Şimdi Ara

Under Armour n11 spor ayakkabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
33.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargoyu sormustum -soyle bir cevap gelmis:

Değerli Müşterimiz, Kargo ücretimiz 0-600km için 10-15TL, 600km üzerimesafeler için 15-20TL olarak anlaşmalı kargo şirketimiz tarafından hesaplanmaktadır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
  • geçmiş olsun tüm ürünler kapandı
  • Tükendi hepsi Enteresan bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam beğendim kupon alıcam ürünler kapandı
  • tekrar açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl ay

Hocam benim ayağı ben ölçtüm 28cm ama Nike air 28.5 yani 10.5 giyiyorum hangisini seçmeliyim

Ben 10.5 aldım

28.5 cm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar iyi ama modellere ısınamadım

şu tür bir UA ayakkabısı olaydı iyiydihttps://www.amazon.com/Under-Armour-Chetco-Trail-Running/dp/B01HPAOJ54/ref=pd_sbs_309_5?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=BRFVR41Z7EDMXMKQEVMT

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı ihtiyacım olsaydı hiç affetmezdim. Uplayayım bari.
  • Kargoya verilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Kaliteli olmasa üst düzey sporcular kullanmaz. Bende micro g 6 var çok memnunum

Böyle dedinde aklıma kemal sunalın 100 Numaralı adam filmi aklıma geldi.

• Under armor kiyafet olarak iyi ama ayakkabı olarak çok da şey etmemek lazım.

• Gözüme hoş gelen modellerin hiç birinde numara yok.Fiyatlar iyiydi ama alamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALTHAZARA

Mağazasında hemen hemen tüm modellerini denemiştim.New Balance rahatlığı aramayın.ama gerçekten ayağa iyi oturan modelleri var,fiyatları yüksek gelmişti almamıştım,nasılsa indirime girer diye 8 ay sonra girdi indirime :) 700 TL ye 4 çift aldık bakalım.

New balance ile kıyaslandığında kalıpları nasıl? Normalde 43, New balanceda 44.5 giyen biri bu markada kaç almalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: quak

boyner bu ayakkabıları 300-400 liraya filan satıyor. bir yamuk olmasın alan kullanan var mı buradan? orjinalse iyi fiyatlar.

Firmanin kendi magazasi diyorlar

• Goretex yok mu bunda

• acu540 A kullanıcısına yanıt
    Gore-tex genelde outdoor modellerde oluyor hocam, bu marka daha çok salon ayakkabısı üretiyor gördüğüm kadarıyla. Varsa da ben hiç denk gelmedim demektir. Ürünler orijinal ise çok iyi fiyatlar, hep görürdüm bu markayı ve çok beğenirdim. Sanalçadır'da 60-70 TL ye uzun kollu training tshirtlerinden almıştım iade ettim. Çok iyi ürünlerdi ama vücuda tam yapışan türdenmiş, ben terleyince öyle üzerime yapışan bir tişörte dayanamam o yüzden iade ettim. Demek UnderArmour ateşini ilk Sanalçadır yaktı şimdi genele yayılıyor, iyidir iyi. Kaliteli mal hep çok pahalı olmak zorunda olmasın artık. İyi kaliteli markadır UA.
  • charged legend Modeli var mı?

• Güzel model yok güzel olanlarda numara yok 11 kasımı bekleyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar ayakkabım var yine de 540 tl verdim. İyice zıvanadan çıktım ben :) kupon satıştan 5 tl'ye 50 tl'lik kupan aldım öyle yaptım alışverişi.

• Dayanamadım ben de aldım, fiyatlar çok iyi çünkü. Kendime 2 tişört bir şort, eşime de tayt ve tişört aldım, toplam 200 tuttu, 25 TL lik çek aldım 4 TL ye, 179 TL ye mal oldu. Sanalçadırdan 60 TL ye ucuz diye alıp iade ettiğim uzun kollu tişört bile 50TL. Umarım çakma, defo vb bir kusuru yoktur. Sudan ucuz elbette değil, her iyi şeyin bir bedeli vardır. Ama aynı ürüne asla 100 TL vermeyecekken 40 TL veririm şahsen. Keşke daha fazla ürün çeşidi ve beden olsaymış (belki de vardı bitti, bilemiyorum). Eşim için birkaç ürün beğendim ama hep beden eksikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 11 Ekim 2017; 23:29:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.