınd kayıt ve tek gun sınav var , pekı o tek gun ıcınde hoca okulda olacakmı kesın , yoksa benmı onu bulmaya calısacagım , basvuruyu nereye ve nasıl yapacagım veya gıren varsa karsılasabılecegı akla gelmeyen bambaska sorunlar varmı acıklayabılır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okulun ıgrencı ıslerıyle ıletısıme gecıceksın. okulda panado yada bıe yerde duyuru yapılmıstır. hocanın nerde oldugunu ogrencı ıslerınden yada ona nasıl ulasa bılıcegınızı tel ornegın onlardan ogrenıceksın. sınava gırecegın yerıde sana hoca soylıcek. ogrencı ıslerınden kayıdını yaptır ama. sonra sınava gırceksın 1 gun sonra bellı olucak.
    Bugün iletişime gectim öğrenci işleriyle , kayıt zamanı geldiginde bölüm sekreterliğindeki tek ders formunu doldurarak kaydolacaksınız dedi , sekreterlige gittigimde onlarda teyit ettiler . "Hocaya haber veriyoruz bir gün sonra geliyo sınavını yapıyor" dediler.
    Bıraz daha acıklarmısınız

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Kolay gelsın arkadaslar , 4. Sınıf ogremcısıyım , dun son butunleme sınavıma gırdım ve kaldım . Okudugum unı. Ilk donem ıcınde tek ders sınavı yapma kararı almıs. Akademık takvıme baktıgımda durum soyle :

Ikı gun ıcınd kayıt ve tek gun sınav var , pekı o tek gun ıcınde hoca okulda olacakmı kesın , yoksa benmı onu bulmaya calısacagım , basvuruyu nereye ve nasıl yapacagım veya gıren varsa karsılasabılecegı akla gelmeyen bambaska sorunlar varmı acıklayabılır mısınız ?

Siz bütün dönem derslerini aldınız mı? ( 8. yy dahil) bütün dönem derslerini almadı iseniz tekders sınavına giremezsiniz. Güz dönemi tekderse katılmak için okulu yarım dönem uzatmış olmanız gerekiyor, sizin durumunuz bu şekilde mi yoksa daha 4. sınıf bahar yarıyılını okuyacakmısınız?

Bence durumunuzu ogremci işleri ile konuşun öncelikle. Tek ders sınavı demek, bütün dönem derslerini almış ancak mezuniyetine sadece 1 ders engel teşkil ediyor demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bodrum67z B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok tesekkürler.

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Kolay gelsın arkadaslar , 4. Sınıf ogremcısıyım , dun son butunleme sınavıma gırdım ve kaldım . Okudugum unı. Ilk donem ıcınde tek ders sınavı yapma kararı almıs. Akademık takvıme baktıgımda durum soyle :

Siz bütün dönem derslerini aldınız mı? ( 8. yy dahil) bütün dönem derslerini almadı iseniz tekders sınavına giremezsiniz. Güz dönemi tekderse katılmak için okulu yarım dönem uzatmış olmanız gerekiyor, sizin durumunuz bu şekilde mi yoksa daha 4. sınıf bahar yarıyılını okuyacakmısınız?

Bence durumunuzu ogremci işleri ile konuşun öncelikle. Tek ders sınavı demek, bütün dönem derslerini almış ancak mezuniyetine sadece 1 ders engel teşkil ediyor demektir.

Henuz okulum bıtmedı ve hıcde ara vermedım hocam , 1. Sınıftakı arkadaslarla aynen devam edıyoruz anlıyacagınız , okudugum unıversıte yetkılıler kolaylık olsun dıye son sınıftakılere guz donemı sonunda da tek ders sınavı ayarlamıslar , bahar sonunda da gene tekdrs sınavı hakkımız var , guzel bı uygulama her unıye tavsıy edrım :) Bu arada tekderse kalmadan dersı gecebıldım , ndıshelerım yersız cıktı . Yardımı dokunan herkese tesekkurlrımı ıletıyorum . Bu konunun varlıgıda ıhtıyacı olanlara bır kaynak olarak sonsuza kadar kalsın ama mumkunse hıcbır arkadas dersten kalmasın , off cok mutluyum yaa okul bıtıyo saka maka :) :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.