Şimdi Ara

üni hayatı benden daha kötü ve daha ezik geçen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniye başladım 2019 da 6-7 ay sonra pandemi başladı 1.5 yıl gitti evde kafayı yedim psikolojik buhranlar yaşadım koskoca 1.5 yıl evde cahannam hayatı yasadım resmen

2021 de 3. Sınıf olarak tekrar başladım 1. Sınıf ve 2. Sınıf hiç olmadı gibi bir sey zaten

2021-2022 dönemi yani şu an sahip olduğum seyler:

0 arkadas
    1 flört ( 1 ay boyunca konuştuk buluşmaya yakın batırdım istemiyo beni soğuttum kendimi mal gibi zaten kız güzel ortalamanın üstünde baya ben yanında maymun gibi kalırdım )

Bu sene başından beri öğrenci evinden sadece okula yemekhaneye gitmek için çıktım onun dışında sabah aksam istisnasız evdeydim flört olduğum kızla da ben memleketteyken konustuk zaten telefonda vs

şu an dışarı çıksam gideceğim bi yer yok beni arayan soran 1 tane adam yok dışarı çıkınca şaşırıyorum sanki 1900 yılından ışınlanmış gibi kalıyorum bu bana tamamen yabancı yerde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İntihara yönlendirme suçunun cezası şu şekildedir:

• Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.84/1).
    • İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.84/2).
    • Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.84/3).
    • İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar (TCK m.84/4).
  • ben

bir hedefim olmadigi icin duzgun bolum secemedim

okulda kimseyle gecinemedim herkesle kavga edip durdum

sevenim sevdigim olmadi

dersler desen korkunctu

uni hayatimin yarisini evde yatip film izleyerek gecirdim

Bu arada benim de üniversite hayatım bir kızla saplantılı bir ilişki yaşayarak geçmişti. şimdi heba olan güzel yıllarıma yanıyorum. Keşke kimse olmasaymış hayatımda falan diyorum.

Şuan demesi kolay diyebilirsiniz ama yine de diyecegim:) çok takılmayın karı kız mevzularına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozz89 -- 16 Mart 2022; 8:9:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi genelde başkalarını kendinden daha fazla önemsemekten oluyor. Lisede ben de böyleydim ay o üzülmesin, yok bu kırılmasın, yok şu gönül koymasın cart curt diye kendi hayatımı yaşadığımı unutmuşum. Bunu üniversiteye geçince daha iyi anladım. Gerek sevgililik işleri olsun gerekse arkadaşlık ilişkileri olsun ekseninize her zaman kendinizi koymak zorundasınız yoksa başka türlü siz iyi davranınca insanlar sizi keriz belleyip iplemiyor ya da işine geldiği gibi kullanmaya çalışıyor. Bırakın arkanızdan konuşurlarsa konuşsunlar insanlar ne yaparsanız yapın arkanızdan konuşacak zaten onu engellemeniz çok zor. Birde ikinci olarak en önemlisi biraz anı yaşama becerisi kazanmak lazım. Bazı şeyler ertelemeye gelmez mesela canınız arkadaşlarınızla içmek mi istiyor gidin için ya da gezmek mi istiyor maddi durumunuzun el verdiği ölçüde gidin gezin. İş yaşamında zaten paranız olsa bile bunları yapmaya vakit bulamayacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çaresizseniz çare sizsiniz demek istiyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kahvede garsonluk (akşam 6- gece 1) , düğünde garsonluk, pancar tarlasında ırgatlık, kurbanda kasap yanında 4 gün (parası iyiydi). mermer fabrikasında gece vardiyası (ağır sanayi hakket ağırmış)

üni.yi okuduğuna benden pişman olan var mı acaba ?

yok sosyalleşememiş, yok konserlere gidememişmiş, yok sevgili edinememişmiş.. bırakın bu işleri itten rezil 5 yılı ben yaşadım

Gelecekte ne yapmaya daha karar veremediysen uzatmak en mantıklı yol.

Sosyal çevre için şunu söyleyeyim, bende ünide adam akıllı insan bulamamıştım ve bölümdeki insanlarla hiç muhattap bile olmuyordum. Her okulun kaliteli kulüpleri illa oluyor onların peşine düş derim.

Korona da hepimizin hayatını mahvetti, o yüzden yalnız değilsin.

İntihara yönlendirme suçunun cezası şu şekildedir:

• Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.84/1).
    • İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.84/2).
    • Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.84/3).
    • İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar (TCK m.84/4).

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    yav o da muamma

Ne kadar saçma kanun bu.

Lan adamın içinde varsa "günaydın" desen.İntihar etse suçlu sayılırsın.

Acayip saçma buldum kanunu.İntihar edecek adam ben diyince mi edecek?

Herkesin kendi özgür iradesi var.

O zaman adama çalış diyince de çalışırsa önemli adam olurlarsa maaşlarının yarısını bana versinler? aynı mantık!

şehir cok küçük zaten de okul bitince bir sey olmıcak knk KPSS ineklicem 1.5 yıl atanırsam artık bambaşka bir şehirde sıfırdan hayat kurcam kendime ancak o zaman zihnim rahatlar biraz ama atanmak cok zor

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.